Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
bańki mydlane - zbiór pomysłów i ciekawostek
Autor Wiadomość
superzebra 
**

Wysłany: Pią Cze 25, 2010 7:18 pm   bańki mydlane - zbiór pomysłów i ciekawostek

Proponuję pozbierać tu różne pomysły dotyczące sprzętu bańkowego etc.
Ja mogę się podzielić pomysłem baniek z dymem, do czego można wykorzystać e-papierosa, żeby nie kurzyć przy dzieciach normalnej fajki, albo pistolety z dymem jak ktoś dostanie. Drugim pomysłem jest zrobienie "pajęczynki" na sznurkach i robienie wtedy baniek, bo wychodzi kilka połączonych. Ponadto jak ktoś nie wie jak robić bańkę w bańce, to wystarczy mocniej dmuchnąć w dużą banię i zrobi się w niej mała.
Każdy pomysł mile widziany.
Pozdrawiam serdecznie!

GreeeG 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 9:50 pm   

i Tak myślisz ze kazdy wyjawi Ci swoje tajemnice... Tzn moze Tobie i wyjawi ale na pewno nie na forum ;-)

Cypis 

Wysłany: Pon Sie 02, 2010 1:29 pm   

szukałem ale nie znalazłem, więc pytam.

Co polecacie na początek? jakie "zabaweczki"? jaki płyn, a może koncentrat? jak dużo? który sklep? co robi największe wrażenie i najczęściej zostawia banana na buziach?

Chodzi tutaj o zapewnienie dzieciakom z gorszych dzielnic radochy, a nie o profesjonalne bańkowanie czy też zarabianie na tym. około 1000zł do wydania. konieczne faktury więc sprzęt z drugiej ręki bądź samoróbki raczej odpadają.

Cyrik 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 1:36 pm   

płyn - pustefix,
same bańki wystarczają, żeby był banan na mordzie. Co do pomysłów - najlepiej z jutuba zassać pomysły - zamykanie ludzi w bańce, budowanie bańkowego bałwana czy insze inszoci takie :)

mój status

Grace 
przyjaciel

Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 3:12 pm   

Bańki, takie jak ma Bas w ofercie - spokojnie wystarczą. Bas Ci też fakture wystawi. Tam masz całą masę super gadżetów. Polecam trąbki, podwójne zestawy no i oczywiście płyny, żeby było czym wypełnić potem ;) Możesz kupić płyny w koncentracie - jest trochę taniej, wtedy tylko zalewasz wodą do kreski, odstawiasz na chwilę i zaraz masz gotowe.

mój status

Shurik 

Wysłany: Pią Lip 08, 2011 3:39 pm   

Witam forumowiczy
jak by ktos byl zainteresowany przepisami na banki mydlane kturych uzywaja profesionalni artysczy proszę pisacz na meila shurik_co@wp.pl

dedolek 

Wysłany: Nie Kwi 08, 2012 2:28 pm   

Witam,

Mam do zaoferowania profesjonalny płyn do baniek zarówno do wytwornic jak i do zabaw ręcznych jak też do zamykania w bańce i wszystko czego zapragniesz. Jestem zawodowym kuglarzem samozwańcem.

Zapraszam na mój kanał Youtube oraz ofertę na Allegro:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=674966

http://youtube.com.dedol3k

Gorąco pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu