|
Jarosław, warsztaty żonglerka |
| Autor |
Wiadomość |
krychuq
...
|
|
|
|
 |
PeeR
**

|
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 10:14 am
|
|
|
Szkoda, że nie w Rzeszowie bo bym chętnie z kimś porzucał |
_________________ "Ten, kto przestaje być lepszym, przestaje być dobrym."
- Oliver Cromwell |
|
|
|
 |
krychuq
...
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 7:24 pm
|
|
|
Wiesz co, nie chce cię martwić ale od wrześnie bd mieszkał w Rzeszowie , więc się znajdzie okazja |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 11:27 pm
|
|
|
Na kółku się lepiej nauczcie jeździć, a nie się zabawiacie głupotami Jeszcze tylko brakuje, żeby się Wam pojek zachciało |
|
|
|
 |
PeeR
**

|
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 9:13 am
|
|
|
To fajnie będzie wspólnie potrenować . A może kolega cuento, wróci do żonglerki bo wczoraj na pojkach ostro kręcił to może ochota na żonglerkę wróci |
- Oliver Cromwell |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 12:15 pm
|
|
|
A idź precz szatanie ;p
krychuq studia, jak mniemam? a można wiedzieć jakie? |
|
|
|
 |
krychuq
...
|
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 2:48 pm
|
|
|
Nie, ja wybrałem rzeszowskie LO , ekonomik jak coś. Ale cuento, nie wiem czy wiesz ale także jeżdże na mono tyle że ja mam muni 16'' |
|
|
|
 |
PeeR
**

|
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 9:19 pm
|
|
|
W takim razie witamy w Rzeszowie. Będzie nam bardzo miło jeszcze z kimś pośmigać na mono. A ty cuento, na następne mono-piwo-bieganie wezmę piłki to się skusisz |
- Oliver Cromwell |
|
|
|
 |
krychuq
...
|
Wysłany: Czw Sie 19, 2010 11:19 pm
|
|
|
| Ile osób w Rzeszowie jeździ na mono, bo u siebie to tylko ja z kumplem śmigam |
|
|
|
 |
PeeR
**

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 10:03 am
|
|
|
| W sumie to ja z kolegą razem jeździmy. Są jeszcze 2 osoby w Rzeszowie które się udzielają na forum monocyklowym. No i może jeszcze ktoś się znajdzie kto jeździ w Rzeszowie. |
- Oliver Cromwell |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 11:40 am
|
|
|
Jakie to 2 osoby się na forum udzielają? My?
Ty peer alkoholu tu nie mieszaj, bo nam złotą młodzież demoralizujesz!
Myślę, że oprócz nas, znalazłoby się kilka osób (max z 5), ale kryją się po krzakach. No i jest też garstka osób hmm... "nieaktywnych". Umieć, umieją, ale nie jeżdżą.
Podsumowując, to jeździ nas 2 i nikt się nie garnie do nauki, choć zachęcamy. Ale my tu jeszcze rozkręcimy ten sport. Pójdziemy do F. (prezydenta w sensie) i nam mono-trialo-skate-park zbuduje, w końcu taka stolica innowacji. A nawet jak nie zbuduje, to jestem w 100% pewien, że obieca A jak nie, to jedziemy do Londynu
A Ty krychuq w czym jeździsz? Jakiś trial, street? Czy tak po prostu jeździsz? Respekt za jazdę na takim gigantycznym kole, tak btw. |
|
|
|
 |
krychuq
...
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 2:04 pm
|
|
|
czym jeżdzę to ocencie sami , w sumie to nie potrafię dużo, jazda do przodu, do tyłu , 180, no i wiadomo zwykłe skoki .http://kuglarstwo.pl/forum/topics8/monocykl-ale-jaki-vt6825.htm?highlight=monocykl ^^ zdjęcia |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 3:45 pm
|
|
|
Za 100zł kupiłeś? nieeźle
A jeśli chodzi o umiejętności, to tu się rozchodzi o dobrą zabawę, a nie jakieś mega skille. My tam też systemu nie miażdżymy. |
|
|
|
 |
krychuq
...
|
|
|
|
 |
pikaś
|
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 11:48 pm
|
|
|
| Muszę przyznać, warsztaty były świetne. Mam nadzieję, że Krystian nas w Jarosławiu całkowicie nie zostawi. ; ) Przydałyby się jeszcze jakieś warsztaty, a wiadomo, że ja zdolności dydaktycznych nie posiadam, więc zdajemy się na Ciebie, Krystianku. ; D |
|
|
|
 |
|
|