|
Potrzebny Chemik |
| Autor |
Wiadomość |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 2:08 am Potrzebny Chemik
|
|
|
Potrzebuje konsultacji z Chemikiem, w sprawie paru pomysłów. Najlepiej Taki z prawdziwej Pasji Mądra Głowa. Jeśli jest jakiś Chłopak, co eksperymentuje z chemikaliami i robi doświadczenia, proszony jest o kontakt na prv z góry Dziękuje Ślicznie. |
_________________ 1.Pomysł to Pomysł, nie wyrok. 2.Olewam ludzi którym zawsze nigdy nic nie pasuje. 3.Jeśli coś naprawdę lubisz, możesz to robić ciągle. |
|
|
|
 |
Be

|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 11:53 am
|
|
|
| Trochę jak ogłoszenie matrymonialne. |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 1:53 pm
|
|
|
| Be napisał/a: | | Trochę jak ogłoszenie matrymonialne. |
Chętnie przeczytam twoją wersję może czegoś się nauczę a Jakbyś to napisał ?
Głodnemu chleb na myśli. |
_________________ 1.Pomysł to Pomysł, nie wyrok. 2.Olewam ludzi którym zawsze nigdy nic nie pasuje. 3.Jeśli coś naprawdę lubisz, możesz to robić ciągle. |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 11:00 pm
|
|
|
Wypisz wymaluj Be,
| erisjuggler napisał/a: | | eksperymentuje z chemikaliami i robi doświadczenia, |
|
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 1:40 am
|
|
|
| Biale_konie napisał/a: | Wypisz wymaluj Be,
| erisjuggler napisał/a: | | eksperymentuje z chemikaliami i robi doświadczenia, |
|
Bardzo konstruktywne zdanie, jak na tak głupią osobę patrz punkt 2. |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 2:13 am
|
|
|
| Mi nie pasuje, że tobie nie pasuje, że on może mieć racje i sugerujesz, że to punkt #2 błędnie odczytując jego intencje co sprowadza temat do braku konstruktywnej odpowiedzi mimo wszelkich ich starań... ogółem to lipa... |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 3:47 am
|
|
|
| haosone napisał/a: | | Mi nie pasuje, że tobie nie pasuje, |
Mi obojętne czy Tobie nie pasuje, że mnie nie pasuję gdyby tak było. Bo gdyby Mi nie pasowało że Tobie nie pasuje że mnie nie pasuje to by jemu to pasowało ale gdyby mu pasowało to By tobie pasowało i Musiało by mi pasować żeby Tobie mogło pasować. doskonale Cię rozumiem.
WIĘCEJ RUMU ! |
|
|
|
 |
Biale_konie

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 12:23 pm
|
|
|
| erisjuggler napisał/a: | | Bardzo konstruktywne zdanie, jak na tak głupią osobę patrz punkt 2. |
? |
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
equiz
..

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 2:56 pm
|
|
|
| erisjuggler, jak już mówimy o pkt. 2 to nurtuje mnie strasznie konstrukcja zdania. Ale może po prostu ZAWSZE NIGDY mi nic nie pasuje. |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 3:12 pm
|
|
|
@haosone Pragne też zaznaczyć towarzyszu że obojętnoć różni się od Ingorancji a na pewno nie ma nic wspólnego z podobaniem i nie podobaniem.
| equiz napisał/a: | | erisjuggler, jak już mówimy o pkt. 2 to nurtuje mnie strasznie konstrukcja zdania. Ale może po prostu ZAWSZE NIGDY mi nic nie pasuje. |
Chcesz o Tym porozmawiać ?
[ Dodano: Nie Sty 22, 2012 3:18 pm ]
| Biale_konie napisał/a: | | erisjuggler napisał/a: | | Bardzo konstruktywne zdanie, jak na tak głupią osobę patrz punkt 2. |
? |
Matko ! znak interpunkcyjny ale... kto mu zjadł resztę zdania ?
podejrzenia spadająna pacmana. ZNALAZCA sprawcy otrzyma 100 punktów EXP .
Musisz utworzyć od 8-100 znaków by przejść z Iq kanapki śniadaniowej do Iq kaktusa (dla niektórych poziom hard)
dodatkowy Bonus dla Użytkownika Biale Konie (Książęta).
Przepraszam ale poczekam sobie na Kogoś Poważnego na Prv. Ten temat nie powinien mieć komentarzy, chyba że ktoś się po to urodził i uważa że ma prawo do udziału w publicznej dyskusji dając bezsensowne komentarze. Ciesze się że mogłam wam dać to "zajęcie" Kiedy ja idę Sobie potrenować. Miłego Dnia. |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 4:42 pm
|
|
|
Już chyba nie dam rady dłużej się wstrzymywać z odpowiedzią tu.
Jeżeli szukasz chemika to po co szukasz go wśród kuglarzy? I nie oczekuję tu od ciebie żadnej odpowiedzi.
Nie wiem, jaki jest sens wyzywanie junior admina. Wiem, że na początku strzelałaś sobie w stopę, ale teraz... |
_________________ Divus Show |
|
|
|
 |
adalml2
*
|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 5:34 pm
|
|
|
Dobra, już nie jedźcie tak po niej Gdzie wasz kodeks rycerski?
Każdy może pisać o to, o co chce i w sposób jaki chce :p na tym polega wolność internetu (akurat temat na czasie )
Wśród kuglarzy na pewno jakiś chemik się znajdzie, ale może faktycznie warto poszukać kuglarza wśród chemików
i żeby nie było, że nie wnoszę nic konstruktywnego do tematu to:
ja to bym zjadł batona |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 7:28 pm
|
|
|
| Divus napisał/a: | Już chyba nie dam rady dłużej się wstrzymywać z odpowiedzią tu.
Jeżeli szukasz chemika to po co szukasz go wśród kuglarzy? I nie oczekuję tu od ciebie żadnej odpowiedzi.
Nie wiem, jaki jest sens wyzywanie junior admina. Wiem, że na początku strzelałaś sobie w stopę, ale teraz... |
Jesteś taaaki słodki że chyba Tobie jednemu jeszcze odpisze masz farta! bo jesteś również najbardziej przemądrzałym kuglarzem tego forum ^^ zależy od Ciebie czy to jest komplement czy wejdziesz w jakąś wściekłą reakcję i zaczniesz bulgotać. Co do Admina juniora ...przynajmniej Ja nie pisze emotami ....
ale Ja bym się Sobą nie przejmowała a co dopiero Biale_konie olać sprawę. Kupi się paczkę hubba bubba czy mm'sów lub piwo postawi i zapomni.
Co do szukania Chemika kuglarza u Chemików... wiesz ile oni zadają pytań "a Dlaczego?" jeśli to jest związane z rzeczą nie chemiczną? "a co to Poi ? a po co Ci to ? a z czego to jest ? a Rozłóż mi poi na wzory, a dlaczego akurat taniec to nazywają..." wole już takiego co siedzi w kuglarstwie.. I wie co to istota Artyzmu lepiej się dogadam.
Tu się w poprzednich tematach wypowiedział jeden chemik i chemiczka ale i inni pewnie kombinują.
Ps. Strzelam Sobie w stopę jedynie jak mi zabraknie vicodinu....
adalml2 chyba jako jedyny zakumał że lubię bekę kręcić <3. |
|
|
|
 |
Biale_konie

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 10:40 pm
|
|
|
 |
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 11:14 pm
|
|
|
Od: Divus
Do: erisjuggler
Wysłany: Dzisiaj 19:51
Temat: http://kuglarstwo.pl/forum/topics22/potrzebny-chemik-vt9374.
jeżeli masz jakiś problem ze swoją osobą to nie musisz upubliczniać tego na forum. Zazwyczaj jestem spokojny, ale ataki na moją osobę lub inne osoby z grupy moderatorskiej, drażnią mnie niezwykle. Polecam zaprzestać takich działań.
Divus
1. Osoba która się wymądrza musi być mądra żeby to robić...
DIVUS ja nikogo nie atakuje jesteś przewrażliwiony. Nie pisze emotami, nie używam nieuzasadnionych komentarzy, nie troluje, nie bluzgam,moje wypowiedzi wskazują prędzej na ironię pisaną w kontekście więc Nie złamałam Praktycznie żadnego z Punktów regulaminu ,ale taką groźbą robisz już naprawdę pośmiewisko z siebie oraz reszty moderatorów. Zbanując mnie, zablokując , usuwając konto lub tematy łamiesz moje prawa. Chyba że Moją swobodę ograniczają twoje humory. Brawo dla Ciebie....
I jeszcze jedno Nie chce żebyś mnie "kochał", lubił, nie lubił, groził, kłócił, zgadzał, przejmował...
SKOŃCZYŁAM. Twoje życzenie spełnione nie jestem też tutaj na nikogo obrażona. |
|
|
|
 |
Biale_konie

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 12:44 am
|
|
|
ale fail, ctrc ctrv pw.
Rozumiem z tematu, że jakiś facet ma pomoc ci obliczyć masę molową? (temat z liceum)
czy może szukasz bardziej wyrafinowanej wiedzy chemicznej z zakresu związków metaloorganicznych?
Myślę, że na naszym forum w dziale z rozmaitości z pewnością znajdziesz ludzi blisko związanych z dziedzinami takimi jak krystalografia, fizykochemia granicy faz czy chemia kwasów nukleinowych
Zakładam jednak że mogę się jednak mylić, jestem głupi |
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Morgana

Pomogła: 1 raz Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 8:06 am
|
|
|
Z chemii kwasów nukleinowych mam egzamin za tydzień.
Co za niefart,że nie jestem facetem. |
|
|
|
 |
ent

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 10:08 am
|
|
|
| Morgana, nie dość, że nie jesteś facetem, to jeszcze nie znasz istoty Artyzmu. |
_________________ Nie mogę Ci pomóc, jestem lamą. |
|
|
|
 |
Tequila

Pomogła: 5 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 10:10 am
|
|
|
| erisjuggler napisał/a: | | bo jesteś również najbardziej przemądrzałym kuglarzem tego forum ^^ | nosz (...) ! |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
erisjuggler
...

|
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 12:05 pm
|
|
|
| Morgana napisał/a: | Z chemii kwasów nukleinowych mam egzamin za tydzień.
Co za niefart,że nie jestem facetem. |
Morgana pomogłaś mi w innym temacie i Ci podziękowałam za to, o co masz pretensje?
Napisałam Chłopak mogłam dopisać albo Dziewczyna ale do głowy przyszedł mi Chłopak
bo 1. wychowywałam się od Dziecka z Kolegami i lepiej się z nimi dogaduję. 2. Większe było prawdopodobieństwo że trafię jakiegoś kuglarza chemika z 3miasta.
3. skoro jesteś na tym forum raczej myślę że masz pojęcie co to artyzm a nie jak ENT pisze.
Co do reszty zalecam terapię grupową... z reguły jak konkretne grono widzi że inna osoba pozwoliła Sobie na coś więcej to wzbudza agresje u innych a ataki się nasilają i nawet nie macie pojęcia w tej furii,złości,zazdrości,czepliwości która siedzi w was co piszecie.... także.. niejedna osoba na pewno chętnie przeczyta na co was stać i jak daleko możecie się posunąć na forum czy w realnym życiu...
także weźcie się Uspokójcie... A Pomoc Specjalistyczna to naprawdę nie jest zły pomysł ani ubliżenie wiele osób chodzi na sesje do psychologa.
I brawo kolejna osoba przestanie się wypowiadać na tym forum na szczęście są jeszcze po angielsku... ale to nie ja na tym stracę tylko Wy jeśli jest osoba w waszym gronie z której wiedzy lub doświadczenia czy pomysłów (nie mówie o sobie tutaj) możecie skorzystać to radzę na przyszłość zastanowić się nad sobą. |
|
|
|
 |
|
|