Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Stefano Baracca-Warsztaty klaunowe
Autor Wiadomość
Msinger 

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 7:03 pm   Stefano Baracca-Warsztaty klaunowe

Organizuję warsztaty kalunowe w Polsce, potrzebuje co najmniej 10 os.Warsztaty zostaną poprowadzone przez Stefano Baracca, który od lat zajmuje się ta profesją. Na co dzień prowadzi z przyjacielem mały teatr http://www.wix.com/baracc...wns3/chi-siamo#!__chi-siamo, oprócz tego jest trenerem na projektach Youth in action wspomaganych przez INKA i Unię Europejską. Stefano poprosił mnie o pomoc w zorganizowaniu warsztatów klaunoych w Polsce. Miały by trwać 18h czyli podejrzewam weekend i najlepiej dla 10 max 20 os, muszę się zorientować ile osób tak naprawde byłoby chętnych. Pogram będzie zawierał wszystko, to co chętni do wykonywania profesji powinni wiedzieć, tzn. o strukturze budowania roli, charakterach, jak zbudować konflikt, na czym polega bycie klaunem, zajęcia zakończą się pokazem uczestników owych warsztatów.Prowadzone w j. angielskim ale proszę się nie zrażać:D koszt warsztatów 35 euro, miejsce Warszawa.

zainteresowanych proszę o wysłanie zgłoszeni ewentualne pytania do 13.11.2011 na adres kuglacirkus@gmail.com w temacie pisać klaun

agni 

Wysłany: Sro Lis 09, 2011 3:01 pm   

brzmi fajnie - niewiele moge się doczytac ze stronki , bo jest po wlosku ...ale najwazniejsze kiedy planujesz te warsztaty?

Msinger 

Wysłany: Sro Lis 09, 2011 9:33 pm   

Hej, chcialabym zorganizowac warsztaty na początku przyszlego roku myśle o styczniu, nie wiem kiedy konkretnie, bo musze najpierw zebrac odpowiednia ilosc osob, zeby zarezerwowac miejscowke i dogada si ze Stefano.

mratajczak 
.

Wysłany: Pon Lis 14, 2011 8:32 pm   

jakis czas temu napisałem do Ciebie maila z pytaniami.... odpowiedzi nie było ;p

bas 

Wysłany: Sro Gru 07, 2011 7:04 pm   

Ciekawa opcja i szansa zostać klaunem. Kto wie może się skuszę. Czekam na więcej wieści.

bvla 

Wysłany: Sro Gru 07, 2011 9:50 pm   

No ja już też jakiś czas czekam, zgłosiłem się mailowo już na samym początku i narazie cisza jeszcze:(

justynkoo 

Wysłany: Nie Gru 18, 2011 3:50 pm   

ja tez się zastanawiam nad nimi a masz moze konspekt warsztatow albo do kogo one sa skierowane? do juz klownów czy do totalnych zielonych ludzi....

Odpowiedz do tematu