|
Slackline Polska |
| Autor |
Wiadomość |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 11:27 pm
|
|
|
| Ależ wiem, ale po prostu mam takie wspomnienia z kilkoma miejscami w Krakowie. Nawet w to nie chcieli wierzyć. Po prostu w ich oczach, każdy kto przychodzi z jakimś dziwnym sportem, na pewno chce wyłudzić od nich kasę i tylko nieszczęścia będzie tam sprowadzał. |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
orsyno

Zaproszone osoby: 12
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 9:44 pm
|
|
|
Pracuję tam - http://www.domkultury.com.pl/kuglarstwo.html - od 2001 roku, między innymi jako instruktor teatralny, teraz jako instruktor cyrkowy
Długo więc docierałem się z dyrekcją. Od kilku lat, odkąd zaproponowałem zajęcia cyrkowe, mające na celu przede wszystkim integrację osób zainteresowanych wszelkiego rodzaju działaniami kuglarskimi, udaje mi się pracować na umowie o pracę na pół etatu. Jestem tylko od treningów. Dyrektorowi bardzo podobają się moje działania, dla niego to nowość, nietypowe, zatem może być atrakcyjne i przyciągające dzieci w ogóle na jakiekolwiek zajęcia w Emdeku.
Rzeczywiście teraz mam fory u niego, choć pamiętam czasy jak rozliczał mnie co do minuty z mojej pracy, teraz działam bardzo elastycznie.
Kiedyś zrobiłem pokaz clownowski, rutynkę dla dzieci z półkolonii i jestem takim clownem fiki-riki-tiki. Jego podejście do moich działań jest niejako z przymrużeniem oka ale nie deprymuje mnie to zwłaszcza jak czasami okazuje się że mogę swoimi pokazami zarobić na Emdek a przez to na nowy sprzęt...
Teraz bardzo mnie wspiera jak mam nowe pomysły.
Brakuje mu tylko tego żeby były większe wpłaty za zajęcia, ale to już inny temat... |
_________________ www.eduart.info |
|
|
|
 |
zajawkownia.pl
|
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 11:11 am
|
|
|
Widzę, że temat się rozwinął więc może i to komuś się spodoba
Niedawno został otwarty profesjonalny sklep z akcesoriami do uprawiania slackline. Oczywiście dopiero się rozwija, ale z czasem będzie co raz to lepszy i większy, ponieważ sporo zapalonych slackerów wkłada w niego dużo pracy i serca
SlackHouse.pl
Slackhouse.pl to sklep internetowy zalożony przez pasjonatów slackline. Znajdziecie tutaj profesjonalny sprzęt niezbędny do uprawiania każdej odmiany slackline (trickline, longline, highline, etc.): taśmy, napinarki, systemy napinające, zestawy slackline oraz inne akcesoria. Jeśli jeszcze nie jesteście pewni, czy chodzenie po taśmie jest dla Was - zajrzyjcie do naszego portalu Zajawkownia.pl. Znajdziecie tam wiele ciekawych artykułów oraz forum społecznościowe, na którym chętnie służą radą doświadczeni już slacklinerzy.
Gorąco zapraszam do poznania zajawki, jak widzę niektórzy już wiedzą o co chodzi Mam nadzieję, że to wam pomoże w rozwijaniu się na taśmie
Filmy promujące (MUST SEE):
BOR SAMPLER 2010
PROMO ZAJAWKOWNIA 2010 |
|
|
|
 |
Bor
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 6:44 pm
|
|
|
Hej jak się podoba mój film? pytam o szczere, krytyczne opinie (Bor - Sampler 2010, ten z ostatniego postu)
Poza tym nasza ekipa jest właśnie z Łodzi, także orsyno trzeba się koniecznie zgadać odezwę się do Ciebie na gg. |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 11:34 pm
|
|
|
Może nie mam porównania wielkiego bo sam ledwo co chodzę na slacku ale mi się film bardzo podobał Bor - chciałbym chociaż połowę tego co Ty umieć.
A ja chcę się pochwalić (w sumie to nie do końca siebie no ale mniejsza), że na 99% w Lublinie tez na salce będziemy mieli wbite haki w ściany do slacków Sztukmistrzom w ogóle się ostatnio powodzi nawet ale na razie o tym cicho sza... ;P (nie mylić z "cicho Szy!") ;P |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 4:14 pm
|
|
|
heh ja bym chętnie spróbował czegoś nowego ale jednak w Rzeszowie nie sądzę żeby ktokolwiek się w to bawił... |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
cuento
|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 9:42 pm
|
|
|
czadzik ja mam slacka :> Byłem na nim z 5 razy łącznie, bo mnie jednak kółko kręci soł macz bardziej, że mi na slacka szkoda czasu, ale lina leży gdzieś tam w kącie to mogę kiedyś wziąć. Ale mieliśmy dziś na mono pojeździć, widziałem w innym temacie, że byłeś, ale jakoś Cię nie widzieliśmy tam na podpromiu A myślę, że ze slackiem czasem jeszcze ktoś w Rze może wypłynąć, przy okazji tego tematu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|