Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Zapraszam osoby do współpracy
Autor Wiadomość
bul_ion 

Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 7:21 pm   

Nadal nie rozumiem dlaczego Wam wszystkim tak strasznie przeszkadza ten ich "okres próbny"? A niech sobie go mają. Żaden (-na) z Was nie ubiega się o przyjęcie do "Voodoo feel the fire" więc nie wiem na cholerę cała dyskusja...

Zresztą może mają rację chcąc wyprobowac nowych członków?
A jeśli macie rację Wy i "okres próbny" to zły pomysł, to wydaje mi się że samo wyjdzie "w praniu". Np. jeśli przez dłuższy czas nikt się do nich nie zgłosi, albo potencjalnie zainteresowane osoby będą rezygnowały gdy usłyszą o "okresie próbnym".

W każdym razie nie widze powodu by napieprzać postami przez 4 strony.

edit: teraz już 5 stron

orsyno 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 9:30 pm   

z ciekawości tylko zapytam, bo jak już poczytałem sobie tą dyskusję, ożywiającą nieco forumowe plotkowanie,
czy mieliście już jakiś chętnych do grupy?
nie znaleźliście jeszcze nowego uczestnika, takiego pełnoprawnego przez te miesiące?

mój status

...miru... 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 9:49 pm   

no ja się wbiłam do grupy :) teraz niedawno udało nam się znaleźć dwóch młodych zdolnych i sobie z nimi kręcimy,ale nie przez kuglarstwo,tylko przez kontakty towarzyskie :P

mój status

JOGi 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 11:30 pm   

Ty+ dwie inne osoby to więcej niż w ogłoszeniu grupa chciała pozyskać. Czy w związku z tym temat może iść do zamknięcia?

...miru... 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 11:50 pm   

nie mnie o tym decydować ;) Lares...?

mój status

Lares 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 7:09 am   

Nabór jest nadal, ja nie powiedziałam, że chcę tylko 5 osób i koniec. Oczywistym jest że przyda się więcej. Gdy mamy pokazy na miejscu możemy zrobić pokaz z większą ilością ludzi. Gdy kogoś nie ma przydało by się mieć pod ręką osobę zapasową. A Ci dwoje mieszkają dosyć dalego od miejsca gdzie odbywają się treningi, wądpie, że te dojazdy dożywotnio będą im się podobać. A Miru wskoczyła na miejsce osoby, która widziała swoją karierę w harcerstwiea nie w tańcu z ogniem.

Tak więc zawsze będziemy przyjmować osob do grupy. Jak chcecie zamknijcie temat, jak widać potraficie się tylko czepiać drobnostek, z nudów a nie z zainteresowania ogłoszeniem.

Odpowiedz do tematu