|
Animacje |
| Autor |
Wiadomość |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 8:54 am Animacje
|
|
|
Animator, tak to strasznie modne określenie w naszym środowisku. Osoba ledwo nauczy się chodzić na szczudłach, nauczy się skręcić pieska z balona i już nazywa siebie animatorem. Czy naprawdę nim jest to klient oceni.
Mamy "fach" w ręku czyli "coś" czym możemy zadziwić ludzi, potrzebujemy tylko oszlifowania by to co robimy miało ręce i nogi. W swojej przygodzie i zdobywaniu doświadczenia w tych kwestiach tworzyłem sobie małe warsztaciki z Animacji. dopiero na końcu napatoczyłem się na szkolenia Animatora Czasu Wolnego. Liderzy z tej dziedziny okazało się iż chcieli mnie nauczyć większości tego co przez kilka lat sam nabyłem. Powiem szczerze iż wreszcie poczułem się jak w domu. Ktoś mnie rozumiał Gdybym teraz miał zacząć swoją przygodę pewnie postarał bym się pierw o to szkolenie ale nie o tym chciałem zacząć wątek lecz o tym jakie Wy macie pomysły nad poprawieniem Animacji (jak lepiej ożywiać ludzi na eventach) po przez małe warsztaciątka?
ORAZ
Chcielibyście uczestniczyć w otwartych warsztatach z animacji na jakimś zlocie? (jak tak to jakim?) |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 10:56 am
|
|
|
Są w Polsce dostępne nie tylko szkolenia z Animacji, ale nawet książki na ten temat
O samym szkoleniu z animacji zastanawialiśmy się, czy nie zrobić go w Ostródzie. |
_________________ ShowFlame - BIO parafina
eXodus fire performance group |
|
|
|
 |
GreeeG

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 11:49 am
|
|
|
Nikus, Tak wiem sam mam obie w tym jedną z dedykacją Może jednak warto jest podnieść poziom polskich Animatorów |
_________________ Trudno Zrobić Dobre Show... Ale Jeszcze Trudniej Je Wymyślić |
|
|
|
 |
|
|