|
Kuglarska Wigilia (trening) A.D. 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 10:00 pm Kuglarska Wigilia (trening) A.D. 2007
|
|
|
Jest duże prawdopodobieństwo, że uda mi się załatwić salę na sobotę na godzinę około 13 w ośrodku na Jagielońskiej (zaraz przy Olimpicu, róg Jagielońskiej-Bohaterów Warszawy) Mam nadzieję, że da radę na kilka godzin.
Co więcej, w Szczecinie w tym czasie będzie Cyrik (ma pokaz w Szczecinie) i Stiwen (wraca na święta). Może uda mi się zagadać do Boczasa, żeby przyjechał już teraz.
Każdy kto jest choć trochę zainteresowany proszę o potwierdzenie obecności, bądź stwierdzenie, że sory bardzo ale nie. |
|
|
|
 |
Luthiene

|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 10:08 pm
|
|
|
Jestem chętna, zwarta i gotowa
Pozdr |
|
|
|
 |
boczas

|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 10:53 pm
|
|
|
calkiem calkiem mozliwe.
konkrety w srode. |
_________________ indivisual |
|
|
|
 |
owca
******* odrobina kajowatości

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 12:43 am
|
|
|
ja w weekend do 21 odpadam |
_________________ wszystko, co możesz podrzucic i złapać jedną ręką nadaje się do żonglowania.. |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 7:59 am
|
|
|
no i fajnie można się będzie opłatkiem połamać |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 10:28 am
|
|
|
Kajowcze, zaraz będę jechał do tego ośrodka aby załatwić salkę na 22.12, czyli byś już mógł |
|
|
|
 |
Stiwen

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 5:44 pm
|
|
|
| Postaram się przybyć, niemal na pewno:) |
|
|
|
 |
Stiwen

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 5:49 pm
|
|
|
| Będę |
| |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 6:19 pm
|
|
|
Dzisiaj byłem rozmawiać w sprawie sali. Pani Kierowniczka powiedziała, że jutro da mi znać (musi porozmawiać z dyrektorem) ale powiedziała też, że dyrektor może się nie zgodzić.
Istnieje zatem możliwość wynajęcia salki w innej szkole (25 zł za godzinę: LOZOI, ul Wojska Polskiego) Jeśli przyjdzie Nas sporo to nie będzie to dużo (tak z 10 zł na osobę maks, przy założeniu, że salkę weźmiemy na 4 godziny. Pewnie jeszcze na pizze zostanie [pizzeria jest na przeciwko:D]) |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 10:03 pm
|
|
|
super ale ktoś by mnie musiał przygarnąć na jedną noc :( wystarczy metr na dwa podłogi plus na przykład troszkę miejsca na plecak ze sprzętem i tyle
zacny kajowy mnie już przygarnął CHWAŁA MU ZA TO |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 3:38 pm
|
|
|
| Kurcze... Niestety żadna szkoła nie jest skłonna wynająć Nam sali na sobotę... Ja nie wiem, chcę zapłacić, oni by zarobili, wszyscy byli by szczęśliwi a tak pupa. No niestety.... Pozostaje trening jutro (21.12) w LO XII |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 1:59 am
|
|
|
| kto chce filmik ? :> |
|
|
|
 |
Thane
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 12:16 pm
|
|
|
wszyscy! i ja |
|
|
|
 |
NJ
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 1:47 pm
|
|
|
No ja cały czas czekam aż przyjdzie do mnie koleś z poczty i wręczy mi ten filmik |
|
|
|
 |
|
|