Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Trójmiejski Festiwal Kuglarski - Lato 2008

Czy uważasz że to dobry pomysł?
Tak i chciałbym to organizować
22%
 22%  [ 13 ]
Tak i postaram się trochę pomóc
24%
 24%  [ 14 ]
Tak chętnie bym wzią udział w festiwalu
46%
 46%  [ 27 ]
nie, to zły pomysł
6%
 6%  [ 4 ]
Głosowań: 58
Wszystkich Głosów: 58

Autor Wiadomość
Milten 
Pass Factory

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 5:06 pm   Trójmiejski Festiwal Kuglarski - Lato 2008

Już dawno temu pojawił się pomysł organizacji w 3city jakiegoś festiwalu.
Niestety ani rok temu ani w tym sezonie nie udało się nic takiego zorganizować.
Dlatego bardzo bym chciał by za rok tego typu impreza odbyła się u nas.
Wymaga to wiele pracy i dużej ilość zaangażowanych osób ale myślę że jeśli znajdą się one to w niekrótkim czasie jakiś mamy czyli jakieś 10 miesięcy powinno się udać.
Dlatego chciałbym wiedzieć kto z was i w jakim stopniu mógłby współtworzyć i organizować taką imprezę.
A potrzebujemy jak najwięcej chętnych osób bo i dużo spraw jest do załatwienia.
Wiec zgłaszajcie się tu lub na żywo a jak będą chętni to podam więcej informacji.

Pozdrawiam i liczę na pozytywny odzew.

Tintale 

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 5:26 pm   

Na mnie możesz liczyć! Od października jestem gotowa ostro wziąć się do roboty! Zawsze chciałam coś takiego współorganizować, a myślę, że mam już pewne doświadczenie w tych sprawach (coprawda nieduże). W 3mieście jest bardzo dużo ludzi od fireshow, więc myślę, że nie będzie problemu z organizacją festiwalu, pod warunkiem, że wszyscy się zmobilizują i połączą swe siły. :) Mam już parę pomysłów, ale lepiej je zostawić na potem.

stryju 

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 6:48 pm   

festiwal w sensie konwent?

Milten 
Pass Factory

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 8:02 pm   

Tak, jeszcze przyjdzie czas nad zastanawianiem się nad formułą ale wstępnie myślałem o czymś w stylu altergrawitacji czy coś. Sala do trenowania i miejsce do spania, jakiś open stage, pewnie też ogólny pokaz no i przede wszystkim dużo warsztatów.

ange 
**

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 8:11 pm   

Ja oczywiście tez jak najbardziej w to wchodze. :evil: Mysle że jeszcze za wczesnie na okreslanie swojej roli ale z czasem zrobi się kilka spotkań, rozdzieli się zadania i zrobimy pełną rozpiske mozliwości................ wiadomo że jak mamy cos zrobic to trzeba w to włożyć dduuużżo pracy aby to nie była totalna klapa. Pomysł jest świetny, warto więc pomysleć o tym co by tu mozna było zrobić.................. mamy szanse pochwalić się swoja kreatywnością.... w dużym stopniu ;-)

stryju 

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 8:19 pm   

szczerze mówiąc myślałem o czymś takim w zeszłym roku, ale jak to bywa pomysł nie doczekał się realizacji.

jeśli będzie jakiś plan działania, mógłbym pomóc trochę.

kasiulks 

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 8:39 pm   

hm to bardzo dobry pomysł. ja tak jak stryju, jakby był jakiś plan działania, to bym spróbowała coś pomóc, bo chetna jestem. ale to zależy co do zrobienia. naweyt moge się zajac plakatami czy coś, bo rodziców znajomy ma drukarnie.

tak więc czekam na jakis ciag dalszy

verek 
.

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 12:30 pm   

ja na maksa tez się przylacze, na ile tylko bede mogla. machac sama nie umiem, wiec choc wam pomoge w organizacji:)

Merry 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 1:06 pm   

Miltencjo moja droga przyjaciolko ty wiesz ze ja chetnie tez się do czegos przyczynie ;)

apple 
**

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 1:37 pm   

Milten ja nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś jakieś 4 miesiące temu rozmawiałam z moją dyrektorką i powiedziała ,ze (jeśli chodzi o spanie i sale do trenowania) to szkoła ogólnie się zgadza tylko ,że ma ktoś się u niej zjawić by się dogadać!

po za tym ja mogę pomóc(przynajmniej w połowie)

Milten 
Pass Factory

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 1:41 pm   

Tak pamietam o tym i pewnie się tam jeszcze wybiorę aczkolwiek z tego co pamiętam to szkoła twoja jest dość daleko od centrum niestety.
A jak tam wygląda sala itp??

Jak wczoraj z Eweliną rozmawiałem któa też jest chętna do pomocy w organizacji to stwierdziliśmy że idealnym miejscem było by 1LO ze wzgledu na bliskość centrum, 2 sale nagłosnienie itp, itd wiec mysle że tam najlepiej było by się zakręcić.

Zeke 

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 1:50 pm   

Ja wam powiem że pod jednym wzgledem bedzie prze*****e. nie ma blisko monopola:P

apple 
**

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 1:50 pm   

wiec jak widzisz : można pogadać z ta szkołą i tam ta . wiesz ona we Wrzeszczu nie jest daleko... do dworca jest 4 minuty do Grunwaldźkiej 8. ale ok.w każdym razie chciałam pomóc.
Sala wygląda dość dobrze.Nic się nie sypie(w każdym razie ,oprócz podrówka).tak ogólnie to wszystko jest ok... ale nie dorównuje warunków w ostródzie.

a Czy rozmawialiście 1LO na ten temat...?

Zeke 

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 2:01 pm   

Po nocnym zastanowieniu stwierdzam że w sumie to jeśli miałbym za rok wyjechać na wakacje to i tak dopiero za rok.
A w miedzy czasie możecie liczyc na pełną współpracę i pomoc z mojej strony.
bardzo bym chciał żeby gdańsk miał swój festiwal. mam nawet kilka opcji ale myśle że warto by zrobić jednak spotkanie organizacyjne na żywo i tam wymienić się pomysłami i wspólnie to przedyskutować bo tak na forum do niczego konkretnego nie dojdziemy:D

apple 
**

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 2:05 pm   

hm... znoeu na trengu w teartze leśnym...?spotkanie organizacyjne...? to chyba bedzie najlepszy pomysł

Milten 
Pass Factory

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 2:34 pm   

Ja myślę że można zrobić bardzo wstępne spotkanie organizacyjne w teatrze leśnym w najbliższy poniedziałek powiedzmy o tej 18 pasuje wam??
Z ILO kiedyś tylko zapytałem ale teraz pewnie się wybiorę zagadać bardziej tylko muszę kogoś z sobą zabrać.

Merry 

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 2:38 pm   

A czy ta osoba ktora chcesz zabrac ze soba ma byc jakas reprezentacyjna ze specjalnymi zdolnosciami, czy poprostu do towarzystwa, zeby bylo razniej??? Bo jesli to drugie, moge się przejsc ;)

apple 
**

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 5:00 pm   

ja też mogę się przejść ...mogę robić za ochronę ;) ...jak coś to można jeszcze ragadać z innymi szkołami nie koniecznie z gimnazjum nr 25 czy 1LO.

co do ludzi to sądze ,żwe mój koffciany braciszek też może pomóc w jakiś sposób!?!?

Milten 
Pass Factory

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 5:06 pm   

Możemy iść w dwójkę Merry.
Tylko trzeba najpierw pomyśleć co dokładnie chcemy tam osiągnąć.

apple 
**

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 5:17 pm   

no a co możecie tam osiągnąć?no jak mi się wydaje ,chcecie się dogadać w sprawie "wynajmu"szkoły... najlepiej za darmo lub za "złotego grosza"!?!

Odpowiedz do tematu