|
Grupy kuglarskie w województwie zachodniopomorskie |
| Autor |
Wiadomość |
homer

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 5:51 pm
|
|
|
| Mam nowinę w Nowogardzie ta niegdyś zwykła grópa dorobiła się nazwy "Trupa Wolanda" |
|
|
|
 |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 1:57 pm
|
|
|
| I czy to już na prawdę wszyscy? Co z tymi osobami, które mają wpisane w profilu Szczecin a się nie ujawniają...? Czemu nie przychodzicie na wspólne treningi? |
| |
|
|
|
 |
gniewka

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 12:12 pm
|
|
|
Ja jestem ze Szczecina I się zastanawiam gdzie się wybrać na treningi |
|
|
|
 |
NJ
Zaproszone osoby: 2
|
|
|
|
 |
dzidzius80 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 11:25 pm
|
|
|
A ja jestem ze Świnoujścia ( czytaj= Koniec Świata ) i nic ty się nie dzieje, a do zamiast wydać na bilet do Szczecina wolę litra ( Nafty ) kupić żarcik, może zawitam do was. Właśnie będę startował z treningami, tylko jeszcze wymyślę miejsce, więc jeśli się pojawi ktoś ze Świnoujścia, Międzyzdroji, to zapraszam, a nóż nowa grupa będzie
Jak coś to kontakt:
GG: 6305272
Jabber: dzidzius80@jabber.org
e-mail: dzidzius80@o2.pl
tel: 504499653 |
|
|
|
 |
wiewi00ra

|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 11:55 pm
|
|
|
O Mon Dieu!
Po kolei:
Jestem ze SZCZECINA i piszę o tym wielkimi literami
Prowadzę Teatr Ognia "Inko Gni To"
Nie pisałam tu wcześniej, bo jakoś się nie zabłąkałam w ten wątek, a do komunikacji ze Szczecinianami używam forum szczecińskiego
"Inko" liczy sobie obecnie około 15 osób w bardzo różnym wieku (przedział 13 - 33)
Używamy poi, kijów, wachlarzy, pazurów, lin, mieczy, iskrowników, paru własnych wynalazków, plujemy, bawimy się w firetouching, rozpracowujemy też flagi (ale takie płonące ). Diabolo w życiu nie używaliśmy - ktoś jakieś ploty puszcza.
Mamy treningi w ACK, w niedziele - środek tygodnia kompletnie nam nie pasuje, poza tym nasze spotkania specyfiką mocno odbiegają od spotkań kuglarskich, stąd ćwiczymy we własnym gronie, niekiedy jedynie goszcząc u innych grup.
Howgh, rzekłam |
|
|
|
 |
Anioł
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 1:02 am
|
|
|
| Jeśli chodzi o Koszalin to Grupa Jacka Adamczewskiego wciąż istnieje zajmujemy się ogniem. wszelki kontakt polecam na kgateam.arena.art.pl nasze forum i stronka. tam są wszelkie informacje o nas. |
|
|
|
 |
jas.plomyczek
**

|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 2:02 pm
|
|
|
ok, Dzidzius80 się ujawnia jestem Jaś Płomyczek, z końca świata ( czytaj: Świnoujście )
kontakty też uległy zmianie.
GG: bez zmian (6305272)
e-mail: jas.plomyczek@o2.pl
tel: 501984438
aloha. |
_________________ Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie. (Albert Einstein) |
|
|
|
 |
Agnam
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 1:22 am
|
|
|
Prężna, acz niewielka grupa fireshow działa również w Stargardzie/Kobylance.
Jest to teatr ognia "Scorpio"
Podaję stronę: www.teatrscorpio.pl
Niestety, czeka ona na modernizację, ale i tak co nieco tam widać, niestety, brakuje zdjęć najnowszych, ostatnie z dostępnych na stronie są z zeszłej jesieni.
Grupa prowadzi regularne zajęcia w Kobylance oraz co jakiś czas trening plenerowy. Po informacje - zapraszam na PW.
Pozdrawiam |
_________________ www.photoblog.pl/swietyogien
http://scorpio.flog.pl/wp...r-ognia-scorpio - Oficjalny flog |
|
|
|
 |
Andyq

|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 10:05 pm
|
|
|
Witam.
Podobnie jak Agnam jestes z Teatru Ognia SCORPIO ze Stargardu.
Na poczatku chciałbym zaprosic was do zapoznania się z nasza grupa na stronie Teatr Ognia SCORPIO Oraz serdecznie zaprosic na warsztaty które odbywaja się co poniedzialek w godzinach od 15 do 18 w Gminnym Osroku Kultury w kobylance. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu PM |
_________________ Teatr Ognia SCORPIO |
|
|
|
 |
|
|