Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
[2010.08.4-8] VII Ogólnopolski Festiwal Ognia Ostróda
Autor Wiadomość
Grace 
przyjaciel

Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy
Wysłany: Sro Sie 11, 2010 6:22 pm   

czy ktoś może wrzucić filmy z open stage?

mój status

Divus 

Wysłany: Sro Sie 11, 2010 10:22 pm   

Jeszcze ja podziękuję. Nawet z imienia każdemu, kogo pamiętam.

Organizatorom za organizację całego festiwalu, ładną grafikę na identyfikatorze i szalony finał (tu też dziękuję technicznym za ogarnięcie tego całego bajzlu),
Tulexxowi, Massacrowi, Demoonowi za wspólne żonglowanie i pogawędki,
Duchowi za Ostróda pre-party,
Basowi i Rhalfowi za nie wzięcie mnie na open stage,
Wszystkim uczestnikom moich warsztatów za bycie i nie narzekanie na to, że warsztaty są nudne,
Dervushowi za krótkie pogawędki o kontakcie,
Występującym na openie za Galę, a nie open,
Całej reszcie, z którą ogarniałem poi za motywację do ćwiczeń,
Uczestników Ostróda After Party za dobrą zabawę, pogawędki i skolonizowanie mi mieszkania,
Morganie za pogawędki, próbę uczenia mnie hula, żarty przed finałem i lumpy,
Ronanowi for showing this: http://www.youtube.com/watch?v=KwwNaP0JY5U ,
Valery'emu for learning Polish and teaching me French.

Morgana 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sie 11, 2010 11:54 pm   

Odkąd wróciłam do domu zabieram się za napisanie tu czegoś mądrego, ale jak zaczynam myśleć ile wypadałoby napisać, ilu osobom podziękować, to jakoś nie mogę się ogarnąć...
Bardzo bym nie chciała o kimś zapomnieć, więc skorzystam z wykrętu: dziękuję wszystkim, z którymi spędziłam chociaż chwilę na mniej lub bardziej poważnych rozmowach, treningu czy opierdalaniu się :-) To dzięki wam Ostróda jest czymś, na co czekam cały rok.
Wielkie dzięki i szacun dla organizatorów za bezbłędne ogarnięcie tego wszystkiego.
Finał - nie wiem, jak to wyglądało z zewnątrz, piszecie że kiepsko - trudno. Nie wiem jak inni, ale ja bawiłam się doskonale, mimo wpadki z muzyką i hula, które podstępnie roztopiło mi się w rękach :-D
Nie-układ ze swingami zmiażdżył system.

GustaFF 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 8:03 am   

Witam

ok. 1 w nocy wrocilem do domu wlasnie z podrozy po Polsce po Ostródzie. Bylem na tego typu imprezie pierwszy raz ale wyjezdzajac zapewnilem Dzielnego ze za rok bede na 100%. 3 dni bez snu - nonstop machanie, zabawy, wspolne rozmowy. Atmosfera jest swietna.

Dziekuje wszystkim z ktorymi mialem przyjemnosc porozmawiac albo chociaz "wymienic" spojrzenia. Ludzie tworzacy festiwal sa naprawde wspaniali i pomimo Open Stage ktory mi nie wyszedl z powodu zmeczenia i petelki na sznurku jestem z festiwalu w pelni zadowolony

Otto 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 9:39 am   

dzieki organizatorom i ludziom za kolejny dobry festwial,
mam nadzieje do przyszlego :P
niech progres bedzie z wami

hami1 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 9:50 am   

No i przyszło podziękować i mi...

a więc z całego serca dziękuję:

ORGANIZATOROM za świetną organizację imprezy i za śniadania które codziennie ratowały mnie od wycieńczenia:)

GRACE za kubeczek

PAWŁOWI za rewelacyjne warsztaty z Improwizacji

WSZYSTKIM OBECNY za rewelacyjną atmosferę

MŁODEMU za 6zł dzięki którym mogłem wejść na imprezę

KRYSTIANOWI za towarzystwo, warsztaty za wspólnego łapania stopa i za nocleg w niezwykłym miejscu

SKRZYMKOWI za szisze party i za towarzystwo

BODAJŻE ANI ALBO ASI :) I JEJ PARTNEROWI TOMKOWI za świetną zabawę połączoną z nauka. Jesteście rewelacyjni:)

I wszystkim tym którzy przysłużyli się by ta impreza wyglądała jak najlepiej a o których zapomniałem.

Oczywiście nie obejdzie się bez próźb...

Pawle jeżeli to czytasz mam do Ciebie ogromną proźbe... Daj mi wzgląd w scenariusz warsztatów... Chciałbym poprowadzić je w szkole:)

Mikuś Ty jeśli możesz i masz chęci wyślij mi nazwy wykonawców utworów które mieliśmy przyjemność słuchać zaraz przed wejściem w piątek przed rejestracją...

Wszyscy wrzucajcie zdjęcia i filmiki na internet:)

Dziękuję jeszcze raz wszystkim, miło spędza się z Wami czas, do zobaczenie wkrótce:)

Bazia 
**

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 10:42 am   

No w końcu też się za to zabrałam :)

:czytaj:

Magdzie za to, że jednak znalazłyśmy się na tegorocznej Ostródzie, mimo decyzji podjętej dwa dni przed :P Za krwotoki z nosa i wspólne gUpawki

Łobanowi i Karolinie za wspólne "czytanie", pływanie w jeziorku. Karolinie za warzywka na działce i za wannę :)

Basowi za to, że godzinę mogłam odpocząć od mówienia.

Ziółkowi za Jego kwieciste słownictwo i designerskie oko, dzięki któremu tak "pięknie" wystylizował moje dready.

Divusowi i Ralfowi za "wspólną podróż autostopem" (nie ma za co chłopaki :hahaha: )

Divusowi za nocleg i sprawowanie opieki nad nami w Gda

Uczestnikom finału za finał.

Organizatorom za organizację.

Automatowi za kawę.

Panom i paniom kierowcom za to, że dojechałyśmy do Ostródy do Gdańska i że mogłam wrócić do Torunia.

Organizatorom FROGa za Ostróda Afterparty :P

Sobie, że "Mam problem od urodzenia, że jestem fajna" :hahaha:

Dziękuję wszystkim za stworzenie fajnego klimatu, dzięki czem,u teraz jestem pełna pozytywnej energii.

Dużo zdrówka i radochy dla wszystkich :-D

Mikuś 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 2:33 pm   

Grace napisał/a:

Gadałem z Valerym na temat zamieszczania opena i powiedział, że wolałby gdyby jego show z Tomem nie było zamieszczane w necie dla publiki.

hami1 napisał/a:
Mikuś Ty jeśli możesz i masz chęci wyślij mi nazwy wykonawców utworów które mieliśmy przyjemność słuchać zaraz przed wejściem w piątek przed rejestracją...

Jeżeli będziesz na F&D to ci mogę to zgrać na płytkę czy na lapka najlepiej, bo tego jest mnustwo a nie wiem co akurat wtdy puszczałem.

GustaFF 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 2:48 pm   

Mikuś napisał/a:
Grace napisał/a:

Gadałem z Valerym na temat zamieszczania opena i powiedział, że wolałby gdyby jego show z Tomem nie było zamieszczane w necie dla publiki.

To mozeby ktos wycial ich wystep (a szkoda) a reszte wrzucil?

Grace 
przyjaciel

Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 5:18 pm   

akurat nie o ich pokazie myślałam, raczej większość pozostałych, szczególnie Rhalf z Basem ;)
Ale wiele pomysłów było bardzo ciekawych.

mój status

natuk 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 7:40 pm   

to ja się jeszcze dopiszę z wielkim DZIĘKUJĘ dla wszystkich za świetny festiwal. i dorzucę trochę ZDJĘĆ

degeneruch 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 8:44 pm   

paczka zdjec z fire chuj basem, nie chcialo mi się przegladac wiec jest duzo powtorek, kazdy wybierze sobie swoja wersje:)
http://picasaweb.google.p...strodaFire2010#

jar_pen 

Wysłany: Czw Sie 12, 2010 9:03 pm   

Po Ostródzie żonglerskiej na ogniową pojechałem bez zastanowienia mimo iż nigdy nie miałem do czynienia z ogniem jako takim. W zasadzie jak się dowiedziałem że ma być Valery to nie do przepuszczenia była impreza dodając Ronana który ma według mnie najfajniejszy styl wśród poikarzy których widziałem na YT nie miałem już wątpliwości. Nauczyłem/podszkoliłem się w kilku rzeczach oraz w końcu załapałem rozkminy w pochodniach pozostało opanować "izolacje". Po za tym pozdrawiam wszystkich z którymi miałem do czynienia i z którymi nie miałem oraz żałuję że po slacku nie było już czasu ani sił itp. do nauki chodzenia na szczudłach no nic będzie jeszcze nie jedna okazja.
Mikuś napisał/a:

Można by było dostać przez maila przy czym nie będę to rozprzestrzeniał poza przestrzenią laptopa potem jak coś podam adres.

Ps. ktoś nagrywał mini tutorial od Valerego zagadałem żeby jakoś filmik podesłał mi nie koniecznie publicznie prosił bym jak coś żeby ta osoba się do mnie zgłosiła to się dogada reszty.

Kinga 
.

Wysłany: Pią Sie 13, 2010 2:20 pm   

degeneruch napisał/a:
paczka zdjec z fire chuj basem, nie chcialo mi się przegladac wiec jest duzo powtorek, kazdy wybierze sobie swoja wersje:)
http://picasaweb.google.p...strodaFire2010#

>Lubię to!<

Kasik 
.

Wysłany: Nie Sie 15, 2010 7:13 pm   

Kiedy będą fotki z Festiwalu ? :-)

DelAmanga 
...

Wysłany: Nie Sie 15, 2010 7:40 pm   

Przejrzyj wstecz poprzednie wpisy w tym temacie, tam one się skryły, te zdjęcia one.

Sewek 
**

Wysłany: Nie Sie 15, 2010 10:14 pm   

Serdecznie dziękuję organizatorom, festiwal był naprawdę rewelacyjny jak dla mnie. Żałuję, że nie byłem na poprzednich edycjach, ale mam nadzieję, że dane mi będzie zobaczyć kolejne.

Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas.

Pozdro

Nikus 

Wysłany: Sro Sie 18, 2010 7:33 pm   

Trochę czasu minęło... ale na szczęście już uporałem się z wszystkimi zdjęciami.

Powstała całkiem pokaźna galeria zdjęć - w znaczeniu ilości... 308 szt. Mam nadzieje, że zdjęcia Wam się spodobają i dzięki nim trochę powspominacie :)

Do oglądania:
http://www.festiwalognia.pl/ofestiwalu-galerie

Do pobrania:
http://www.festiwalognia....tiwal_ognia.rar [~53MB]

Dodatkowo pokazał się mini materiał w Telewizji Ostródzkiej. Można zobaczyć go na stronie: http://www.biznes.ostroda.pl/content/view/892/179. Fragment o festiwalu jest od 7:10 do 9:30.

Morgana 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 8:14 pm   

Dzię-ku-je-my :-) Zdjęcia super, jak zawsze. Oglądałam z uśmiechem na twarzy.

Tequila 

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 8:18 pm   

No no, zaszalałeś z ilością:)
Ale po fotach widać, jak "stara ekipa" się wykruszyła...

Odpowiedz do tematu