|
[2010.08.4-8] VII Ogólnopolski Festiwal Ognia Ostróda |
| Autor |
Wiadomość |
Haku

Pomogła: 3 razy Skąd: Poznań
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 3:45 pm
|
|
|
Znów kupisz gril? czy zabierasz stary ze sobą |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 4:10 pm
|
|
|
czy mogę przyjechać i brać udział w festiwalu biorąc ze sobą tylko diabolo ( nie będę brał udziału w żadnych konkursach związane z pokazami ogniowymi jedynie będę się szkolił sam ale pewniej z kimś ) jednym słowem mówiąc czy mogę przyjechać i bawić się diabolo na zasadach ostródy żonglerskiej |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 5:15 pm
|
|
|
klient ich pan... zaplacisz to mozesz się diabolem pobawic... hehe...
tak dla sprostowania jeszcze z ta oplata to pytalem pod katem widza nie uczestnika bo nikt nikomu raczej nie zabroni się pobawic pilkami club'ami diabolem czy czymkolwiek... |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 5:25 pm
|
|
|
| to jest za wstęp na festiwal i możliwość też obserwowania także no can do - chcesz wejść - musisz zapłacić, jak na niemal każdej imprezie. wchodząc płacisz, co będziesz tam robił - twoja brocha |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 5:54 pm
|
|
|
pytanie do organizatorów czy za wstęp można zapłacić na miejscu i czy rodzice tam mogą podpisać regulamin |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 5:59 pm
|
|
|
Odpowiem jako nie organizator
Można zapłacić na miejscu wtedy płacisz 40 zł.
Regulamin powinieneś podpisać raczej Ty bo Ty jesteś uczestnikiem festiwalu a nie Twoi rodzice.
A diabolem jak moge Się z Tobą pobawić |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 7:29 pm
|
|
|
| wiem że ja też będę musiał podpisać regulamin ale także moi rodzice ponieważ nie posiadam 18 lat |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 8:26 pm
|
|
|
| Twoi rodzice muszą podpisać zgodę na Twój wyjazd, a nie regulamin, chyba, że coś się zmieniło. |
|
|
|
 |
Szczypior
*

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 8:53 pm
|
|
|
| Siemka, nawiązuje do zapytania Ziółka, to jak będzie z paletami ? Nie ukrywam. że bardzo urozmaicą nam pobyt na festiwalu. No i fajno jakby monomaniacy się określili ilu będzie bo w kupie raźniej, wtedy można by jakieś konkurencje porobić tak dla "progresu". A czy pizzeria także w tym roku będzie z 50% zniżką jak dwa lata temu? |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 10:18 pm
|
|
|
Już na wszystkie pytania odpowiadam:
| Bloxorz napisał/a: | czy mogę przyjechać i brać udział w festiwalu biorąc ze sobą tylko diabolo ( nie będę brał udziału w żadnych konkursach związane z pokazami ogniowymi jedynie będę się szkolił sam ale pewniej z kimś ) jednym słowem mówiąc czy mogę przyjechać i bawić się diabolo na zasadach ostródy żonglerskiej |
Możesz przyjechać bez najmniejszych problemów. Nikt od Ciebie nie wymaga abyś zajmował się ogniem. Festiwal Ognia to specyficzna impreza na którą przyjeżdżają nie tylko "ogniowcy", także nawet na liście warsztatów znajdziesz pewnie coś dla siebie. Przyjeżdżaj i zabieraj znajomych, zapraszamy
| haosone napisał/a: | | tak dla sprostowania jeszcze z ta oplata to pytalem pod katem widza nie uczestnika bo nikt nikomu raczej nie zabroni się pobawic pilkami club'ami diabolem czy czymkolwiek... |
Jeżeli mówisz o możliwości obejrzenia występu uczestników podczas "Igraszek z Ogniem" oraz Finału, to nie musisz za nic płacić. Obydwie atrakcje (w rozumieniu widza) odbywają się na mieście i wstęp na nie jest wolny. Natomiast aby przebywać na terenie festiwalu (hala, szkoła itp) to musisz dokonać normalnej opłaty festiwalowej. Wydaje mi się zrozumiałe dlaczego, więc chyba nie będę wyjaśniać
| Bloxorz napisał/a: | | pytanie do organizatorów czy za wstęp można zapłacić na miejscu i czy rodzice tam mogą podpisać regulamin |
Oczywiście, że za wstęp możesz zapłacić na miejscu. Regulamin podpisujesz Ty, jako uczestnik. Od Twoich prawnych opiekunów (rodzice) wymagamy podpisania "Oświadczenia dla osoby niepełnoletniej". Jest to pewnego rodzaju przepustka dla Ciebie, a dla nas zapewnienie, że Twoi opiekunowie wiedzą co to za impreza.
| Szczypior napisał/a: | Siemka, nawiązuje do zapytania Ziółka, to jak będzie z paletami ? Nie ukrywam. że bardzo urozmaicą nam pobyt na festiwalu.
[...]
A czy pizzeria także w tym roku będzie z 50% zniżką jak dwa lata temu? |
Palety będą tak jak zapewnił Dzielny. Może uda nam się załatwić jeszcze jakieś elementy - popatrzymy na zdjęcia z Chrzelic i zobaczymy po czym skakaliście.
Nad pizzerią pracujemy... Ale raczej będzie większy wybór niż jedna knajpa. |
_________________ ShowFlame - BIO parafina
eXodus fire performance group |
|
|
|
 |
ziółek

|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 10:41 pm
|
|
|
skrzymek!! ja Ci dam palety.! palety sa do skakania a nie do kiełbaszenia się i weź ze soba pajaczka!
wlasnie tak sadze ze jakies 30palet, płyty sklejkowe, rurki moze jakies oponki troche gwozdzi 2 młotki i powinno wystarczyc jak cos jeszcze wymysle dam znac |
_________________ wolność zaczyna się tam gdzie kończy się strach |
|
|
|
 |
Demooon

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 11:27 am
|
|
|
Oj... coś czuje że będzie dobry festiwal |
_________________ "Wszystko jest możliwe.Niemożliwe zajmuje poprostu więcej czasu..." |
|
|
|
 |
hami1

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 12:03 pm
|
|
|
| a ja wszystko będę obserwować metr nad ziemią:) |
_________________ "...wehikuł czasu to byłby cud..." |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 3:28 pm
|
|
|
Oj będzie Hami, masz na myśli Tissue? |
|
|
|
 |
jar_pen
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 3:40 pm
|
|
|
Sądzę że prędzej szczudła, ale mogę się mylić. Chociaż i tak pewnie co raz mu ktoś je zachyli pochodzić więc pewnie często będzie się zniżał do naszego poziomu.
A tak jak coś, jakby ktoś się znał na swingowaniu na pochodniach byłbym niezwykle wdzięczny za warsztaty |
_________________ "Dziękuję nie kręcę, żongluję" ^^ |
|
|
|
 |
dzielny

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 6:51 pm
|
|
|
palety będą na pewno, do trenowania a nie grillowania
| Cytat: | A tak jak coś, jakby ktoś się znał na swingowaniu na pochodniach byłbym niezwykle wdzięczny za warsztaty |
http://www.youtube.com/watch?v=J_1ITMLELdY
może być? |
_________________ Nie ma za trudnych trików, są tylko takie którym poświęca się za mało czasu.
www.dzielny.pl |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 6:57 pm
|
|
|
oooooo valery będzie??? tegoż nie mówiłeś |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
dzielny

|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 9:57 pm
|
|
|
Będzie jeszcze mamy parę niespodzianek w rękawie, bądźcie czujni |
_________________ Nie ma za trudnych trików, są tylko takie którym poświęca się za mało czasu.
www.dzielny.pl |
|
|
|
 |
dziubek2204
...
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 8:31 am
|
|
|
| Wybiera się ktoś z Krakowa? Chętnie się przyłącze do kogoś:) |
|
|
|
 |
skrzymek
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 12:05 pm
|
|
|
Dzieeeeelny! No ja nie chcę chłopakom podkradać tak jak na żonglerskiej, bo się jeszcze obrażą na mnie weź załatw kilka nadprogramowych na obiadowe grill party!
Ziółek! JA BYM PAJĄCZKA NIE WZIĄŁ??? Dla was monopoje**w wezmę nawet dwa albo trzy pajączki!
Haku, z tym grillem to jeszcze leci do rozpatrzenia tamten stoi u mnie na balkonie i ma się dobrze, jako że przyjadę pewnie samochodem to możliwe, że wezmę ten stary |
_________________ uważaj kręcę poikami! ktoś już przez to stracił zęby. ^^
Bo najważniejsze to znaleźć sobie wygodną kobietę pod głowę (zależność symbiotyczna). |
|
|
|
 |
|
|