Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
II Zjazd Sopocki

Czy twoim zdaniem II zjazd sopocki powinien odbyć się:
23.08.2007
4%
 4%  [ 1 ]
24.08.2007
4%
 4%  [ 1 ]
25.08.2007
4%
 4%  [ 1 ]
30.08.2007
52%
 52%  [ 13 ]
31.08.2007
28%
 28%  [ 7 ]
Inny dzień
8%
 8%  [ 2 ]
Głosowań: 18
Wszystkich Głosów: 25

Autor Wiadomość
Zeke 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 3:26 pm   II Zjazd Sopocki

Coby nikt nie czuł się pominięty zdecydujmy wspólnie.

Tintale 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 7:49 pm   

Ostatni weekend sierpnia to 25-26, a w tym czasie jest etnofestiwal w Malborku. Za to 1-2 września mi nie pasuje, dlatego proponuję jakiś dzień w środku tygodnia :) . Ale to i tak większość zdecyduje.

Shao 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 7:56 pm   

mnie nie ma w 3mieście od 14 do 28. JA bym był za 30 lub 31, tak na podsumowanie niektórych wakacji.

Tintale 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 8:07 pm   

30 jest ok!! Tylko nie 31, plissss. A Shao, skoro wracasz 28-go, to 29-go wieczorem chyba też dałbyś radę?

ange 
**

Wysłany: Sro Sie 08, 2007 5:13 pm   

Ja tez myślę że 30.08 jest dobra opcją, mamy jeszcze czas więc zobaczy się co komu wypadnie i jakie będa mozliwości organizacyjne... oby ten zjazd w ogóle wypalił a wtedy jedynym problemem bedzie staranie się aby wypadł jeszcze lepiej niz poprzedni :evil: pozdrowionka

Helly 

Wysłany: Czw Sie 09, 2007 12:11 pm   

Tylko tym razem silnie proponuje 22:00 -->koniec bebnow ;p bo juz nie mam pozwolenia by ratowac wszystkich ludzi ;p

ange 
**

Wysłany: Pią Sie 10, 2007 6:50 pm   

hehe... dobrze wodzu mądra głowo... :evil:

Zeke 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 10:24 am   

W eazie czego mam sprzęt grający który też starczy na jakąś godzinke przy średniej klasy bateriach Których mam nadzieje nie zapomne kupć:P

Merry 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 10:29 am   

Moze by tak wczesniej zaczac to wtedy parafinka się skonczy przed 22.00 i nie bedzie problemu z graniem na bebnach ;) Bo Zeke tak czy inaczej zapomni kupic baterii :-P

Tintale 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 11:11 am   

No, teraz i tak już robi się ciemno wcześniej, więc można zacząć machać wcześniej. Tylko że ostatnio parafinka była kupiona za pieniążki zarobione na turnieju w Starogardzie (plus to, co każdy z osobna przyniósł). Teraz trzeba będzie się złożyć :)

Milten 
Pass Factory

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 2:59 pm   

Jest taki problem że ostatnio straż miejska zrobiła się wyjątkowo problematyczna i nie wiem czy to wyjdzie bez uzgodnienia z miastem.

Helly 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 7:49 pm   

Otoz to samo chcialem napisac... ostatnio bylismy z Dziadziem, Tomim i Zdunem na monciaku to powiem Wam, ze po 20min się zjawila straz i nas wygonila... ogolnie bez pozwolenia nie ma co myslec o monciaku... skoro nas 4 wywalili to pomyslcie jak szybko nas znajda, jesli bedzie nas 40 ;) Jak dobrze pojdzie to jutro zloze pisemko do urzedu o pozwolenstwo

Jesli dostane, mozemy isc, jesli nie - trza znalezc alternatywne miejsce :D bo glupio to ot tak sobie darowac ;)

ange 
**

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 8:15 pm   

np jakie miejsce?..........?

Tintale 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 8:23 pm   

RADZYŃ!!! :-D Trójmiejskie spotkanie kuglarskie u mnie na podwórku! Nie będę musiała kupować biletu i tłuc się pociągiem! Mówię Wam, to ŚWIETNY pomysł! :evil: :evil: :evil:

Helly 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 8:55 pm   

zajebisty pomysl ;] ktos jeszcze jakis ma? :P

ale tak na serio to wlasnie mowie, bez pozwolenstwa nie ma co robic :/ zostaje ew. plaza sopocka, albo wejscie na molo sopockie, tam to tylko ochrona moze nas wyrzucic, straz miejska się nie czepia bo to nie ich teren juz, ew. czasem policja przejedzie, ale powinien byc luzik. Problem jest taki, ze tam malo miejsca jest :/ no i ludzi tez mniej niz na monciaku :/

Gdynia raczej odpada bo wieczorem na takim Bulwarze to predzej w morde czlowiek dostanie niz pieniazka :P

Gdansk - nie mam zielonego pojecia jak tam z machaniem np. na starowce, ale szczerze watpie, by nie gonili :P poza tym daleko mi :D

boczas 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 11:25 pm   

widze ze narazie tylko ludzie z trojmiasta tu pisza wiec pytam.. to ma byc zjazd lokalny czy ogolnopolski? a tak w ogole to zonglerka tez mile widziana czy tylko fire-show?
i jak z miejscem do spania?

:edit: dopiero teraz zobaczylem co to za dzial. w kazdym razie moglbym się pojawic tylko pytanie o miejsce do spania caly czas aktualne.

Helly 

Wysłany: Pon Sie 13, 2007 11:34 pm   

hehe, to ogolnie bylby raczej taki zlot niz "festiwal". Z miejscem do spania to raczej ciezko, no chyba ze pogoda dopisze i mozna się na plazy przekimac :P Ogolnie to spanie raczej na wlasny koszt. Gdzie - nie mam pojecia :(

Zonglerka jak najbardziej :D Ja się z checia poucze, ale zapewne przewazajacy beda fajerszołowcy.

Na tym poziomie organizacji to raczej mozna powiedziec, ze NIC nie jest zalatwione :P no chiba, ze juz cos się ruszylo

Zeke 

Wysłany: Wto Sie 14, 2007 12:11 pm   

ogolnie to zjazd sopocki jest imprezą lokalna ale jak najbardziej zaporaszamy ludzi z innych miast. zawsze mona dac ogloszenie ze szuka się noclegu u nas na forum a być może znajdzie się osobnik z wolnym materacem.

Milten 
Pass Factory

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 12:47 pm   

W gdańsku teraz jest jarmark i tam nie ma szans w ogóle z ego co się dowiadywałem.
A tak na plaż o też troche głupio bo kto zasponsoruje paliwo??

ange 
**

Wysłany: Pon Sie 20, 2007 8:41 pm   

widze że większość jednak jest za 30.08...... w sumie to dobrze..... jaka godzina ustawki pasuje? może 17......?? 18?... faktycznie robi się wczesniej ciemno.. co jest jak najbardziej na rękę..:p

[ Dodano: Pon się 20, 2007 8:45 pm ]
wybaczcie ale musze się pochwalić.... bo nie wytrzymam, byłam z Tintale w Liwie i w konkursie grupowym na który mnie ta czarownica namówiła zajełyśmy........ no cóż....... oczywiście pierwsze miejsce :evil: a w solowym Tintale zajęła...... hm..... tez pierwsze miejsce :!: przyjechałyśmy i wymiotłyśmy hehe :yes: :-D ;-) helly, żałuj że Cie tam nie było :yes:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi