Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Cirque du Soleil - jak ugościć przyjezdnych ? ;)
Autor Wiadomość
Rafał Syzyf 
**

Wysłany: Sro Sty 11, 2012 2:17 am   Cirque du Soleil - jak ugościć przyjezdnych ? ;)

Hej!

Jak wszyscy wiecie już niedługo w Trójmieście wielkie kuglarskie święto! W związku z przedstawieniem przyjeżdża mnóstwo kuglarzy z całej Polski. Myślę, że warto w związku z tym jakoś ich ugościć.

Po pierwsze - impreza :) .
Ludzi pewnie będą w większości przyjeżdżać w piątek i wyjeżdżać w niedzielę. W związku z tym wydaje mi się, że sobotni wieczór będzie pasował największej ilości osób. Kwestia tylko gdzie? W zasadzie wszędzie może być ciasno, więc przydałaby się rezerwacja. Ważne kwestie to:
miejsce dla wszystkich zainteresowanych (trudno oszacować, ale może uzbiera się nas ze 20, 30 osób?? - lokalni+przyjezdni - jak myślicie?? )
dojazd (gdzieś blisko Żabianki lub kolejki czy autobusu, którym dojedziemy spod ergo? )
cena piwa (nie róbmy sobie pod górkę ;D )
rezerwacja - być może płatna? jeśli tak, to czy opłata jest do wykorzystania na barze?

Po drugie sala - miejsce na wspólny trening i chillout ;) .
Czy ktoś mógłby coś załatwić? Wyjątkowo na ten weekend?
Pass Factory - może uda się przedłużyć salkę na Oruni?

[ Dodano: Sro Sty 11, 2012 2:19 am ]
BTW:
Trochę późno o tym piszę, ale w środę 11.01 po treningu na AWFie wybieramy się na piwko - dobra okazja, żeby to sobie obgadać na żywo ;) . Jeśli ktoś zdąży przeczytać to zapraszam, w razie czego numer kontaktowy: 502 - 822- 500.

Jurand 

Wysłany: Sro Sty 11, 2012 9:16 am   

Wiem, że są treningi w Orunii aczkolwiek nie chciałbym tutaj organizatorom tej sali niczego narzucać. Ponoć mają dużą salę. Taka propozycja zagadania do nich jeśli ktoś ma bliższy kontakt ; )

Ogólnie pomysł całej imprezy bardzo mi się podoba. Pojawiłbym się na pewno!

mój status

Odpowiedz do tematu