|
Treningi Rzeszów |
| Autor |
Wiadomość |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 5:19 pm
|
|
|
nie miałby ktoś załatwić jakiejś przestrzeni żeby nie zmarznąć w zimie i nie tracić formy? |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
Barney

|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 8:18 pm
|
|
|
| Jeśli chodzi Ci o kręcenie poikami to jest salka na Nowym Mieście w środy od 9 rano. Niestety liczba miejsc na salce jest ograniczona i na chwile obecną jest komplet ludu. Daj znać czy Ci pasuje taki dzień tygodnia i godzina to w razie "W" będę Ci dawał znać jak będzie miejsce wolne. |
_________________ www.tomaszpiotrowski.pl www.facebook.com/TomaszBarneyPiotrowski
www.lumennoctis.com |
|
|
|
 |
paroowa

|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:06 pm
|
|
|
| Jednak uczę się, ale jakby tak bardziej po 14 to w każdy dzień by mi odpowiadało xD |
|
|
|
 |
Rotka
...

Pomogła: 1 raz Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 12:55 pm
|
|
|
| Sprawa z salką wygląda tak, że wieczorami jest problem żeby ją zarezerwować, bo odbywają się inne zajęcia tam. Była propozycja żeby w niedziele mniej więcej przed 11 się tam zjawiać i do 14 być (tutaj nie dam sobie ręki obciąć, bo moja pamięć lubi szwankować), ale jako, że w tamtym roku sale tą miałyśmy w takich godzinach i każdy na to klął, więc nawet się nie zastanawiałyśmy, żeby znowu rezerwować wtedy. A co do treningów o późniejszej porze to ja się pewnie na hale na Podpromiu wybiorę o ile się będzie pisało jeszcze przynajmniej z dwie osoby. |
|
|
|
 |
paroowa

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 2:45 pm
|
|
|
Ja się piszę i mogę się zapytać mojej znajomej co dopiero zaczyna ale potrafi już kilka combos |
|
|
|
 |
Barney

|
|
|
|
 |
Rotka
...

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 6:07 pm
|
|
|
Wiem O ile nie masz próby, albo innego czegoś... ja bym się w czwartek wybrała... albo nawet jutro wieczorem |
|
|
|
 |
paroowa

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 8:40 pm
|
|
|
W sumie też jestem czasowo dostępny |
|
|
|
 |
Barney

|
|
|
|
 |
paroowa

|
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 11:29 pm
|
|
|
Będę
[ Dodano: Sro Kwi 06, 2011 7:30 am ]
Tej drodzy koledzy i koleżanki z mono. Ruszamy? |
|
|
|
 |
Rotka
...

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 9:17 am
|
|
|
| Zapraszam na treningi w fosie zamkowej (od strony kamienic) o niebotyczne godzinie, czyli 8 rano w każdą niedzielę. |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 11:54 pm
|
|
|
Witam
Trochę widzę w Rzeszowie umieralnia się zrobiła
Jest szansa żeby się ktoś na jakieś kuglowanie po mieście dał wyciągnąć w najbliższych 2-3 tygodniach? |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
basil

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:25 am
|
|
|
Znaczy się, że o co chodzi? Doprecyzuj Waćpan! |
_________________ "Bycie Basilem zobowiązuje." |
|
|
|
 |
Barney

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 12:10 pm
|
|
|
| Ja jestem jak najbardziej na tak:) Zapraszam w każdą środę od 21 na rynek jeżeli jesteś zainteresowany kręceniem ogniem:) W tą środę myślę że w końcu się zbierzemy bo przez ostatnie trzy tygodnie różnie bywało:P Jeśli chodzi Ci o inne dziedziny kuglarstwa to napisz czym się zajmujesz i można się spotkać na scenie na plantach:) |
_________________ www.tomaszpiotrowski.pl www.facebook.com/TomaszBarneyPiotrowski
www.lumennoctis.com |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 9:03 pm
|
|
|
Mam się zamiar wybrać autostopem do Rzeszowa właśnie I w czasie przestoju w zwiedzaniu chętnie bym się zintegrował z tamtejszą rodziną kuglarską :]
Zajmuję się najwięcej żonglerką piłeczkami i slackiem w tej chwili, ale także kontakt kulą i monocykl ruszam jak jest okazja, bawiłem się wcześniej na poi i na kiju, ale mi się narazie znudziło ^^
Póki co muszę ustalić z kumpelą, kiedy może się wybrać i myślę że jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu bym się na parę dni pojawił
Oczywiście uprzedzę o jakimkolwiek postępie prac |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
basil

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 10:27 pm
|
|
|
Flower, kij, trochę kontaktu do usług Jakby się coś miało dziać takiego na więcej ludzi na jakichś plantach, to bym się chętnie pojawił, także chociażby z kamerką
Pozdrawiam! |
_________________ "Bycie Basilem zobowiązuje." |
|
|
|
 |
Barney

|
|
|
|
 |