|
kuglarskie harce z okazji wejścia do Schengen? |
| Autor |
Wiadomość |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 9:42 am kuglarskie harce z okazji wejścia do Schengen?
|
|
|
doszły mnie niedawno słuchy, a teraz nawet i słowo pisane nt. pokazów wszelkiego rodzaju na festynie z okazji wejscia do Schengen.. pozwolę sobie zacytować:
| Cytat: | Szczecin tu zacierają się granice!
Szczecin – Schengen
Wejście Polski do układu Schengen oznacza m.in. zniesienie kontroli paszportowych na granicy wewnętrznej z Niemcami, Słowacją, Czechami i Litwą.
Wejście do strefy Schengen jest dla nas momentem, w którym chcemy zwrócić uwagę na Szczecin i jego geopolityczne położenie – powiedział Piotr Krzystek Prezydent Miasta.
15 grudnia rusza ogólnopolska kampania bilboardowa „Szczecin tu zacierają się granice”.
Zapraszamy mieszkańców Szczecina do wspólnego świętowania.
20 grudnia odbędą się happeningi uliczne pt. “Szczecin tu zacierają się granice” na terenie Deptaka Bogusława (godz. 10:00) i Placu Solidarności (godz. 18:00).
Happeningi to show z elementami akrobatyki, tańca współczesnego, chodzenia po linie, tańca z ogniem, tańca z diabolo, połykania ognia, żonglowania, niezwykle trudnym, ale efektownym ogniowym passingiem (żonglowanie ogniowymi pochodniami między akrobatami) oraz z towarzyszącą muzyką didgeridoo. |
źródło: http://www.szczecin.pl/um...apterdest=59018
wiecie cos o tym? kto? skąd? i wszystko wokół.. |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 11:15 am
|
|
|
za treść powyższego tekstu autor posta nie ponosi odpowiedzialności
jednakże.. niniejszym udzielam Ci nagany! jak możesz prowadzić działania na naszym terenie nawet się nie chwaląc? to jakaś dywersja? czuję się już zaproszony na conajmniej browara
swoją drogą daj znać, jak już będziesz w okolicy! kto jeszcze przybędzie w Twoim towarzystwie? któż będzie zajmował się tym "niezwykle trudnym, ale efektownym ogniowym passingiem"? |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 11:29 am
|
|
|
hehe wiesz - nie ja załatwiam w tej ekipie imprezy także stąd to zamieszanie w sumie ludziki tutaj nie znane i się nie udzielające ( hubert, iza , agata plus kolega na rurze - didge)
no no piwo myślę ,że uda się zorganizować
acha - pasuję ja z hubertem ( 4 count może 2 count i double 4 count - się zobaczy )
Co do mojej uprzedniej wypowiedzi :
Przepraszam wszystkich za moją wcześniejszą wypowiedź w tym temacie.
Było to mało śmieszne oraz nieprawdziwe. Jak najmocniej przepraszam osoby występujące oraz wszystkie inne które mają pośredni jak i bezpośredni wkład w to przedsiemwzięcie.
Widzom życzę niezapomnianych przeżyć a osobom tam występującym aby ich przedstawienie udało się jak najlepiej - z tego jak długo i wytrwale trenowali, zapowiada się naprawdę dobry pokaz.
Jeszcze raz wszystkich za to przepraszam. |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
| |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 5:12 pm
|
|
|
Ale to nie zmienia faktu, że nic się nie pochwaliłeś
Jak długo jesteście w Szczecinie? Mam nadzieję, że jakaś sponiewierka jest przewidziana w planach |
|
|
|
 |
owca

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 8:10 pm
|
|
|
Hubert to taki niewysoki śmieszny rudy gość? dawno go już nie widziałem
trzeba się integrować! a sponiewierka to jest to, co po dobrym (:P) szoł być powinno!~może nawet uda mi się urwać z roboty..
informuj na bieżąco najlepiej smsem lub dzwoniaj! |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 9:27 pm
|
|
|
tak - ten hubert no myślę ,że wszelka integracja jest wskazana ale jak wyjdzie na prawdę zobaczy się na miejscu. w sumie wracamy i tak osobno także na łikend mogę zostać jak ktoś mnie przyjmie
przeprosiny w poście powyżej. |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
|
|