|
Witam was |
| Autor |
Wiadomość |
kamilaf22
*
|
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 2:31 pm Witam was
|
|
|
Mam dla was pytanie. Kto jest z Częstochowy? Jeśli ktoś odpisze to może zorganizujemy jakieś spotkanie w Cze-Wie. Bardzo chciała bym chociaż raz spotkać osoby o podobnych zainteresowaniach, może nauczyć się czegoś nowego, poznać nowych znajomych. Czy ktoś jest chętny do zorganizowania takiego spotkania?
Pozdrawiam Kamila
Jeśli temat umieściłam w złym dziale to proszę nie usuwajcie tylko przenieście z góry przepraszam bo nie orientuje się na tym forum |
_________________ Kto chętny z Częstochowy żeby się spotkać pw |
|
|
|
 |
Jurand

|
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 11:30 pm
|
|
|
Następnym razem taki temat umieść w dziale "regionalne". Również zaglądając do tego działu możliwe, że znajdziesz kogoś z tego samego województwa kto z chęcią z Tobą poćwiczy.
Odsyłam: http://kuglarstwo.pl/forum/sl-vf32.htm |
_________________ Tel: 500-011-544
Email: muq@vp.pl
Gadu: 970661 |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 1:31 pm
|
|
|
Na śląsku kuglarzy mamy sporo, tyle że bardziej na południu prawie wszyscy których kojarzę
Zapraszamy na inauguracyjny trening w sezonie jesienno-zimowym w Gliwicach, 10 września czyli w sobotę. Będzie zapewne całkiem pokaźna ekipa, "ćwiczymy" w parku Chopina od kuglarskiego rana do wieczora. Ewentualnie jakieś urozmaicenia w postaci różnych knajp
W razie niepogody zapewne uciekniemy pod zadaszenie na wydział budownictwa PolSL, ale liczymy, że będzie ładnie.
Jak nie znasz Gliwic to ktoś po Ciebie na pewno wyjdzie w razie czego :]
Myślę, że to idealna okazja na wdrożenie się w towarzystwo |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|