|
Płyn do wielkich baniek mydlanych |
| Autor |
Wiadomość |
Kotu

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2011 11:35 pm
|
|
|
Po pierwsze: ktÓrych.
Po drugie: jak chcesz się nimi podzielić to śmiało pisz je tu bo zainteresowani na pewno będą wszyscy (a przynajmniej większość) przeglądających to forum. W praktyce skorzysta i tak garstka więc wyjdzie na jedno a wszystkim ułatwi życie.
Po trzecie: ja jestem zainteresowany ale napiszę to grzecznie tu (bo w końcu od tego właśnie jest forum). |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
Shurik
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 3:29 pm
|
|
|
Witam
Po pierwsze: ktÓrych.
Polski jenzyk nie jes moim ojczystym wienc ta sprawa chiba wyjasniona...
Po drugie: jak chcesz się nimi podzielić to śmiało pisz je tu bo zainteresowani na pewno będą wszyscy (a przynajmniej większość) przeglądających to forum. W praktyce skorzysta i tak garstka więc wyjdzie na jedno a wszystkim ułatwi życie.
Napisale: jak by ktos byl zainteresowany przepisami na banki mydlane kturych uzywaja profesionalni artysczy.
A nie ze chce się nimi podzelicz, dla tego podale adres E-mail jest to prepis profesjonalny o ktorym bede rozmawial z zawodowcami.
Po trzecie: ja jestem zainteresowany ale napiszę to grzecznie tu (bo w końcu od tego właśnie jest forum).
Jezeli jestes zainteresowany proszę pisacz na E-mail |
|
|
|
 |
dedolek
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 2:34 pm Re-gdzie kupić?
|
|
|
Witam,
Mam do zaoferowania profesjonalny płyn do baniek zarówno do wytwornic jak i do zabaw ręcznych jak też do zamykania w bańce i wszystko czego zapragniesz. Jestem zawodowym kuglarzem samozwańcem.
Zapraszam na mój kanał Youtube oraz ofertę na Allegro:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=674966
http://youtube.com.dedol3k
Gorąco pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Boungler
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 3:37 pm
|
|
|
Witam wszystkich kolegów, jest to mój pierwszy post a i wątek pewnie już nieco archiwalny:) No cóż, jeżeli można coś dodać i pomóc to chyba warto go odkopać.
Również szukałem w miarę dobrej receptury i niestety nie napotkałem przyjaźnie nastawionych ludzi, którzy podzieliliby się bez interesownie swoją wiedzą, lub chociaż coś odrobinę podpowiedzieli. Trudno łaski nie robią, więc przedstawiam wszystkim zainteresowanym moją batalię z próbami i końcowym efektem, który na pewno wielu z Was zainteresuje.
Trochę mi to zajęło ale dotarłem w końcu do dobrych efektów, którymi bardzo chętnie się z Wami podzielę.
Pod tym linkiem jest wątek w którym wszystko starannie opisałem i jeżeli ktoś szuka już pewnej i sprawdzonej receptury to oczywiście zapraszam:
http://boungler.pl/forum/showthread.php?tid=1709
najskuteczniejszym okazał się jak na razie płyn do naczyń FAIRY, reszta w opisie wątku więc nie wklejam tutaj aby niepotrzebnie nie powielać.
Na razie jest to wersja 1.0 ale nadal pracuję nad stabilnością bańko-tunelów i mam nadzieję że niebawem będzie update.
ps. jeżeli ktoś ma dostęp do lepszego detergentu lub zna lepszy zamiennik FAIRY to proszę o taką informację - przyda się na pewno!
Szukam detergentu którego używa polska firma (wiadomo o którą chodzi) - może uda się stworzyć coś taniego i dostępnego dla wszystkich bańko-maniaków. |
|
|
|
 |
|
|