Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie trenujecie?
Autor Wiadomość
Sieciech 

Wysłany: Sro Paź 29, 2008 5:24 pm   Gdzie trenujecie?

Tak mnie ciekawi gdzie treneujecie, szczecińscy kuglarze :-D

Tak pytam gdyż jako, że dwór staję się coraz zimniejszy (najmniejszy problem, gorączka żonglerki rozgrzewa), toż przecie dodatkowo, że niby ni to śnieg ni to opday deszczu nie powsztrzymają prawdziwego kuglarza, toż one jednak nam przeszkadzać muszą - śliskimi piłki się stają, kontaktując z trawą (nie wiem czy macie ten sam problem, ale ścierka chyba zaradzi ;-) ), lecz nie to jest ważne, gdyż najwięszką zmorą owego czasu, stało się, iż gdy zaegar 17:20 wybije, do doma wracać trza ze spuszczoną głową, gdyż egipskie ciemności, mamią nasze zmysły (przynajmniej na moim południku :evil: ), więc tak pytam gdzież żonglujecie?

[pisane Żeromszczyzną :-) ]

NJ 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 12:07 pm   

1. W domu
2. Z tego co wiem są treningi w LO XII we wtorki
3. Nie wiem jak sala w domu marynarza (nie wiem czy Pilara coś zalatwil)
4. Piszesz tak samo beznadziejnie jak Żeromski

mój status

Merdion 

Wysłany: Czw Paź 30, 2008 1:03 pm   

NJ, kocham Cię za tą ripostę, lepszej bym nie dał :P
Nim obejrzę się za me ramię, tenże post nieistniejącym się stanie ( dostanę wiadomosc treści "twój post został usunięty"), ale zerem bym był, gdybym Ci tegoż uczucia nie wyznał :hahaha:

Sieciech 

Wysłany: Pią Paź 31, 2008 3:30 pm   

W domu marynarze byloby niezle, czekam na nowiny ;-) Wtorki niestety mam zajete.
A co pkt.1 NJ'u to w domu cwiczysz chyba tylko 3b, co? Czy masz jakąś wypasioną chatę na maksa? :-)

Cytat:
4. Piszesz tak samo...jak Żeromski

dzieki NJ :-P

mały offtop: Żeromskiego szczerze mówiąc czytałem jedną książkę i nie była rewelacyjna :-D Mi tylko podoba się to budwanie długich zdań :evil:

NJ 

Wysłany: Pią Paź 31, 2008 3:56 pm   

Nie trenuję żonglerki tylko diabolo i monocykl.

Poza tym sprawdź sobie gdzie mieszkam i pytaj się osób, które mają wpisane w profilu 'Szczecin' ;)

A mieszkam w akademiku.

mój status

Turox 

Wysłany: Pią Paź 31, 2008 7:32 pm   

Ja ćwicze na korytarzu, w szkole, często wchodze do byle jakiego budynku i tam żongluje :P
A tak to jeszcze ćwicze we wtorek w LO XII i dziś załatwiłem sobie sale obok stadionu :)
  mój status

Sieciech 

Wysłany: Pią Paź 31, 2008 9:09 pm   

Sory NJ, małe nieporozumienie ;-) . Nie wiedziałem, że istnieje takie miasto Talinn (z gegry nie jestem orłem :roll: ) i myślałem, że się wygłupiasz :-P I hyłem święcie przekonany, że rzucasz piłkami (nie wiem skąd...taki jakiś zastój mózgu)
Miłego pobuty w Talinnie :-)

Hm, ciekawe treningi Turoxie :-) W jakiej okolicy mieszkasz? Ja Drzetowo - Tomaszowska (uliczka zaliczona jako zabytkowa :spoko: ). Co do tej salki to...o jaki stadion chodzi bo się nie orientuje.. I ważne pytanie, ile taka salka kosztuje, w jakie dni z niej korzystasz i na jakie godziny dali ci ją (chętnie bym się podłączył w piątki i może w środy)

A co do trenigow w domu marynarza, czekam nadal na nowiny :-) Jakby bylo cos wiadomo, dobrze by bylo jakby jaks post o tym mowil, czekam z niecierpliwoscia

Turox 

Wysłany: Sob Lis 01, 2008 1:27 pm   

dużo nie wiem :P Narazie wiem że cały dzień treningów kosztuje 7zł, moge tylko w weekend bo dni robocze są zajęte przez trenerów.
dopiero ide w tą niedziele i zobacze jak się będzie trenowało :-)
To jest na ulicy Litewskiej niedaleko ul. Klonowica i blisko osiedla Zawadzkiego
  mój status

Sieciech 

Wysłany: Nie Lis 02, 2008 4:48 pm   

eh, szkoda, za daleko. ale moze w najblizszy wotrek się spotkamy :-)

Turox 

Wysłany: Nie Lis 02, 2008 9:11 pm   

Może za daleko, ale sądze że warto
Na całą wielką sale byłem tylko ja z przyjaciółmi i 3 inne osoby :P
Płacisz 6zł i masz cały dzień treningu, gdzie mozesz przy okazji skorzystać z siłowni, bieżni i jakiś dziwnych rzeczy których jeszcze nie rozpracowałem ;-)
  mój status

Sieciech 

Wysłany: Sob Lis 22, 2008 11:08 am   

Dobra, niech będzię ;-) Jak nie jutro to w przyszłym tygodniu się tam wybiorę bo na dworze po prostu nie da się już wytrzymać (ręce po 30' miałem prawie bez czucia :evil: )

Jakie są godziny otwarcia tej hali? A i pytanie od mojej siostry: czy są tam lustra (wiesz takie duże, więc możesz się widzieć jak tańczysz :-) ). Nie wydaję mi się, żebybyły takowe na hali :roll: ale może są jakieś poboczne salki (przynajmniej w mojej byłej szkole tak było, ale tam liczą sobie 70 zł za 3 wejścia ;] na 1h :clever: )

Turox 

Wysłany: Pią Lis 28, 2008 9:20 pm   

Nie nie ma luster...
ale narazie to nie ma znaczenia, bo narazie uznali ze jednak nie można tam trenować... pogadam jutro z kierowniczką:P
  mój status

Sieciech 

Wysłany: Nie Lis 30, 2008 7:30 pm   

Przez pw coś nam nie idzie :-P I jak z tą halą?

Turox 

Wysłany: Nie Gru 07, 2008 2:10 pm   

Byłem dzisiaj w stadionie, ale raczej z salą się nie uda...
Jest nowy ochroniarz, który trzyma się ostro zasad
Pójdę jeszcze w poniedziałek i pogadam z kierowniczką, bo dziś biuro było zamknięte
Postaram się coś załatwić, ale będzie ciężko.. :P
  mój status

rudaszycha 

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 10:18 pm   

Czesc Lolki, szukam kogos- najlepiej grupy osob- ktora zajmuje się akrobatyka. Z checia spotkalabym się na wyginanie. Moze stworzylibysmy jakas grupę?- jesli nie ma zadnej. GG- 7790253. Pzdr :idea:

mój status

Odpowiedz do tematu