|
III zjazd sopocki (otwarcie sezonu) |
| termin III-ciego zjazdu Sopockiego |
| 18-20 kwiecień |
|
7% |
[ 1 ] |
| 25-27 kwiecień |
|
15% |
[ 2 ] |
| 1-4 maj |
|
0% |
[ 0 ] |
| 9-11 maj |
|
76% |
[ 10 ] |
|
| Głosowań: 13 |
| Wszystkich Głosów: 13 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Shao

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:37 am III zjazd sopocki (otwarcie sezonu)
|
|
|
Za oknem powoli robi się coraz cieplej. Myśle, że można zacząć kombinować kiedy zaczynamy sezon. Przydało by się jakieś wielkie otwarcie. Czyli kolejny zjazd w sopocie.
No i pytanie kiedy byście chcieli takie coś zorganizować.
Ja proponuje ogólne kilka terminów ale jak wam cos szczegolnie pasuje to piszcie.
pozdrawiam. |
_________________ TinT & Shao układ z FROGa: http://www.youtube.com/watch?v=-gWGhCQY0lk |
|
|
|
 |
Merdion

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:31 pm
|
|
|
szkoda, że żaden termin mi nie pasuje... :( 18-20 do domu, 25-27 Berlin, 1-4 Ostróda, 9-11 warsztaty... |
|
|
|
 |
Helly

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 1:34 pm
|
|
|
18-20 - zapewne za szybko i nikt się do tego czasu o tym nie dowie
25-27 - jak juz to 26 wieczorem, bo tego dnia mam kolo ;p
1-4 - chce gdzies wyjechac, nie chce mi się w 3miescie siedziec :/
9-11 - jak dla mnie bomba
choc nie chce mi się uciekac przed straza miejska ;p ale jakas plaza :> JESTEM ZA |
_________________ If I live, I will kill you. If I die, you are forgiven. Such is the rule of honor. |
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 1:40 pm
|
|
|
| Helly napisał/a: | | 1-4 - chce gdzies wyjechac, nie chce mi się w 3miescie siedziec :/ | przyjedź do Ostródy, zią |
|
|
|
 |
Helly

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 2:01 pm
|
|
|
juz z kolezanka i klasa z liceum kombinujemy nad jakims wspolnym wyjazdem taki "back to the primitive" gdzies ;p do tego ja z zonglerka zbyt wiele wspolnego to ni mam... kontakt tylko ;p (no dobra, pileczkami z nudy i maczugi, jak jestem na zonglerni i komus uda mi się buchnac ;p ) a kontakt to ostatnio tez slabo bo zyje w chwilowej separacji z Czarnula ;p
a o Ostrodzie się dowiedzialem pozniej, wiec poki co pierszenstwo ma ww. wyjazd jak się cos zmieni - pomyslimy |
_________________ If I live, I will kill you. If I die, you are forgiven. Such is the rule of honor. |
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:10 pm
|
|
|
no oby! zastanów się dobrze, jeśli wypad prymitywów nie wypali |
|
|
|
 |
Tintale

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:39 pm
|
|
|
25-27 mamy przecież jakiś pokaz no nie? 1-4 jest Ostróda, pewnie kilka ludzi z 3miasta (w tym ja) się tam wybiera. 18-20 to za wcześnie, a 9-11 Merdion nie może . więc jeśli o mnie chodzi to może by tak 16-18...? Ale jakby co 9-11 też mi pasuje! |
_________________ Let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream... |
|
|
|
 |
Shao

|
|
|
|
 |
Gola
**
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:14 pm
|
|
|
heh a ja mogę tez:)? Shao i jak z moja propozycja? kurcze strasznie byłoby mi sympatycznie jak byście się skusili i pojechali...mówię Wam niezła impreza się tam u mnie szykuje... było by mega sympatycznie...:) |
_________________ ....? |
|
|
|
 |
wojciech_gd

|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:02 pm
|
|
|
| ja jestem za opcją w 2gim tygodniu maja:) |
|
|
|
 |
Shao

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 12:01 pm
|
|
|
chyba drugi tdzień maja będzie ok. Bo narazie pogoda nie wydaje się poprawić w najbliższym czasie. To będzie taki deser po ostródzie majowej.
[ Dodano: Czw Cze 12, 2008 12:06 pm ]
temat stracił na aktualności, to trzeba by go odświerzyć. Ankiety się nie odświerzy, ale wontek tak.
To jak reflektujecie na zlocik do sopocik |
_________________ TinT & Shao układ z FROGa: http://www.youtube.com/watch?v=-gWGhCQY0lk |
|
|
|
 |
Zeke

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 2:32 am
|
|
|
| kurde mogliśmy jako taki zlocik zrobić po którymś dniu Froga jak jeszcze goście z poza trojmiasta byli. DAMN!! Ja podejmuję się odświeżenia tematu. ale realizacji już nie gdyż niedługo wybywam z trojmiasta na dobre. ale miłej zabawy:P |
|
|
|
 |
|
|