|
Nowa grupa - Firecore |
| Autor |
Wiadomość |
yoursunrise
.

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:08 pm Nowa grupa - Firecore
|
|
|
| Szukamy osób chętnych do kręcenia oraz plucia ogniem. Poi, kije oraz wszystko co związane z fireshow. Dopiero zaczynasz? Nie ma problemu, nauczymy. Zapraszam na gadulca - 1178432. |
|
|
|
 |
poka
Gość
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:13 pm
|
|
|
| dawac ludzi dawac :cisza: |
|
|
|
 |
GreeeG

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:23 pm
|
|
|
| acha fajnie macie... po 1 to moze byscie dali jakas wieksza "oferte" jak wygladaja i kiedy beda treningi itd.... |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
yoursunrise
.

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 3:45 pm
|
|
|
| GreeeG napisał/a: | | acha fajnie macie... po 1 to moze byscie dali jakas wieksza "oferte" jak wygladaja i kiedy beda treningi itd.... |
1. Owszem, mamy fajnie.
2. Zainteresowanych prosimy o kontakt na gadu.
3. Tyyyylko negowac i nic wiecej. |
|
|
|
 |
Raziel

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 11:55 pm
|
|
|
Kolega GreeeeeeG < > chciał chyba powiedzieć że jeżeli robicie sobie nabór na forum kuglarskim to trzeba ludzi czymś zainteresować... salą na treningi na przykład... inaczej nikt nawet nie będzie się zgłaszał po więcej info.... weźcie sobie słowa kolegi GreeeeeeGa do serca albowiem mądre są to słowa |
_________________ WITU - kraina mitu gdzie nic nie jest do kitu... podaj dalej |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 10:32 am
|
|
|
A ja tak z ciekawosci spytam- a kto do tej pory się w tej grupie znajduje? Jakies imiona, ksywki mozna prosic? |
|
|
|
 |
yoursunrise
.

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 12:26 pm
|
|
|
| Thane napisał/a: | A ja tak z ciekawosci spytam- a kto do tej pory się w tej grupie znajduje? Jakies imiona, ksywki mozna prosic? |
Thane i tak nie znasz Andrzej vel. NJ powinien mnie jeszcze kojarzyc.. Urodzinki u Sabinki. Moje imię to Ola, a reszty w swoim czasie
Raziel_18, masz bezapelacyjna racje. Moje serce zaczyna krawawic...
Pozdrawiam Was
Troszke więcej o nas na MMSzczecin |
_________________ Fajerkor szm*to!!! |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 6:49 pm
|
|
|
| szczerze powiedziawszy po tym co czytam - nie chciałbym do was dołączyć - żadnego konkretnego info nie podajesz a ludzie by czegoś takiego właśnie potrzebowali i tego oczekują - nie znajdują i to wzbudza niepokój. |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
yoursunrise
.

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 7:33 pm
|
|
|
Nie mamy hali, kręcimy gdzie popadnie. Godziny i spotkania dostosowujemy do możliwości innych.
Nie bawimy się w profesjonalizm. Zadowoleni? Bo ja bardzo.
Po raz kolejny dodaję, że zainteresowanych zapraszam na gadu. |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 7:47 pm
|
|
|
Coś tam kojarzę, pamiętam. Jeśli mogę wtrącić, to wiem, że Osa coś tam maczał w tyym swoje palce (a swoją drogą dawnom go nie widział )
Ale w takim razie pytanie, skoro chcecie nauczać (tak masz napisane w pierwszym poście) to czemu nie skorzystacie albo z tego co jest (czyli sala w piątki i niedziele) albo nie zorganizujesz czegoś nowego?
Bo tak samo napisanie tematu myślę, że mało co da (poza tym, że Cyrik tu napisze, ale on pisze wszędzie xD). Sam ostatnio pisałem do ludzi zarejestrowanych na tym forum, którzy w adresie mają Szczecin to na trening przyszły trzy osoby (jeśli będą dalej przychodzić to bardzo dobrze).
Ponadto kilka razy zapraszałem Ciebie na trening czy to na amfiteatrze czy Jasnych Błoniach to wstydziłaś się podejść, a później się obraziłaś za coś i kaplica. Jeśli masz kogoś kto chce trenować to pomimo oziębłości niektórych osób myślę, że można coś stworzyć. Przemyśl to Olu
Z dobrego serca to napisałem bez słowa zawiści, ironii czy złośliwości. |
|
|
|
 |
Merdion

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 7:54 pm
|
|
|
Jak trenujecie gdzie popadnie to ja się łapie. Potrenuję w Lublinie
yoursunrise, jaki masz w tym interes, że zrobicie alternatywne treningi tam u was? Przecież już w waszym mieście są spotkania i chyba mają więcej do zaoferowania... Bo kto mówi, że na treningi trzeba przychodzić, żeby bawić się w profesjonalizm? |
|
|
|
 |
yoursunrise
.

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 7:59 pm
|
|
|
Tak, Osa pokazał nam pare "sztuczek".
O oziębłości proszę mi tu nie prawić kazań, a z tą kaplicą przyznaję Ci rację i nadal podtrzymuję
Hala w poszukiwaniach. Wiosna nadchodzi więc Andrzeju zapewne spotkamy się nie raz na Błoniach czy Amfiteatrze.
Tymczasem proszę was o możliwośc rozwoju na "własną rękę", bez zbędnego negowania. |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 8:54 pm
|
|
|
Yoursunrise- Nadal moze moglabys podac jakies imiona czy ksywki, a nuz kojarze, moze nie z fireshow, ale prywatnie.
I pytanie- czemu nie chcecie wpasc na piatkowe lub niedzielne treningi? Przychodzi juz sporo osob, ktore zaczynaja przygode z fireshow, kreca pare miesiecy lub tygodni, wiec moznaby jakies warsztaty zrobic. Zapraszamy. |
|
|
|
 |
Filek

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 4:40 pm
|
|
|
| halo halo brak mi slow...gdzie popadnie powiadasz...a nie lepiej kiedy pada trenowac na suchej cieplej salce...??;Dnaszym spotkania w piatki wiele brakuje do profesjonalizmu(przepraszam wszystkich;D) wiec mysle ze dasz rade..w kazdym badz razie zapraszamy... |
_________________ "Wszystko co trudne jest nie wykonalne... ale tylko wtedy gdy brak wiary w siebie"--> [)-(]+[)-(] |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 1:50 pm
|
|
|
| No i temat ucichł, a nikt od Oli się nie zjawił na wspólnych treningach... A szkoda... |
|
|
|
 |
|
|