|
Żonglerka O-c |
| Autor |
Wiadomość |
Demooon

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 9:45 am Żonglerka O-c
|
|
|
Witam.
Jeśli ktoś w Ostrowcu żongluje lub będzie przejazdem, zapraszam na wspólny trening.
Proszę odezwać się na priv albo na gg 9488634.
Pozdrawiam |
_________________ "Wszystko jest możliwe.Niemożliwe zajmuje poprostu więcej czasu..." |
|
|
|
 |
Merdion

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 8:00 pm
|
|
|
Myślę, że musisz sam zarażać ludzi Ostrowiec jest niestety zacofany w tej materii. |
|
|
|
 |
Demooon

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 9:49 pm
|
|
|
No niestety to prawda. nawet z zarażaniem ciężko. ludziom nic się nie chce,nie mają żadnych perspektyw na przyszłość,nie mają pasji...
wolą każdy dzień przesiedzieć przed komputerem albo telewizorem...
Są pogrążeni w monotonii, to smutne |
_________________ "Wszystko jest możliwe.Niemożliwe zajmuje poprostu więcej czasu..." |
|
|
|
 |
Piaskal
**

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 10:34 pm
|
|
|
Demooon wpadaj do Kielc na trening |
|
|
|
 |
Kevino
..

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 11:11 pm
|
|
|
| No ja w Kielcach też chętnie pożongluje. |
|
|
|
 |
Demooon

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 7:06 am
|
|
|
| napisałem do Piaskala na priv. czekam na odpowiedź |
|
|
|
 |
Piaskal
**

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 6:26 pm
|
|
|
Rzeczywiście w Świętokrzyskim jest pustynia żonglerska Ostatnio zaczęliśmy się spotykać w niedziele w ogrodach pałacu Biskupów, godziny są ruchome, ale powstaje już subskrypcja informacyjna i wszystko będzie cacy. Kilka osób dopiero umie kaskadę 3b, ewentualnie jakieś proste triki, a ja z forumowym Vujinem już kilka miesięcy rzucamy także zapraszam na treningi do nas wszystkich chętnych może nareszcie coś ruszy w tych Kielcach |
|
|
|
 |
Demooon

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 8:27 pm
|
|
|
w takim razie umówmy się na jakiś termin. najlepiej jakiś weekend w październiku. Zgadaj ludzi, żeby była większość tych co ćwiczy i coś pokombinujemy pare godzin.
tylko problem moze byc z pogodą. Macie jakąś salke? |
|
|
|
 |
Vujin

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:18 pm
|
|
|
Z najnowszych wieści- planujemy zorganizować salę gimnastyczną na terenie Kielc. Mamy już przetarte szlaki do dwóch miejscówek. Czekamy na odpowiedź.
Zrezygnowaliśmy ze spotkań na terenie Bazy Zbożowej ponieważ zbyt wiele byłoby bawienia się z listami osób z zewnątrz, powiadomieniami i innymi pierdółkami (chociaż w ostateczności można też tam się spotykać).
Jedno jest pewne- otwarte treningi będą i informacja na 100% znajdzie się na forum. Może jak się wreszcie zbierzemy wszyscy w kupę (lub w co innego), to uda się ruszyć kuglarską brać w naszym regionie.
P.S. Sprostowanie do wypowiedzi Piaskala- podrzucam od niedawna, poikuje od 2,5 roku |
_________________ Grupa Twórcza Creatura |
|
|
|
 |
Demooon

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 11:16 pm
|
|
|
Czekam z niecierpliwością z wami |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 9:14 am
|
|
|
Przyjechałem do ostrowca na kilka dni takze jak ktos się chce spotkac pomachac, porzucac czy cokolwiek - jestem chetny |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
Regis19951
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 2:45 pm
|
|
|
Hej wszystkim jestem mniej więcej z Ostrowca i chciałbym się coś nauczyć przy okazji jestem całkiem zielony ma ktoś jakieś rady gdzie co kupić albo na czym trenować na początku? |
|
|
|
 |
|
|