|
I Festiwal ,, Miasto Ognia " w Turku UWAGA ! |
| Autor |
Wiadomość |
Froniu
**

|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 12:38 pm I Festiwal ,, Miasto Ognia " w Turku UWAGA !
|
|
|
Dowiedziałem się , z pewnych źródeł , że w Czerwcu w Turku ma odbyć się Festiwal ,, Miasto Ognia " . Ciesze się że jak na nasze małe miasto odbędzie się taka wieki festiwal , ponieważ ma być zaproszonych wiele grup z całej polski oraz kilka z Czech oraz Słowacji. Festiwal ma trwać 2-3 dni i mają byc tam warsztaty , konkursy , oraz pokazy pirotechniczne , i wiele innych atrakcji . Jeżeli ktoś bd chciał uczestniczyć w Festiwalu możecie napisać . Mam kontakt z osobą która napisała projekt to was dołącze |
_________________ Grupa Tancerzy Ognia FOGO Turek
GG 11790064
Tel : 669-244-567
www.fireshow.tk |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 1:37 pm
|
|
|
Na moje to coś chyba pokręciłeś bo "Miasto Ognia" to tytuł spektaklu Teatru Prawdziwego z Bielawy... i zapewne chodzi o pokaz przy okazji jakiegoś festynu/dni miasta/czegokolwiek... aczkolwiek ja się tam nie znam...
Obadaj sobie godzinę 21 |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|