|
EJC 2012 W LUBLINIE |
| Autor |
Wiadomość |
KoRn
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 9:46 pm
|
|
|
No ja mam nadzieję że też tam będe, niestety będę miał już 17 lat :O chociaż to może i dobrze:D
| Zbysio napisał/a: | Cytat:
Jest też pasją i sposobem na życie. Ale przede wszystkim terapią: np. na alkoholizm czy na ADHD.
Powiedzcie to Kociakowi |
Zbysiu lepiej nie |
_________________ E-Mail: k.brenacz@gmail.com / kornel-brenkacz@wp.pl
Tel: +48 608 634 344 +48 535 719 779
GG: 719221 |
|
|
|
 |
MekoT

|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 11:20 pm
|
|
|
| KoRn, no wlasnie ja tez 17 bd mial juz : P to moze się jakoś tam dostane ; ) |
_________________ //mekot.
//790814707 |
|
|
|
 |
Leirus
**
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 6:20 pm
|
|
|
Gratuluję ! To bardzo duży sukces Postarajmy się tylko, żeby ta impreza wypadła lepiej niż EURO 2012 xD Już się nie mogę doczekać |
|
|
|
 |
mirass

|
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 9:00 am
|
|
|
Co do terapii ADHD to jak najbardziej fakt i zgadzam się z tym, ale kto wymyślił ten alkoholizm? Niezła fantazja. hehe
[ Dodano: Sro Sty 20, 2010 9:05 am ]
| karol755 napisał/a: | tak ich spijemy że do domu nie trafią
i takim sposobem będziemy mieć EJC do czasu aż pozwolimy im wytrzeźwieć |
Trzymam Cie za słowo i rozumiem, że będziesz mi w tym pomagał. Nie jest to trudne, ponieważ nie piją za często wysokoprocentowych alkoholi |
_________________ http://zonglowanie-i-peda...u.blogspot.com/
http://www.zongluj.pl/ |
|
|
|
 |
Mikłosz

|
|
|
|
 |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 8:09 pm
|
|
|
Ja po prostu wierze że wyjdzie w 101 % ! jakby co to kładę na to moje dwie łapki do pomocy jakby co wystarczy napisać |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
kurok
|
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 12:18 pm
|
|
|
Tamat przycichł troche, wiec poodbije i powiem, ze ja tez dorzucam swoje 2 łapki do pomocy.
Jaka dziedzina? Najbardziej, to promocja, nagłośnienie i sprawy oorganizacyjen, ale jak cos, to do wszystkiego się przydam, uniwersalny jestem
Jakby co, to pw i jestem do dyspozycji |
_________________ Może chce ktoś Pomachać?? |
|
|
|
 |
Maniek01
..
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2012 1:38 pm
|
|
|
no już się nie mogę doczekać )))))))))) !!!!!!!!!!!!! |
_________________ Zawszę będę wyższy
Niż Ty niższy |
|
|
|
 |
Misiek0797
**
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 9:57 pm Dzieci i Mlodziez na EJC 2012
|
|
|
| Czy bedac na EJC z opiekunem, place tylko ja (a opiekun ma wejscie za darmo)? |
_________________ Zadaj sobie pytanie, czy to co robisz dzisiaj przybliża cię do tego, co chcesz
robić jutro. - H. Jackson Brown |
|
|
|
 |
Siny
*

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 8:31 am
|
|
|
| Jeśli masz 16-18 lat będziesz potrzebował zgody prawnych opiekunów (dokument będzie do pobrania wkrótce na stronie www.ejc2012.org ), jeśli mniej niż 16 - oprócz zgody musisz mieć również dorosłego opiekuna na miejscu. Oczywiście opiekun również musi wykupić bilet wstępu. |
_________________ "Dla sztuki nie są niebezpieczni podpalacze, ale strażacy." |
|
|
|
 |
Misiek0797
**
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 9:23 pm
|
|
|
| Opiekun musi zapłacić tyle co uczestnik? |
_________________ Zadaj sobie pytanie, czy to co robisz dzisiaj przybliża cię do tego, co chcesz
|
|
|
 |
Em
.

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 12:24 am
|
|
|
| Dorosły na miejscu płaci 630zł, przy pre-rejsetracji 460zł. To, że jest opiekunem nie daje mu żadnych zniżek. |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 4:29 am
|
|
|
Jestem osobą niepełnosprawną (umysłowo) i w rzeczy samej swoim opiekunem w związku z czym domagam się mega zniżki (!@!) i usunięcia wszystkich przecinków w tym zdaniu...
|
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
Czarny Baran

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 12:18 pm
|
|
|
Chyba kogoś zgrzało przy wymyślaniu tych cen...
Serio |
|
|
|
 |
Misiek0797
**
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 9:37 pm
|
|
|
ło Jezu |
|
|
|
 |
rck
**
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 10:40 pm
|
|
|
Pozwolę sobie skomentować uwagę o cenach, bo myślę, że dla wielu ta kwestia jest bardzo znacząca. Z resztą kiedy sama pierwszy raz wybierałam się na EJC, myślałam, że taka kasa to przesada. Po pojechaniu na EJC zmienia się zdanie.
Przede wszystkim ta impreza jest finansowana właśnie z wpłat uczestników. W związku z tym kwota wejściówki nie jest z sufitu, ale jest bezpośrednio zależna od kwoty wydatków, jakie trzeba ponieść, żeby zorganizować EJC. A nie jest tego mało. Pomyśleliście, ile kosztuje wynajem pięciu namiotów cyrkowych, techniki scenicznej, wynajem hal treningowych, pryszniców i toi toi z codziennym serwisem, 3,5 km ogrodzenia, prąd, woda, ochrona, artyści, Zaiks, karetka pogotowia, ubezpieczenie, ulotki reklamujące EJC... a to tylko mały wycinek tego, co należy zapewnić na EJC. Nie ma w tej kwocie honorariów dla teamu - wszyscy pracują wolontariacko. Jest 9 dni niezwykłego festiwalu.
Obserwując dane z lat ubiegłych, co roku cena EJC rośnie o ok. 10 euro. W zeszłym roku w Monachium bilet w prerejestracji kosztował 124 euro. Zgodnie z tendencją tegoroczne EJC powinno kosztować 134 euro, jednak zdecydowaliśmy się obniżyć koszt wejściówki do 110 euro.
Jasne, że przyjemniej byłoby wpuścić wszystkich za 50 zł - tylko kto miałby później spłacać powstałe zadłużenie?
Mam nadzieję, że choć do niektórych dotarło. |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 12:53 am
|
|
|
miasto
Zeby nie wyjsc na kontretnego igoranta dopowiem ze rozumiem ze imprezka sama się finasuje |
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
Milten
******* Pass Factory
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 10:00 am
|
|
|
Wszystkie strony wam padły...
| Cytat: |
Sztukmistrze.pl
Error
An unexpected error occurred with your request. Please try again later
|
|
_________________ Maciej Stankiewicz tel: 798940800
Grupa żonglerska Pass Factory |
|
|
|
 |
rck
**
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 10:13 am
|
|
|
| Biale_konie napisał/a: | miasto
|
ze miałoby zadłużenie spłacić? Taaa. Może jeszcze specjalna dotacja od rządu na ratowanie EJC, bo to grozi rozpadem całej UE?
Fajnie jest krytykować z boku i nikt Ci tego prawa nie odbierze, ale jak się o czymś mało wie, to warto przemyśleć, zanim się ludzi zacznie obrażać.
@ Milten: już się naprawiły, mają być wkrótce dostępne. |
|
|
|
 |
Milten
******* Pass Factory
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 6:47 pm
|
|
|
Pewnie jakaś chwilowa awaria.
A mam takie pytanie:
2 EJC temu było coś takiego jak Geek Point prowadzony przez Daniela ( warsztaty, wykłady o siteswapach oraz różnego rodzaju gry żonglerskie)
planujecie coś takiego w Lublinie? |
_________________ Maciej Stankiewicz tel: 798940800
Grupa żonglerska Pass Factory |
|
|
|
 |
|
|