|
majowy weekend kuglarski - Białystok |
| Autor |
Wiadomość |
Lotka
**
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 8:20 am
|
|
|
raczej jako wystep otwarty, ponieważ trudno mi przewidzieć jeszcze ile osób przyjedzie i z jakim sprzętem,
[ Dodano: Czw Kwi 07, 2011 8:31 am ]
aaaa, robię powoli listę uczestników, zatem potrzebuję waszych imion , nazwisk, nr kontakowych oraz nazwę miejscowości, z których pochodzicie, jak najbardziej dawajcie na prive z tymi danymi lub piszcie na mojego maila
k.lotkowska@onet.eu |
|
|
|
 |
Haku

Pomogła: 3 razy Skąd: Poznań
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 10:53 pm
|
|
|
dopisz imprezę w spisie imprez 2011 |
|
|
|
 |
Lotka
**
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 10:00 pm
|
|
|
uwaga powstała i jest na bieżąco aktualizowana strona zlotu:
www.woak.bialystok.pl/kuglarstwo
na facebooku:
http://www.facebook.com/m...65316343525031#!/pages/I-Bia%C5%82ostocki-Zlot-Kuglarski/165316343525031
http://www.facebook.com/m...65316343525031#!/event.php?eid=205860982767365
[ Dodano: Pią Kwi 29, 2011 7:31 pm ]
hej hej,
udało mi się dziś wyszatanić noclegownię dla uczestników:) zatem jeśli komuś odpowiada, to jest możliwość darmowych noclegów w Spodku na sali, w miejscu zlotu. Trzeba tylko wziąć ze sobą wszelkie karimaty, śpiwory itp. Oczywiście niebawem wrzucę na stronkę regulamin i niestety smakowania napojów alko być tam nie może.
Acha, zaglądajcie na stronkę
www.woak.bialystok.pl/kuglarstwo
myślę,że od przyszłej środy będzie częściej aktualizowana i będą pojawiały się istotne info. Niebawem pojawi się plakat i wzór koszulki zlotu;) |
|
|
|
 |
SkateSlam
.
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 8:12 pm
|
|
|
Zgłaszam się do prowadzenia warsztatu poi i ew. tanecznego (hip-hop) Ogólnie na przyjazd deklaruje się cała ekipa suwalsko-krakowska ;D |
_________________ www.pajacyk.pl |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 10:36 am
|
|
|
a skate to moze się zgadamy i razem pojedziemy, jeżeli jedziecie pociagiem
Edit. Małe nieporozumienie xD |
|
|
|
 |
Lotka
**
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 9:59 am
|
|
|
w związku z tym, że jest taka możliwość, to zgłoszenia na zlot są przedłużone do 15 maja:)orientacyjnie mogę napisać dla ciekawych, że liczba wszystkich kuglarzy, którzy zgłaszają swoją obecność sięga już ok 60 osób;)
niebawem pojawi się plakat i info o koszulce, zatem zachęcam do śledzenia info na stronie
pozdrawiam
lotka |
|
|
|
 |
Farnese
**

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 3:41 pm
|
|
|
| Lotka, co się stało ze stroną zlotu? (http://www.woak.bialystok.pl/Default.aspx?pid=79&aiid=4466) - poprzednie wersja była lepsza, ta jakaś nijaka się zrobiła i znikła połowa informacji? przejściowe problemy techniczne czy już tak zostanie? |
|
|
|
 |
maga_27

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 5:54 pm
|
|
|
Wsio działa :}
Może trafiłaś akurat na moment aktualizowania strony wizerunkiem koszulki i coś się spsociło ^^ |
|
|
|
 |
Lotka
**
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 7:33 pm
|
|
|
no kurczaki, chwilowa faza spsucia, dzisiaj trochę kumpela modziła, uaktywniała linki i zazieleniło się, ale spokojnie, wszystko wróci do normalności:)
[ Dodano: Sro Maj 11, 2011 7:34 pm ]
jakieś opinie na temat koszulek??:) |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 7:43 pm
|
|
|
| Super koszulka! Chce taką ^ ^ |
|
|
|
 |
jar_pen
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 8:12 pm
|
|
|
| Lotka napisał/a: | | jakieś opinie na temat koszulek??:) |
Nie trudno zgadnąć czym się zainspirował grafik ale nie to jest przecież najważniejsze bo raczej koszulka straszyć nie będzie
Co do zlotu ... sądzę że przybędę postraszyć co niektóre osoby tak już oficjalnie bo uzupełniłem formularz.
Jeszcze odnośnie samej imprezy ... brakuje mi jakiś warsztatów w piątek np. z pajączka w końcu pewnie mało kto z miejscowych miał z nim do czynienia ^^ Oraz takie standardowe pytanie które niektórych może zastanawiać jak wygląda sprawa parafiny i nieplanowanego przez organizatorów przepalania w dajmy na to piątek przed spodkami sprzętu ? Kwestia ta w regulaminie nie była poruszana. |
_________________ "Dziękuję nie kręcę, żongluję" ^^ |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 8:53 pm
|
|
|
| ciekawe czy będzie pajączek ;P |
|
|
|
 |
Drunken_Dwarf

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 11:52 pm
|
|
|
Koszulka może być, ale ja bym wymyślił coś fikuśnego, a co tam będę gadać, nie znam się.
Mam natomiast pytanie czy te godziny warsztatowe są stałe, w sumie jeszcze trochę czasu jest do tego festiwalu i dajmy na to że coś by wypadło i nie dałbym rady wyrobić się na tą godzinę, podczas której mam prowadzić warsztaty? |
_________________ Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski. |
|
|
|
 |
Lotka
**
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 2:02 pm
|
|
|
| projekt koszulki robiła koleżanka graficzka, uważam, że jak na pierwszą imprezę jest nieźle, a zawsze znajdą się tacy, którym nie będzie się podobało. Plan warsztatowy wrzuciałm dużo wcześniej właśnie po to, by zgłaszać swoje sugestie w razie czego, teraz jest już za późno na zmiany.... |
|
|
|
 |
Drunken_Dwarf

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 2:45 pm
|
|
|
| Kiedy został już ustalony, nie no to fajnie, ale jak do mnie dzwoniłaś to chociaż mogłaś się spytać jaka godzina mi np. pasuje. Najlepiej postawić kogoś po fakcie dokonanym. |
_________________ Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski. |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 2:55 pm
|
|
|
Drunken ewentualnie ze mną się zamienisz, i będą 15.30-17.30
Oby tylko upału było |
|
|
|
 |
Lotka
**
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 8:54 pm
|
|
|
| hej hej, kto miałby ochotę wystąpić w TV Białystok i pokazać coś ludziom? coś wykonalnego w studio... za tydzień w piątek po południu, coś ok godz 16-17 |
|
|
|
 |
ostrymiszka
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 5:36 pm
|
|
|
| Ja takie pytanko mam: w tym roku będzie też jakiś zlot, czy nie ma co liczyć? |
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją." |
|
|
|
 |
pucho

|
|
|
|
 |
ostrymiszka
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 7:23 pm
|
|
|
| Dzięki bardzo:) |
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją." |
|
|
|
 |
|
|