|
Szczecinskie Spotkania Żonglerskie |
| Autor |
Wiadomość |
Mo$kit
**

|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 11:13 pm Szczecinskie Spotkania Żonglerskie
|
|
|
22 Czerwca - Czwartek, Szczecin, Jasne Błonia, godzina 17.00.
Małe spotkanko kuglarzy, żonglerów i tym podobnych ludzi na Jasnych Błoniach. Na razie na bank będę ja, Filek, Adam, Thane, Qudaci i się jeszcze zobaczy, bo pare osób nie jest pewnych. Jak pewno każdy zauważy jest to robione spotkanie na "spontana" lecz raczej nie będą to jakieś warsztaty na razie czy coś, ale zwyczajnie spotkanie i zaznajomienie się, oraz tak mam cichą nadzieję właśnie na ustalenie czy coś takeigo jak warsztaty w szczecinie maja prawo bytu.
Update at 12.03.06 - Treningi odbywają się w LO XII na Małopolskiej, w piątki od godziny 15.30 do 17.30. Pozdro |
_________________ Zawsze jest NIE. |
| |
|
|
|
 |
Mo$kit
**

|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 9:18 am
|
|
|
| Ex3v napisał/a: | Ale chłopcze miły nie napisałeś, czy wy diabolujecie tam czy pojujecie.
To, że ja wiem, nie znaczy, że inni wiedzą |
Małe spotkanko kuglarzy, żonglerów i tym podobnych ludzi
Jak dla mnie jest to jednoznaczne, że chodzi o wszystko co mozliwe :] Ale z tego co wiem, będziem mieć diabola, flowersticka, astrojax, poiki i co tam i kto weźmie |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 9:29 am
|
|
|
generalnie mialo to się nazywac 'Szczecinskie Spotkania Żonglerskie' i mialo obejmowac wszelakie sprzety wymieniane na tym forum . Ot tak aby się spotkac, powymieniac doswiadczenia. Mam nadzieje, ze zrobimy z tego jakies spotkania cykliczne . |
|
|
|
 |
Mo$kit
**

|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 9:30 pm
|
|
|
Spotkanie moge uznać za udane, ze względu na fakt zniszczonych przezemnie dwóch sznurków do diabola ^^ A tak pozatym thx for all za przyjscie i stworzenie zajedwabistej atmosfery A ponu kajowemu gratulujemy loda XD |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 9:03 am
|
|
|
zdjecia sa w mojej galerii
http://kuglarstwo.pl/foru...htm?user_id=549
nie jest ich duzo, jeszzce 2 zostaly z powodu ograniczonego mijsca na zdjecia
generalnie bylo wspaniale, mam nadzieje, ze uda nam się organizowac cos takiego (na taka skale) co tydzien |
|
|
|
 |
palcia
**

|
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 11:19 pm
|
|
|
| Mam nadzieje, ze nadal się spotykacie w czwartki, bo mam interes do Was :> |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 11:53 pm
|
|
|
spotykamy się na bloniach, spotykamy, ale w coraz mniejszym gronie (mnie przez 2-3 spotkania nie bedzie... podbijam kraine wielkich jezior ) |
|
|
|
 |
Mo$kit
**

|
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 12:29 am
|
|
|
Wiem że ja będę i tyle starczy xD Ale szczerze? Przez te wakacje szczecińscy kuglarze się wyludnili z miasta, a niektórzy nawet z kraju(vide Adam ). Ale nadal, cyklicznie cotydzień są spotkania |
|
|
|
 |
NJ
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2006 7:58 pm Spotkania generalnie
|
|
|
Generalnie to sotkania się odbywaja. Ale nie jest tak rozowo jak byc powinno... Przeczytalem wlasnie, ze mialo się ustalac czy coś takeigo jak warsztaty w szczecinie maja prawo bytu... bylem na trzech albo 4 i ani razu ten temat nie byl poruszony...
Wydaje mi się, ze ktos powinien to zapoczatkowac. albo zebysmy chociaz stworzyli jedna grupe i razem organizowali wystepy :-D |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 11:48 pm
|
|
|
warsztaty? a czego chcesz warsztaty? przynosisz sprzet, najlepiej zbierasz pare osob, pytasz kogos doswiadczonego czy cie moze czegos nauczy i jazda, nie ma wiekszej filozofii, wszyscy z checia poprowadza cos takiego
Ew. jutro się upomnij z tym, to ja moge poruszyc ten temat
Matti.- pogadamy jutro, bo moze od razu 2 bede sprzedawal |
|
|
|
 |
Milten
******* Pass Factory
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 4:08 pm
|
|
|
Z powodu wielu skarg zdecydowałem wyrzucić wszystkei głupie dyskusje do śmietniak do tematu
http://kuglarstwo.pl/foru...ie-p-vt1858.htm
Tam też spamujcie sobie do woli nawet 200 postów po każdym spotkaniu natomiast tu proszę pisać tylko ważne i ogólne informacja które są aktualne przez dłuższy czas.
Teraz byłem pobłażliwy ale za każdy następny post nieregualminowy będe w tym temacie dawać ostrzeżenia.
Moderator Milten |
_________________ Maciej Stankiewicz tel: 798940800
Grupa żonglerska Pass Factory |
|
|
|
 |
Efffcia
..

|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 8:53 pm
|
|
|
no to dobra teraz na temat co do spotkań
jak już pewnie zauwazyliście robi się coraz chłodniej idzie zimai niedługo już nie będzie można trenować na błoniach ... zatem czy ktoś ma jakis pomysł gdzieś jakąś salę gdzie można by było zorganizować takie spotkania Ja z Agolem zamierzamy się zapytać u nas w sqll ale tam przeważnie jest dużo zajęć pozalekcyjnych więc jeżeli to by nie wypaliło to ktoś ma jakies propozycje
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TO NIE SPAM :mrgreen: |
_________________ Bo w życiu piękne są tylko chwile ... (kiedy się palisz) |
|
|
|
 |
Filek

|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 2:14 pm
|
|
|
| Narazie jest załatwiana Salka w Lo12.jest to niedaleko Zamku ksiazat pomorskich i Komendy Wojewódzkiej Policji oraz Liceum 2.Sala ponoc jest bardzo duza wysoka oraz do dyspozycji bedzie druga z lustrami.Mozliwe ze rowniez mi uda się zalatwic salke na ktorej codziennie odbywa się fitness w klubie Universum blisko Andegranda gdzie jest muzyka na stałe tylko cd potrzebne,lustra oraz lapmy UV tylko ze jest nie wysoko..:) |
_________________ "Wszystko co trudne jest nie wykonalne... ale tylko wtedy gdy brak wiary w siebie"--> [)-(]+[)-(] |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 5:09 pm
|
|
|
czy czwartkowe spotkania na bloniach wciaz się odbywaja?
Fil, co z tymi salami? kiedy? za ile? mile widziane info smskiem.. |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 5:57 pm
|
|
|
sala bedzie za friko od tego lub nastepnego tygodnia (najprawdopodobniej), poki co spotykamy się na blonaich |
|
|
|
 |
Pilara
..
|
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 3:47 am
|
|
|
| sala bedzie dostepna po 15 pazdziernika (teraz jest remont) w lo12 (ul.malopolska iles tam, obok lo2 w okolicy walow chrobrego:P) za darmo |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 4:05 pm
|
|
|
| sala juz jest do naszej dyspozycji w czwartki o 17:00. znajduje się ona jak juz wczesniej pisalem w lo 12, pewnie nie kazdy wie, gdzie to jest, tak wiec w ten czwartek proponuje spotkac się o 16:45 pod radisonem (tylko nie zlazcie się pod ten radison jak na spotkania - przez godzine:P) i razem pojsc na sale |
|
|
|
 |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Wto Paź 31, 2006 11:51 am
|
|
|
A więc, sytuacja się troszeczkę zmieniła. Otóż od tego tygodnia spotkania zonglerskie odbywać się bedą dalej w LO XII, ale nie w czwartki o 17.00 tylko w piatki o 15.30.... I muszę z góry przeprosić wszystkich, którym ten termin nie pasuje, ale ustalaliśmy go zgodnie możliwościami MagniFius'a i dyrekcją LO XII. Może to troszkę egoistyczne z naszej strony, ale nie można mieć wszystkiego... Jeśli ktos miałby jakieś pytania to proszę pisać do mnie na gg- 8464530... Tylko nie wysyłać mi żadnych spamów ani innego shitu I oczywiście gorąco pozdrawiam, NJ zwany Andrzejem.
[ Dodano: Wto Paź 31, 2006 11:56 am ]
Acha, i jeszcze jedno. Po nowym roku bardzo możliwe, że sytuacja się zmieni gdyż wtedy ma się skończyć generalny remont drugiej sali gimnastycznej... Także życze cierpliwości ludżkom, ktorym w/w termin nie pasuje. Ćwiczcie w zaciszu domowego ogniska pod okiem opiekuńczej mamy
Jeszcze raz pozdrawiam z rozpalonego pustynnym słońcem Szczecina |
|
|
|
 |
Pilara
..
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 2:44 pm
|
|
|
w tym tygodniu nie bedize treningu z powodu probnych matur, do ktorych potrzebna jest sala :/
Filek, Mo$kit itd. to wszystko przez takich jak Wy!
trening bedzie na pewno za tydzien....raczej |
|
|
|
 |
Mo$kit
**

|
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 9:23 pm
|
|
|
Pilara, sam jesteś sobie winien Ja tam jestem czysty, ponieważ maturę piszę mam w następnej klasie
A także... co mnie tam matura obchodzi, ja chcę trening |
|
|
|
 |
|
|