|
diabolo bialystok/wasilkow |
| Autor |
Wiadomość |
ostrymiszka
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:13 pm diabolo bialystok/wasilkow
|
|
|
| Witam. Zauwazylem, ze od polowy lutego beda znow spotkania kuglarskie, zamierzam zaczac na nie chodzic, ale mam takie pytanko, czy w Bialymstoku lub najlepiej w Wasilkowie sa ludzie krecacy diabolami;D sam zaczalem kilka dni temu i chcialbym się nieco dowiedziec, a wiadomo, ze na takich spotkaniach, z kims, kto moglby mi pomoc na zywo jest prosciej;D |
|
|
|
 |
jar_pen
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 10:31 pm
|
|
|
Przypomnij się przed rozpoczęciem treningów bo często jestem tak leniwy że diaboli na trening nie biorę i o ile nie zdarzy mi się przysnąć co wtorki na spotkaniach byłem. Może i koxxem nie jestem bo według mojej opinii jakieś podstawy na dwa diabola ogarniam to coś tam zawsze mogę skorygować czy pokazać coś nowego. Może w niedzielę piętnastego wyskoczę do Sokółki ogarnąć tam salę dopóki nic nie dzieje się w białym bo mam parcie na piłki ostatnio |
_________________ "Dziękuję nie kręcę, żongluję" ^^ |
|
|
|
 |
ostrymiszka
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 4:23 pm
|
|
|
| Ok, spoko;D a spotkania byly we wtorki?? W temacie o cyklicznych spotkaniach widzialem, ze w soboty;p |
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją." |
|
|
|
 |
jar_pen
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 5:31 pm
|
|
|
http://kuglarstwo.pl/dropsy/czytaj.php?vp=120160
I wszystko w temacie. Jeśli idzie o salkę w białym to od 2010 nic nie ma po za spodkami. Kiedyś chyba do końca 2009 coś się działo w 11 LO ale nie dane mi już było tam potrenować |
_________________ "Dziękuję nie kręcę, żongluję" ^^ |
|
|
|
 |
maga_27

|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 5:43 pm
|
|
|
Heh to faktycznie musiałeś mieć jakieś bardzo stare informacje...
Ja raczej polecałabym stronę WOAKu: http://www.woak.bialystok...id=63&aiid=4225
Jeśli coś się zmienia w sprawie spotkań to najprędzej znajdzie się na forum lub WOAKowej stronie. |
|
|
|
 |
ostrymiszka
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 6:50 pm
|
|
|
| Dzięki:D po prostu wszedłem na temat z tymi spotkaniami, zobaczyłem na początku i tyle;p Faktycznie, może się będę zjawiał od lutego:D |
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją." |
|
|
|
 |
Farnese
**

|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 7:45 pm
|
|
|
ostrymiszka, na diabolo się co prawda nie znam ale pozdrawiam bo również jestem z Wasilkowa miło wiedzieć że od lutego będzie kolejna osoba z naszego miasteczka (sory za offtop) |
|
|
|
 |
|
|