Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Zimowy Battle Poi?
Autor Wiadomość
Zupa 
*

Wysłany: Czw Sie 04, 2011 12:14 pm   Zimowy Battle Poi?

Witam okazało się że dostałem zielone światło na organizację zimowej imprezki, posiadającej (a jak!) niewielki budżet. Pomyślałem więc o Battle Poi/Staff etc. Wszem i wobec wiadomo że zimą bywa zimno - stąd np. sporo z nas "zimuje" sobie z braku zleceń itp. Dlaczego więc nie zrobić takiej śniegowo-mroźnej edycji konkursu?

Planowane miejsce zmagań umieszczone jest na terenie szkoły podstawowej (więc będzie rzut beretem czy inną czapką do ciepełka), co do nagród jeszcze nie wiem, jury też się wykrystalizuje. Termin - pewnie styczeń.

Pytanie do was moi drodzy - kto ewentualnie będzie się pisał na taką imprezkę? Jeżeli nie będzie chętnych, nie będzie też sensu organizować czegokolwiek.

Zachęcam, pozdrawiam i prawie całuję.

PS miasto czeka na w miarę sprawną odpowiedź, więc wszystko zależy od was :)

Barney 

Wysłany: Czw Sie 04, 2011 1:07 pm   

Zakładam że impreza odbędzie się w Pabianicach?:) Co do terminu, jeżeli będziesz chciał organizować to w styczniu to powinieneś podać konkretną datę gdyż jest to miesiąc uwielbiany przez studentów z racji egzaminów, zaliczeń i innych wynalazków stworzonych do unicestwiania tej grupy społecznej dlatego przydałoby się dostosować jedno do drugiego:) Druga sprawa odnośnie noclegu. Dla niektórych w tym dla mnie jest to kawał drogi więc czy jakaś podłoga w owej szkole podstawowej wchodzi w grę jako nocleg?

mój status

Łuniek 

Zaproszone osoby: 9
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 10:53 pm   

Termin dość odległy, ale chętnie wybiorę się ze swoją ekipą na tego battle`a :) o ile oczywiście nie wydarzy się coś nieoczekiwanego :)

paroowa 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 11:36 pm   

mmm cmoczek w kroczek? a tak na poważnie też bym się pisał :-D

Jurand 

Wysłany: Pią Sie 05, 2011 1:32 am   

Oj jeśli miałby być to prawdziwy Poi battle, w którym głównie chodzi o technikę i to jak osoba wczuwa się w muzykę to jestem na tak i przyjeżdzam! : ) Byleby się udało!

mój status

Lares 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 9:13 am   

Może warto też pomyśleć o zorganizowaniu konkursu UV Show?

Dotyk 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Czw Sie 11, 2011 7:42 pm   

Dotyk deklaruje wizytę z Kamerką HD ;]

mój status

SoloBagdur 

Wysłany: Czw Sie 11, 2011 9:40 pm   

Jeśli nic nie miłego mi się nie przydaży to czemu nie jeśli będą też kije. Termin odległy i studia męczą, ale wstępnie jestem na tak ;)

Kotu 

Wysłany: Nie Sie 21, 2011 11:18 am   

Jak Kot się w styczniu nudzić będzie to pojawić się również może (choć w samym battlu technicznym to szanse nikłe ma ;P).

Shoghunn 

Wysłany: Nie Sie 21, 2011 9:36 pm   

Jak będą kije, to i Shoghunna nie zabraknie :D

Karino 
...

Wysłany: Pon Sie 22, 2011 11:05 am   

Też chciałbym się pojawić :) ale z moim niedowładem kończyn to jako widz i ewentualnie jeśli ktoś okaże serce to po kilka podpowiedzi :)

KoRn 

Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:28 am   

Też jestem zainteresowany mam nadzieję że będę. zasadnicze pytanie gdzie kiedy :)

Yameso 
taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:42 am   

Na kije - jeśli sesja albo jakiś wypad snowboardowy się nie trafi - czemu nie? :) Jestem zainteresowany ;)

Zupa 
*

Wysłany: Wto Sie 23, 2011 10:36 pm   

Dobra nie wiedziałem nic to nie pisałem, teraz też nic nie wiem... ale co tam. Kilka ogólnych fakcików:

1. Impreza (jeśli będzie) odbędzie się w Pabianicach (satelita Łodzi jakby kto nie wiedział), termin to póki co 7,8 lub 14,15 stycznia (brrrrr).

2. Myślałem że to się samo przez siebie rozumie, ale może i się nie rozumie? ;-) Nocleg gwarantowany w szkole na której terenie się zmierzycie.

3. Będzie wyżywienie, planujemy obiadokolacje w sobotę i śniadanie w niedzielę. Rozumiem że mam załatwić mięsne jak i to bez trupów.

4. Battle na UV? Fajny pomysł, ale w tej edycji (nieuwzględnionej w budżetach) może nas zjeść organizacja i koszty. Na następną edycję - jak najbardziej.

5. Poi i Staff Battle - Myślę, że póki co tylko te konkurencje zrobimy - wyjątkowo jak nam starczy czasu dołożymy bitewki na wachlarze (o ile będą chętni).

6. Jeszcze nie wiemy co z nagrodami, ale pieniężne w tej edycji odpadają, dla mistrzów w pomyśle nagrody rzeczowe ;-)

7. Technika czy nie technika? Charakter imprezy jest jeszcze ustalany. Korci nas, żeby zrobić totalnie techniczny konkurs, gdzie reszta będzie oczywiście brana pod uwagę, ale marginalnie. Macie pomysły jak urządzić konkurs, rady, polecenia, wykrzyknienia, dajcie znać. Postaramy się wszystkim w miarę możliwości równo dogodzić (z wyjątkiem życzeń paroooowy ;-) ) .

Miasto się "zastanawia", więc nic więcej nie mogę wam napisać. Dam znać jak coś ruszy.

Ogniście pozdrawiam.
[/list]

hami1 

Wysłany: Czw Sie 25, 2011 1:56 pm   

Fajna imprezka:) wpadnę:)

Barney 

Wysłany: Czw Sie 25, 2011 11:44 pm   

Zupa napisał/a:
7. Technika czy nie technika? Charakter imprezy jest jeszcze ustalany. Korci nas, żeby zrobić totalnie techniczny konkurs, gdzie reszta będzie oczywiście brana pod uwagę, ale marginalnie.
Moim skromnym zdaniem battle czysto techniczny straci na klimacie... Żaden z uczestników nie będzie się wtedy skupiał na ruchu, mimice i muzyce (powiedział ten który się na tym skupia :-P ) Proponowałbym ocenianie: technika 50%, ruch, dostosowanie się do muzyki itp- 50% :)

mój status

oliviertax 
...

Wysłany: Pią Sie 26, 2011 10:03 pm   

Jak dla mnie to 100% techniki;p

SoloBagdur 

Wysłany: Wto Sie 30, 2011 6:20 pm   

Ja myślę, że nie tylko technika. Nudne to by strasznie było...

Kain 
...

Wysłany: Sro Sie 31, 2011 4:00 pm   

ojtam ojtam, najciekawsze to będzie samo spotkanie się i to w takim czasie:)

mój status

Wilkolak 
.

Wysłany: Sro Lis 09, 2011 4:39 pm   

Tylko battle??
zadnych wspólnych treningów ??

Odpowiedz do tematu