|
chodzenie po linie |
| Autor |
Wiadomość |
riftwalk

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 1:33 am
|
|
|
Gdyby ktoś z Krakowa/Nowego Sącza był chętny, to posiadam slacka. Chodziłem w zeszłym roku dosyć dużo i jak do tej pory udało mi się raz przejść całą jej długość. Jeśli ktoś byłby zainteresowany otworzeniem ze mną sezonu slackline'owego 2010 - zapraszam serdecznie.
Będzie mi milej spędzić czas w czyimś towarzystwie.
Oczywiście dopiero jak ziemia przeschnie i na trawie nie będzie się zapadało w błoto po kostki. |
_________________ "Impossible"?
Challenge accepted! |
|
|
|
 |
Julek

|
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 5:12 pm
|
|
|
Ludzie budźcie się już
Tu w wawie już slak działa, jak tylko jest chwila to lina się napina.
Nowym trickiem na początek sezony są skoki z jednej liny na druga |
|
|
|
 |
emper0r
..
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 9:58 pm
|
|
|
Jadę rowerem po Fortach Bema a tu 2 osoby chłopak z dziewczyną chodzą po linie, no to podbijamy czy mozna spróbować ( jak o mnie chodzi to tylko żonglowalem do tej pory ). MISTRZ sprawa, zajawka konkretna. Nie wiem czy w ogóle tu jesteście / czytacie to forum, za tydzień niedzielę mam zajętą ale najblizsza niedziela będę jeździł na forty zeby sprobować raz jeszcze
Generalnie spodobało mi się |
|
|
|
 |
Gawi91

|
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 9:47 pm
|
|
|
Kolejny osobnik do slacka - nabyłem niedawno i ćwiczę w miarę aktywnie w Żorach
Oprócz tego w Gliwicach się dzieje w tej dziedzinie trochę
Objawcie się okoliczni slack'ujący jak ktoś ma siły |
_________________ Doskonałe salto milordzie! |
|
|
|
 |
trelkovsky
**

|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 6:04 pm
|
|
|
jakby ktoś z Poznania chciał spróbować slacka albo wspólnie pochodzić, to jutro (poniedziałek) spotykamy się sporą ekipą w parku pod operą i rozpinamy sporo tasiemek może będzie nawet z kilkanaście, w tym longline'y, trickline'y. no i wiadomo, kuglarzenie, ujeżdżanie mono również. jakoś popołudniu, 16, 17 godzina |
_________________ jan-mateusz |
|
|
|
 |
|
|