|
Szczecińskie Spotkania Żonglerskie - Forum |
| Autor |
Wiadomość |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:14 pm Szczecińskie Spotkania Żonglerskie - Forum
|
|
|
Byla już o tym wzmianka w innym temacie, ale może być ciężko to znaleźć. Otóż Szczecińskie spotkania Żonglerskie mają prywatne forum, na którym ustalane są spotkania, wyjazdy, akcje etc.
www.kuglarstwo.wszczecinie.pl
To jest ten adres
Na wszelkie pytania (na które będę znal odpowiedź ) chętnie odpowiem
Pozdrawiam z rozpalonego pustynnym słońcem Szczecina |
| |
|
|
|
 |
Szamanka
*

|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 2:23 pm
|
|
|
nie wierzcie Mu!!!! nj jakie Ty masz słońce?pustynne? ;p;p;p;p
ale resztę potwierdzam |
_________________ Serce Miłości |
|
|
|
 |
Gosia1
..
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 12:38 pm
|
|
|
Witam wszystkich:) Nie chciałam zakładać nowego wątku, a mam pytanie. Powoli zaczyna się "sezon studencki", więc tak myślę gdzie się zaczepić w ramach odstresowania. Może jest jakaś grupa kuglarska w Szczecinie, gdzie przyjmą osoby, które jeszcze trochę muszą się nauczyć? Zainteresowałam się tym jakiś czas temu(dawno to było), narazie były próby nauki w domu i w rezultacie umiem jedynie żonglować 3 piłeczkami, no i trochę machać poi, ale tego się właściwie nie uczyłam - trenowałam gimnastykę artystyczną, a tam trochę wyszkoliłam machanie przez maczugi, więc mi z tym łatwiej;) poi treningowe jakby co mam, ale wolę żonglerkę. Szczególnie chciałabym nauczyć się kontaktowej.:) Prosiłabym o jakieś info, jakby co zostawiam gg: 3509655 |
|
|
|
 |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 2:35 pm
|
|
|
Jest kilka grup w Szczecinie!
Polecam pójść na jeden ze wspólnych treningów
nowe forum szczecińskich spotkań żonglerskich: www.kuglarstwo.ovh.org |
|
|
|
 |
Gosia1
..
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 6:31 pm
|
|
|
| Wolałabym najpierw pójść do małej grupy, z racji tego, że nikogo ze Szczecina nie znam, kto się tym zajmuje, a cieżko u mnie jeśli chodzi o poznawanie nowych ludzi, stresująca sprawa, jak idzie się gdzieś samemu:) |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 9:35 pm
|
|
|
Wierz mi... nikt tam cie nie zje, nie masz się czego obawiac. W weekend jakos bedziemy szykowali trening, wiec zapraszam serdecznie . |
|
|
|
 |
Gosia1
..
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 11:20 pm
|
|
|
| Teraz jeszcze zażywam wakacji, ale od pazdziernika cos się wymysli.:) A gdzie są treningi? Jestem z Gryfina, więc i tak czekają mnie dojazdy na uczelnie, to moze gdzies po drodze beda...:) może gdzieś w zasięgu tramwaju nr 3, albo niedaleko od dworca?:) |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 1:42 pm
|
|
|
| Jeszcze niewiemy jak to bedzie w okresie zimowym, ale prawdopodobnie bedziemy w LO XII (jeden przystanek autobusem od dworca i jakies 5 minut z kapcia). |
|
|
|
 |
Sieciech

|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 9:18 pm
|
|
|
Tak właśnie myślałem czy przychodzić na te spotkania czy nie i chyba bedę musiał w końcu spróbować choć wolę ćwiczyć w samotności szczerze mówiąc (nie nawidzę jak sąsiad wygląda przez okno ) Czy takie wspólne treningi, nie wiem jak to ująć, dają więcej czy teżż nież? |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 9:42 pm
|
|
|
Po pierwsze- poznasz troche ludzi, a to zawsze się przydaje.
Po drugie- mamy kilku zonglerow, ktorzy na pewno z checia podziela się doswiadczeniem.
Nie zaszkodzi wpasc chociaz raz . |
|
|
|
 |
Sieciech

|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 9:54 pm
|
|
|
To spoko, spróbuje wpaść To jest rozumiem grupa żonglerska, nie pojowa czy ogniowa?
Póbowałem wejsć w linka, który NJ daje w pierszwym poście, ale chyba jest nieaktualny albo to internet mnie zawodzi... i nie bardzoż wiem kiedy i gdzież odbywają się owe spotkaniaż? Czyżby w....LO XII? |
|
|
|
 |
Turox

|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 10:56 pm
|
|
|
Tak zajęcia są w LO XII ul. Małopolska 22 od 17 do 19
A tu masz link |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 12:23 am
|
|
|
| to jest grupa roznoraka, wszystkiego po trochu |
|
|
|
 |
Sieciech

|
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 8:59 pm
|
|
|
| 17-19...niezaeżnie od godziny tylko weekendy mi pasuja, mam nadzieje ze to tez się ich tyczy? |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 9:49 pm
|
|
|
wybacz, moja wpadka, wtorki tylko |
|
|
|
 |
Sieciech

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 8:49 pm
|
|
|
no nie! dlaczego wtorki?! czyż weekendy nie byłyby lepsze? czyż zła władza LO XII ma tylko takie zafajdane terminy? (bez obrazy, rzecz jasna nikogo ) |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 8:59 pm
|
|
|
Niestety wtorki pasowaly wiekszosci . |
|
|
|
 |
dzidzius80 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:21 am
|
|
|
Kidy wpisuje www.kuglarstwo.wszczecinie.pl
wyskakuje mi:
Witamy na stronie serwisu firmy OVH.
Żądany obiekt nie istnieje. Sprawdź czy wpisałeś odpowiedni adres URL.
Jeżeli jesteś właścicielem tego konta i szukasz informacji jak zainstalować własną stronę WWW, zapraszamy na stronę supportu firmy OVH
Jeżeli jesteś zainteresowany posiadamiem darmowego konta w tej domenie, zapraszamy na naszą stronę http://www.ovh.com/
co się dzieje ? |
|
|
|
 |
Pilara
..
|
|
|
|
 |