|
Żonglerka i mono w Raciborzu |
| Autor |
Wiadomość |
Adanos
**
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 9:09 pm Żonglerka i mono w Raciborzu
|
|
|
Witam jeżeli jest ktoś chętny do żonglowania w Raciborzu to proszę pisać na gg 25546429 lub na telefon 796374762
Dokładnego terminu na spotkania nie mamy ustalonego ale myśle że damy rade się zebrać jak ktoś będzie chętny Zapraszam ^^
Dostępny sprzęt:
-piłeczki
-cluby (maczugi)
-monocykl (dopiero zaczynamy jazde ) |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 9:46 pm
|
|
|
A to ile was tam jest? ^^ Ja chętnie przyjadę po 19 maja bo mam maturkę tegoż dnia z angla rozszerzoną :]
Racibórz miałem akurat odwiedzić turystycznie ostatnio, więc będzie jak to ja lubię łączyć przyjemne z przyjemnym |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
Adanos
**
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 10:18 pm
|
|
|
Jest nas aż 2 |
|
|
|
 |
Checollada

|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 10:29 pm
|
|
|
Jeśli macie jak to zapraszamy do Gliwic. Co sobotę w parku Chopina koło 15 tam jest nas koło 30 |
_________________ slackline! |
|
|
|
 |
GustaFF

|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 11:27 pm
|
|
|
| do Raciborza chętnie wpadnę ;d choćby jutro ^^ |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 1:30 am
|
|
|
Checollada, wybaczcie delikatny offtop, ale ostro dogiąłeś z tymi 30 osobami Raz nas było nawet nie 30, a już takie liczby podajesz
Co nie zmienia faktu, że reszta się zgadza :] Co sobotę zazwykle jest w Gliwicach trochę kuglarzy (jakbym miał precyzować to 5k4 nas około zwykle ), czynnie przypatrujących się innym kuglarzom, co zwykliśmy nazywać treningami :] |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
GustaFF

|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 12:41 pm
|
|
|
1. Na 16 w Raciborzu. Ruszam z Żor, jadę przez Rybnik, ew Wodzisław. Po drodze mogę kogoś zabrać. Z Raciborza powrót zapewniam do Rydułtów (w szczególnych przypadkach do Rybnika)
2. Dziękuję za przeczytanie posta ;p |
|
|
|
 |
|
|