|
Treningi na plaży w Gdyni [całe wakacje] |
| Autor |
Wiadomość |
PLjuggler

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 12:10 am
|
|
|
Dla osoby ,która zajmuje się poi moze i tak ,ale skoro treningi miałby byc tez dla zonglerów ,to troche mało mądre jest organizowanie ich w najbardziej wietrznym miejscu w mieście ,gdzie na dodatek wszystko zaraz bedzie w piachu.
Divus ma racje , są załatwione dwie fajne ,spore, ładne sale ,na które praktycznie nikt nie chodzi ,a w wakacje wszyscy się gdzies rozjada , jak nie na konwencje to na domek, na działke , do ciotki Krystyny ,do wujka Władka itd .
Mamy luty ,w zasadzie to jego początek i zapraszamy na sale ,a do wakacji mamy jeszcze 4 miesiące ... |
_________________ WE JUGGLE TO SAVE THE WORLD ! |
|
|
|
 |
Loki

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 10:07 am
|
|
|
Ale co was tak z tą salą przypiekło? W dodatku czemu się czepiacie inicjatywy która po mimo wszystko jest słuszna i szczera.
W dodatku nie wszyscy lubią sale, nie wszyscy mogą i nie wszyscy chcą!
Nawołujecie do niej jak by wasze życie od tego zależało.
A jeśli w wakacje będzie mało osób to jest problem ludzi którzy będą na plaży. Nie rozumiem czym się tu przejmować?
I wakacje to pojęcie ogólne, czytając dokładniej byście zrozumieli że okres kiedy jest ciepło. |
_________________ Czasem się zastanawiam kiedy mnie znienawidzicie na tym forum... |
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 11:41 am
|
|
|
| omg ludzie, kto chce może przyjść, kto nie chce nie musi. Zakonczmy ten temat, czy sala jest lepsza czy plaza. Kazdy robi to co chce. |
_________________ Tel: 500-011-544
Email: muq@vp.pl
Gadu: 970661 |
|
|
|
 |
Chilla
|
Wysłany: Pon Lut 14, 2011 6:46 pm
|
|
|
Z góry przepraszam za pytanie : a gdzie te salki są ? i kiedy są spotkania prowadzone ? |
_________________ "Uczę się cierpliwości na nowo,
Tym razem nie do Was..Bo do Was mam.
Raczej do siebie..." |
|
|
|
 |
Divus

|
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 6:54 pm
|
|
|
| Ciepło się już robi. Czy byłby ktoś chętny na pierwszy trening tego weekendu? Może nie od razu na plaży bo wieje, ale gdzieś w okolicach (np. kamienna góra; muszla). |
|
|
|
 |
oskar9595
...
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 11:23 pm
|
|
|
Ja mieszkam w Tczewie, jakieś 60 km od Gdańska, ale jak będzie cieplej to z wielką chęcią wpadnę do was popatrzeć i trochę poćwiczyć - narazie żonglerka 3b (od 4 dni ), oraz mam w planach diabolo - baardzo mi się podoba. |
|
|
|
 |
odbita
..

|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 9:42 am
|
|
|
| HEJ! i co z tymi spotkaniami? są takowe? ;D |
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2011 12:14 pm
|
|
|
Tak. Pisałem do tych osób, które zgłosiły się na forum. Udało się kilka spotkań z Bułą i paroma osobami z trójmiasta. Spotkania te to takie luźne umawianie się na kręcenie w dowolnych godzinach. Ja staram się kręcić codziennie od około 11 do 19 na muszli Gdyńskiej (tam gdzie był frog rok temu) lub na plaży. Więc śmiało pisać do mnie bo zawsze raźniej gdy trenuje się w grupie! |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2011 12:25 pm
|
|
|
| albo możecie w piątek pojechać wspólnie ze mną do Gliwic. Tam to dopiero będziemy ćwiczyć. |
_________________ Divus Show |
|
|
|
 |
odbita
..

|
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 12:03 pm
|
|
|
Zanim dojechałabym do Gliwic to musiałabym już wracać zeby zdążyć do pracy ;D
Jurand może was w takim razie odwiedzę (o ile mogę) w najbliższym czasie , ale pierw zapowiem się telefonicznie żebym sama na tej muszli nie siedziała |
|
|
|
 |
asias
.
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 6:33 pm
|
|
|
A w ogóle któreś z tych wspólnych treningów w wakacje też się odbywają? (o sale pytam, że plaża aktualna, to widzę ) |
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 5:16 pm
|
|
|
@Divus
Ale weź już skończ, proszę Cię.
@Odbita
500-011-544 wpadaj jak najszybciej!
@asias
Nie tylko plaża ale też na muszli Gdyńskiej kręcimy. Jeśli udałoby się komuś załatwić sale na terenie Gdyni - ukłony ode mnie. |
|
|
|
 |
Borów
..
|
|
|
|
 |
dromaiidae
.

|
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 1:27 pm
|
|
|
Czy spotkania na gdyńskiej plaży się aktualnie odbywają? Jeśli tak, to się piszę. |
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 8:59 pm
|
|
|
| jak najbardziej tak! Przybywaj tylko daj mi znać na komórke byśmy się zgrali (nr w poprzednim poście). Zapraszam : ) brak nudy gwarantowany |
|
|
|
 |
|
|