|
Opowieści dziwnej treści czyli olsztyńskie warsztaty |
| Autor |
Wiadomość |
Duma

|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 12:03 am
|
|
|
Od połowy września, czy też od października mogę się zająć warsztatami z mono.
Raczej nie będę się pojawiał regularnie, ale warsztaty mogę robić jak ktoś chętny będzie, proszę jednak o kontakt pw racze, bo na forum wyjątkowo rzadko zaglądam.
termin ten a nie inny, bo w sumie nie wiadomo co i kogo przyniesie nowy rok akademicki. |
_________________ Jestem tylko małym, złym i mrocznym zamkniętym w sobie jabłuszkiem...
Ten z forum |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 8:44 pm
|
|
|
| Jakby kogoś w tym mieście zebrało na żonglowanie to też chętnie potrenuję razem. Będę wspierał na drodze od 3 do 8 piłek. |
_________________ 11.11.2008 |
|
|
|
 |
KoRn
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 10:06 pm
|
|
|
| Massacre, zacznijmy od 2 piłek. To i może ktoś ma ochotę na poikowanie? |
_________________ E-Mail: k.brenacz@gmail.com / kornel-brenkacz@wp.pl
Tel: +48 608 634 344 +48 535 719 779
GG: 719221 |
|
|
|
 |
madalena
*
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 12:54 pm
|
|
|
| a ja mogę pouczyć podstaw na hula. |
|
|
|
 |
kret512

|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 2:33 pm
|
|
|
| O Matko, ilu w Olsztynie chętnych nauczycieli mamy:) |
_________________ Daj się ponieść wyobraźni, dzięki niej życie będzie zabawą... |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 3:13 pm
|
|
|
Idealnie pasuje do zerowej liczby osób chętnych do treningu. |
|
|
|
 |
KoRn
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 4:05 pm
|
|
|
Massacre, ja się nauczę rzucać 5b, a ty pentagram na poi |
|
|
|
 |
Duma

|
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 11:50 am
|
|
|
| Kret: a czego się spodziewałeś? zlamiłeś i przestałeś jeździć, to trzeba sobie kogoś przyuczyć, żeby mieć towarzystwo na dłuższe i bliższe wyprawy. |
_________________ Jestem tylko małym, złym i mrocznym zamkniętym w sobie jabłuszkiem...
Ten z forum |
|
|
|
 |
Cypis

|
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 3:50 pm
|
|
|
Cześć! Od października będę mieszkał w Olsztynie. Zajawka kuglarska zaczęła się u mnie dość dawno, ale jak to bywa w przypadku mniejszych miast, zwyczajnie nie miałem z kim ćwiczyć. Trochę żongluję, trochę jeżdżę na mono. Chętnie zjawiałbym się na mniej lub bardziej regularnych spotkaniach. O ile by się odbywały. Massacre pisze, że brakuje ludzików, ale jednak kilka osób udziela się w tym wątku, pewnie parę zakręconych osób przyjedzie na studia. Może jednak uda się coś zorganizować? Nie wiem jak to wyglądało do tej pory, ale wydaje mi się, że razem to i fajniej i śmieszniej, ktoś pomoże, pokaże coś nowego, czy wyprowadzi z błędu. Lenistwo mniej atakuje, jakieś ambicje się pojawiają -> skill rośnie !
Może jednak uda Nam się jakoś zebrać i spróbować odnowić spotkania? |
_________________ Doba ma 24 godziny. Skrzynka 24 piwa. Przypadek? - Stephen Wright |
|
|
|
 |
Never

|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 8:46 pm spotkano
|
|
|
Kiedy robimy spotkanko pod zamkiem??? może np. sobota ? albo za tydzień po południu np. koło godz. 16 ? moze zacznie się cos dziac wreszcie pod zamkiem wreszczcie ?! heh ...pozdro |
_________________ "Nic nie czyń bez zastanowienia, a nie będziesz żałował swego czynu" |
|
|
|
 |
KoRn
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 9:38 pm
|
|
|
| Czekam na dokładny termin, myślę, że weekend lub piątek po 16 ^^ |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 10:05 pm
|
|
|
| Weekend pas ... studia, Gdańsk. W środku następnego tygodnia chętnie. |
|
|
|
 |
queenape
|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 5:25 pm
|
|
|
Z wielką chęcią wpadne chociaż praktycznie nic nie umiem.. może ktoś o bardzo dużej cierpliwości mnie pouczy |
_________________ nadzieję odmierzaj na godziny - czas biegnie zazdrosny o słowa- i weseląc się dziś nie dowierzaj przyszłości |
|
|
|
 |
Cypis

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 11:31 am
|
|
|
Genialnie! Gdzie jest zamek? :x I jaki konkretny termin w końcu?
I czy ktoś ma możliwość zabrania większej ilości sprzętu którym można żonglować czy ew. mono? Zapomniałem zabrać zabawek z domu :v |
_________________ Doba ma 24 godziny. Skrzynka 24 piwa. Przypadek? - Stephen Wright |
|
|
|
 |
KoRn
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 8:11 pm
|
|
|
Cypis, znając życie i aktywnośc olsztyniaków, to Ty musisz podac termin
Mam 3 cluby, 5 piłek, z 15 par poi xD więc luz |
|
|
|
 |
queenape
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 9:00 pm
|
|
|
ej, jest weekend, więc może ktoś chciałby się spotkać i pouczyć mnie poi? od razu mówie, że od podstaw |
_________________ nadzieję odmierzaj na godziny - czas biegnie zazdrosny o słowa- i weseląc się dziś nie dowierzaj przyszłości |
|
|
|
 |
Never

|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 6:36 pm
|
|
|
w ten czwartek pod zamkiem około godz. 16 żonglujemy:) Już są chętni:) Kto może niech wpada |
_________________ "Nic nie czyń bez zastanowienia, a nie będziesz żałował swego czynu" |
|
|
|
 |
Massacre
|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 3:53 pm
|
|
|
| Dzisiaj w końcu mogę oznaczyć swój stan zdrowia jako 'ok'. W czwartek wpadnę. Pierwsze spotkanie od x miesięcy, waw. |
|
|
|
 |
Never

|
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 7:36 pm
|
|
|
| Jutro niestety jest mala szansa ze ktos zjawi się pod zamkiem ...wiec trzeba odwolac spotkanie...kto ma namiary na jakas sale niech pisze:) |
|
|
|
 |
Duma

|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 2:25 pm
|
|
|
| Ok szybki temat. Ostatnio zagadał mnie pacjent, który chce się nauczyć posługiwać kijem. Dużo chęci zero skilla. Jest ktoś kto prowadzi jakiś ogniowców czy chociaż spotkania tychże, by człowieka ogarnąć? |
Ten z forum |
|
|
|
 |
|
|