|
moj coin roll |
| Autor |
Wiadomość |
coinroll
..
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 9:36 pm
|
|
|
Wreszcie trafilem na jakies polskie forum gdzie moge się pochwalic
Coin Roll
Chociaz ostatnio przerzucilem się na zonglerke, na razie stoje na czterech pileczkach. |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 11:05 am
|
|
|
Ni i wreszcie tu jest ktoś, kto może się pochwalic,z e umei to jakos fajneij robic. Pochwal się ile się tak bawisz i gdzie się tym zaraziłes
Oddzieliłam tego posta z nadzieja, ze ujawnia się tez inni i tez się pochwala tym, co potrafia z monetami |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
coinroll
..
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 3:10 pm
|
|
|
Krece jakies dwa lata, ale bylo duzo przerw, do bicia rekordu przygotowywalem się dwa miesiace, pozniej wyslalem swoje zgloszenie na www.penguinmagic.com , wygralem i czekam na wyjazd od pol roku (wyjazd w celu: bicie rekordu Guinnessa). To tak w skrocie:]
A zaczalem trenowac po filmie Constantine (Balthazar tam krecil), znalazlem www.coinmanipulaton.com i zaczalem się bawic monetami.
Gdzies tutaj na forum ktos napisal, ze jakis przyrzad jest "Easy to learn, hard to master" ta sztuczka z moneta jest "Easy to learn easy to master" kolega po dwoch miesiacach robi 48 obrotow na minute.
Oprocz tego oczywiscie krece dlugopisem na lekcji:] , a na poczatku byla zapalniczka Zippo, ale jakos mi przeszlo (chociaz czesto komus spektakularnie odpale papierosa )
Teraz zongluje czteroma pilkami, daze do pieciu.
Tak wyglada moja biografia manipulatora amatora. |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 5:18 pm
|
|
|
No to mam nadzieje,z e wprowadzisz na m tu kilka ciekawych artów na ten temat i coś ozywisz ten dział Wszelkie ewentualne pytania, do mnei na PW, a ja zapraszam do w+spółpracy |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
Arto

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 1:29 pm
|
|
|
| Są jakieś tricki w coinroll'u? |
_________________ "Nigdy nie zwyciężysz wroga, którego Twoja wyobraźnia uczyniła niepokonanym." |
|
|
|
 |
Denis
..
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 3:13 pm
|
|
|
coin rolla mozna latwo polaczyc z iluzja z monetami, jednak to jest jedna z najciezszych dziedzin moim zdaniem |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|