|
Ogólnopolski zlot Kuglarzy |
| Autor |
Wiadomość |
Prezes
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 4:39 pm Ogólnopolski zlot Kuglarzy
|
|
|
Witajcie!
Jestem członkiem Młodzieżowego Klubu Integracji Społecznej w Morągu i organizujemy zlot kuglarzy od 8 do 9 Lipca, który odbędzie się w Kretowinach (nad jeziorem), jakieś 14 km od Morąga.
Chcemy zaprosić was wszystkich, z tej racji, że będziemy spali pod namiotami. Musicie ze sobą mieć śpiwory, jedzenie swoje namioty jak ktoś ma i najważniejsze swoje zabawki Będziemy mogli udostępnić wam także jeden duży namiot, więc kilka osób się tam zmieści bez problemu.
Mamy zamiar zorganizować różne konkursy w których będą najprawdopodobniej do wygrania puchary.
Chcielibyśmy również nakłonić was do warsztatów dla naszego klubu, zajmujemy się mianowicie tańcem z ogniem aczkolwiek każde warsztaty są ogólnie przyjemne i bardzo ciekawe ..
Organizowaliśmy już jeden zlot ( http://kuglarstwo.pl/foru...ragu-vt8277.htm ) na którym mieliśmy warsztaty tańca z ogniem, żonglerki itp.
Proszę o odzew kto będzie itp. No i czekajcie na więcej informacji które pojawią się niebawem
Pozdrawiam w imieniu Młodzieżowego Klubu Integracji Społecznej w Morągu |
|
|
|
 |
bvla

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 11:14 pm
|
|
|
NO trochę termin nie ciekawie dopasowaliście bo wielu akurat będzie pewno w Kutnie albo w Lubiążu
5-9 Lubiąż Slot Art Fest
8-9 II Fireproof festiwal ognia
Pozdrawiam:)
P.S. Bardzo miło była na pierwszym spotkaniu z wami w Morągu:) |
_________________ GG 22479716
Ciesz się tak jak cieszą się dzieci. Baw się tak jakby nikt nie patrzył:) |
|
|
|
 |
Prezes
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2011 7:19 am
|
|
|
Pogadam dzisiaj i zobaczę co jeszcze można z tym zrobić
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw Maj 19, 2011 7:04 am ]
8 Lipiec są to dni Morąga, no i niestety można tylko w ten dzień, trudno, może innym razem |
|
|
|
 |
skrzymek
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 12:10 am
|
|
|
| Wybacz drogi prezesie ale puchary za sztuki kuglarskie to imho jedna wielka pomyłka... to nie zawody sportowe... |
_________________ uważaj kręcę poikami! ktoś już przez to stracił zęby. ^^
Bo najważniejsze to znaleźć sobie wygodną kobietę pod głowę (zależność symbiotyczna). |
|
|
|
 |
Iga

Pomogła: 14 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2011 1:08 pm
|
|
|
Ja nie mam nic przeciwko pucharom - ładnie wyglądają na półce ;P
Jednak faktycznie jest trend bardziej na nagrody pieniężne
lub ewentualnie rzeczowe (kuglarskie) czy zniżki do sklepów żonglerskich.
W tym roku się nie pojawię, jadę na Fireproof - szkoda, że jest konflikt terminów. |
_________________ O świcie staję się dniem
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Pon Maj 30, 2011 9:08 pm
|
|
|
| Ja też mam nadzieję na fireproofa pojechać, a puchary (albo lepiej statuetki) kuglarskie są genialnym pomysłem... Bo są ŁADNE i można się dzieciom pochwalić... |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
Iga

Pomogła: 14 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 3:01 pm
|
|
|
Dokładnie
Pieniążki się wydaje, sprzęt się zużywa, a puchary czy statuetki zostają
Jako jedyna nagroda może nie koniecznie ale uważam, że to na prawdę fajna nagroda |
_________________ O świcie staję się dniem
O zmierzchu nocą |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 6:04 pm
|
|
|
Statuetka super sprawa. Tylko trzeba uważać bo jak statuetka przedstawia żonglera trzymającego nogę na piłce to to nie jest żongler tylko piłkarz |
|
|
|
 |
|
|