|
Treningi Rzeszów |
| Autor |
Wiadomość |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 2:09 pm Treningi Rzeszów
|
|
|
| Moja propozycja spotkań w Rzeszowie - środy godz. 17-ta, proponuje się spotkać pierwszy raz 26 marca (jak będzie znośna pogoda, a jak nie to tydzień później) i zobaczyć ile ludzi przyjdzie i co dalej. Miejsce spotkania - Park kultury i wypoczynku. Dobrze by było jakby oprócz pojkarzy pojawił się ktoś z bębenkiem, przyjemniej się wtedy macha. Ale oczywiście spotkanie jest otwarte dla wszystkich form działalności artystycznej:) Kto się pojawi 26-tego? (a jak ktoś się chce pojawić ale nie pasuje mu dzień tygodnia albo miejsce to niech zaproponuje inne:) |
|
|
|
 |
cabe
.
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 6:03 pm
|
|
|
| a nie mozna by zrobic spotkanie w piatek 28.03 o 16 00 a jako miejsce spotkania moze fosa zamkowa? |
|
|
|
 |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:54 pm
|
|
|
Piątek może być. Choć ja na 16-tą nie dam rady (praca). Chyba 17-ta to jest dla mnie najwcześniejsza pora, ewentualnie jakby było więcej ludzi to może być wcześniej tylko ja się trochę spóźnię. Wolałbym jednak ten park... Odbiór.. |
|
|
|
 |
cabe
.
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 5:47 pm
|
|
|
| Dobra w takim razie gdzie jest ten park ja nie z Rzeszowa postarma się kilka osob jeszcze namowic ale jak u nich z czasem bedzie to nie wie. |
|
|
|
 |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 10:07 pm
|
|
|
Super:) świetnie by było jakby udało się nas więcej zmówić...
Park leży góra 15 minut spaceru od zamku... Wystarczy podejść do Wisłoka i tam koło Wisłoka iść w prawo i za parę minut dojdzie się do tego parku, jest koło tej rzeczki... mam nadzieję, że traficie.. |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 3:31 pm
|
|
|
Czy ten "Park kultury i wypoczynku" to nie są czasem po prostu planty nad wisłokiem?
| firebishop napisał/a: | | Ale oczywiście spotkanie jest otwarte dla wszystkich form działalności artystycznej:) |
działalność artystyczna w postaci wnikliwej obserwacji też mile widziana? |
|
|
|
 |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 11:08 pm
|
|
|
jak dla mnie jak najbardziej mile widziana zapraszamy
plany nad Wisłokiem...chyba tak... ale pewny nie jestem (nie pochodzę z Rzeszowa)... nazwę miejsca spisałem po prostu z mapy...
[ Dodano: Pon Mar 24, 2008 10:34 pm ]
Proponuję przenieść termin spotkania na 4 kwietnia godzina 17-ta miejsce to samo...Pogoda, pogoda |
|
|
|
 |
cabe
.
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 3:59 pm
|
|
|
no dobry pomysl z tym przeniesieniem narazie jest troche za zmino i raczej nie usmiecha machac podczas padajacego sniegu |
|
|
|
 |
Firebishop
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 10:24 pm
|
|
|
| Pogoda jest super, ale w ten piątek nie dam rady... Chyba że pasuje Wam inny dzień, albo poczekamy jeszcze troszeczkę... :-) |
|
|
|
 |
cabe
.
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 2:41 pm
|
|
|
| jak dlamnie moze byc jeszcze sobota nawet bylo by mi lepiej |
|
|
|
 |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 7:41 pm
|
|
|
| proponuję przyszłą sobotę, o 11.00 (12 kwietnia), tym razem nie powinno nic mnie już zatrzymać a i połowa kwietnia to jest szansa, że pogoda będzie ładna:) |
|
|
|
 |
cabe
.
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 9:42 pm
|
|
|
| postaram się pojawic o ile nei bedzie padac |
|
|
|
 |
firebishop
Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 7:30 pm
|
|
|
| zatem do soboty :-) |
|
|
|
 |
Barney

|
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 10:32 pm
|
|
|
Jeśli ktoś jest w Rzeszowie i zajmuje się szeroko pojętym kuglarstwem, to proszę się ujawnić. Idzie zima, może udałoby się zorganizować jakieś treningi gdzieś na salce. Tylko potrzeba ludzi i się złożymy. Ujawniać się! Na razie 2 osoby włączając mnie |
|
|
|
 |
Alqua
.
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 7:21 pm
|
|
|
Ujawniam się.
Jestem z Rzeszowa i macham poi.
Ale nie wiem czy można mnie liczyć, bo jestem bardzo ograniczona czasowo. :( |
_________________ vulnerant omnes, ultima necat |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 4:45 pm
|
|
|
Witam! Idea jest taka, żeby znaleźć w ogóle jakichś chętnych ludzi, bo póki co jest marnie, a terminy to będzie można chyba jakoś elastycznie ustawić, żeby każdemu pasowało. Mało nas, mało nas... a! o tym nie napisałem poprzednio - żongluję, od niedawna jeżdżę na mono. |
|
|
|
 |
Alqua
.
|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 8:05 pm
|
|
|
Moja koleżanka też jest chętna. Ona macha pojkami, kijem i wachlarzami. |
_________________ vulnerant omnes, ultima necat |
|
|
|
 |
firebishop [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 6:43 pm
|
|
|
| ja jestem za, jak znajdziemy dobry termin piszę się na to. U mnie odpada wt wieczór, inne dni (poza weekendem) mogą być |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 3:35 pm
|
|
|
No na razie przy najkorzystniejszym układzie sił (czyli wszyscy którzy się zgłosili mają zawsze czas ) to wychodzi 5 osób. Biorąc przykładowo ceny z podpromia(nie byłem w tej "sali niebieskiej" to wziąłem ceny z głównej ) 75zł:5=15zł/godz. od łebka. Nawet jakby znaleźć salę w jakiejś szkole powiedzmy za 30zł, to 6zł/godz. Myślałem tak o 2 treningach po 2-3 godz. tygodniowo, czyli ok 100zł miesięcznie, a to zdecydowanie nadszarpnęłoby mój budżet.
Naprawdę w mieście wojewódzkim, które samo się reklamuje jako miasto akademickie i stolica innowacji (hahaha ) nie ma jeszcze tak z 10 "kuglarzących" osób? Nie wstydźcie się! Wyjdźcie z krzaków! W grupie zawsze jakoś milej, taniej i może się czegoś nauczymy.
Jeśli chodzi o terminy, to jestem bardzo elastyczny. Wiadomo, że nie mam czasu 24/7, ale powiedzcie kiedy wam pasuje, spróbuję się dostosować. |
|
|
|
 |
|
|