|
Pozytywna przestrzeń żonglersko-cyrkowa POZNAŃ |
| Autor |
Wiadomość |
tomalla
.

|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:08 pm Pozytywna przestrzeń żonglersko-cyrkowa POZNAŃ
|
|
|
Witam wszystkich, a szczególnie tych z Poznania.. Jak wiadomo mamy ostrą zimę, a przy takiej aurze jak nic przydaje się ciepła i zadaszona miejscówka do treningów itp..
Tak się składa że prowadzę nieodpłatnie zajęcia kuglarskie w różnych szkołach w Poznaniu, głównie na Starym Mieście. Zasada jest prosta: Oni mają ciekawe i oryginalne zajęcia, a ja mam ciepłe i suche miejsce do treningu i doskonalenia swoich umiejętności;
Jeśli jest na tym forum ktoś kto szuka darmowej sali do treningu, nauki, czy choćby pozytywnej wymiany umiejętności, a mógłby poświęcić chwilę aby dzieciakom pomóc zrobić np. kaskadę 3-ma piłkami, podstawowe triki z diabolo, poi, flowerstickiem, czy jeszcze innym ustrojstwem, a potem zostać jakieś 2 godzinki i korzystać do woli z sali gimnastycznej, już bez dzieci, to zapraszam do kontaktu ze mną. nr.: 605982681 .
Tomek |
|
|
|
 |
kurok
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:29 am
|
|
|
Powiedz Panie w jakie dni? weekendy, czy normalne dni tygodnia? |
_________________ Może chce ktoś Pomachać?? |
|
|
|
 |
tomalla
.

|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 10:37 am
|
|
|
Najbliższe zajęcia na sali SP 82 na ul. Krakowskiej są dziś i jutro w godzinach 16-19.
[ Dodano: Pon Gru 13, 2010 10:42 am ]
Zajęcia odbywają się w różne dni od poniedziałku do piątku w szkołach, bo idea jest taka, aby popularyzować kuglarstwo itp. wśród dzieci, doskonaląc jednocześnie swoje umiejętności. |
|
|
|
 |
trelkovsky
**

|
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 12:41 am
|
|
|
siemka.
to cały czas aktualna opcja? szukamy z ekipą miejsca do spotkań, bo z poprzedniego nas wywalili. warsztaty jak najbardziej poprowadzić możemy, sami kilka takowych robilim.
[ Dodano: Nie Sty 02, 2011 12:43 am ]
swoją drogą to chyba złe miejsce na taki temat. informacja mogła przejść bez echa, ja trafiłem na nią przypadkiem. |
_________________ jan-mateusz |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Nie Sty 02, 2011 1:02 am
|
|
|
| Temat przesunięty do WP. |