|
Żonglowanie nożem (klinga stała) |
| Autor |
Wiadomość |
Siersciuch
**
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 5:17 pm Żonglowanie nożem (klinga stała)
|
|
|
| Witajcie! Kiedy szukam w necie, czy na tym forum czegokolwiek o żonglowaniu, czy ogólnie trickach nożem, znajduję tylko balisongi czyli popularne motylki. Ja zacząłem zabawę sporym, ciężkim nożem ze stałą klingą (myśliwskim), kręce, podrzucam, robię różne kombinacje, lecz poszukuję jakichś dobrych tutoriali, może ktoś z Was ma doświadczenie w żonglowaniu nożem? |
_________________ Mały osiołek którego trzeba poprowadzić za rączkę. Kiedyś będe duży, i też będe pomagał. |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 11:05 pm
|
|
|
czy chodzi o podzucanie i manipulacje jednym?
czy moze o podzucanie kilku?
http://pl.youtube.com/watch?v=tW0fb8uJsPc
to jest calkiem bez sesnu |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Siersciuch
**
|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 10:12 am
|
|
|
| Chodzi mi o manipulacje jednym, ale nie w taki sposób jak ten koleś. Ja preferuję więcej podrzutów, obrotów i tego typu spraw. Bardziej dynamicznie, bez zatrzymań. Na razie uczę się sam, ale szukam jakiś tutoriali. |
_________________ Mały osiołek którego trzeba poprowadzić za rączkę. Kiedyś będe duży, i też będe pomagał. |
|
|
|
 |
benbag's man
*
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 10:24 pm
|
|
|
A znacie jakieś źródła gdzie jest po polskiemu wytłumaczone jak się roznych trikow nauczyc?
Chetnie się naucze;) |
|
|
|
 |
Kurczak
|
|
|
|
 |
Atiszo

|
|
|
|
 |
RADO
******** wróg

|
|
|
|
 |
Fumaca
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2009 9:57 pm
|
|
|
jakoś .. mało ujmujące to ... o wiele lepsze jest jak dla mnie samo rzucanie. i więcej frajdy daje |
_________________ nossa Roda nao tem hora |
|
|
|
 |
Przemok
*

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 6:57 pm
|
|
|
http://www.youtube.com/wa...feature=related Moze nie o to ci chodzi ale spróbuj zrobic takie cos nawet nie nozem.
Ja tez polecam rzucanie nożem, chociaz nie jestem w tym zbyt dobry. Fajnie jest się wyżyć na jakiejś desce albo kartonie . W dodatku przy kreceniu nozem mozesz się troche pociąć. |
|
|
|
 |
Jigsaw
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 10:15 am
|
|
|
Żonglowanie to ogólnie świetna sprawa, jeśli chodzi o koordynację ruchów i rozwój mózgu - polecam politykom Ale z nożami wolę jednak nie zaczynać |
|
|
|
 |
|
|