|
[5-6.11.2011] niezły CYRK! SLOT Fest, Kraków |
| Autor |
Wiadomość |
krzych
.
|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 11:14 am
|
|
|
| Ktoś mógłby pomóc na slocie wymienić dętkę w 29" mono? Wystarczy mi jak zapewni mi narzędzia(klucz sześciokątny, etc...) |
|
|
|
 |
Zbysio

|
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 9:02 pm
|
|
|
| krzych, jaki rozmiar tego klucza potrzebujesz? i i imbus czy nasadkę? mogę zgarnąć z domu jak bd jechać |
_________________ Ĥ Ψ = E Ψ |
|
|
|
 |
dzmel
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 11:39 am
|
|
|
hej
Dzięki wszystkim za przybycie na Festiwal.
Mam nadzieję, że się podobało.
Czekamy na wszelkie uwagi i wskazówki na przyszłość.
Najlepiej skorzystajcie z formularza.
Dzięki! |
_________________ http://krakow.slot.art.pl |
|
|
|
 |
Wilkolak
.
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 4:25 pm
|
|
|
Tylu ludzi biegało z aparatami to może ktoś wrzuci linki |
|
|
|
 |
Morgana

Pomogła: 1 raz Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
paroowa

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 9:28 pm
|
|
|
Aa! Zapomniałem Nie spodziewałem się szczerze cudów, ale na tym slocie niczego mi nie brakowało, naprawdę świetna atmosfera, organizacja ogarniająca w miare wszystko, jedyny minus co znalazłem było mało miejsca na kuglarskiej i na tanecznych sferach... ale genialnie, że jedzenie było dobre i tanie niedaleko. No ale battle było takie o...dziwnie ogólnie w duo improwizować...
Dzięki wszystkim za dobrze progressywnie spędzony czas, za nowe skminy na contact i nie tylko, |
_________________ Always look on the bright side of life. |
|
|
|
 |
Pamparam
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 9:41 pm
|
|
|
Ej, nikt nie piszę to ja się wypowiem: było fajnie! Przynajmniej ja się nawet dobrze bawiłem, niezła miejscówka na Wietora; z rzeczy niefajnych- battle, jakoś kompletnie do mnie nie przemawia motyw "kto zrobi z siebie największego pajaca, przecież wiemy, że oni i tak wymiatają ze sprzętem". Ale gala była spoko |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 10:16 pm
|
|
|
Gala - do dopracowania, ale kierunek raczej dobry.
Battle - niewypał. Pomysł może mógł mieć potencjał, ale wg mnie coś co sprawdzone powinno być kultywowane
Miejsce - świetne, włączają się wspomnienia Pozdrawiam wszystkich uczestników I Międzynarodowego Festiwalu Żonglerskiego w Krakowie Miejsca rzeczywiście trochę mało. A! I fajnie bo blisko mieszkam
Pozdrawiam też Pana Ząbka! Dzięki Ci za nowy numer skeczowy
Ogólnie na plus impreza, ale po ostatnim slocie, niestety odrobinę w regresie.
PS. Chciałem jeszcze podziękować organizatorom za sprawne załatwienie umów wolontariackich i dyplomów! |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
ann_a

Pomogła: 1 raz Skąd: Kraków/Sirrion
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 11:20 pm
|
|
|
Kilka słów ode mnie.
Gala - na kanapie było całkiem fajnie.
Battle - czasem śmiesznie, czasem nie - wkurzała mnie ilość dogrywek - przesadzona, moim zdaniem na siłę
Impreza pozytywna. Miło było Was zobaczyć.
Ekipie imprezowej pierwszej - dzięki i szkoda, że nie udało się trafić na typowe wobl wobl wobl. I tak było świetnie
Ekipie imprezowej drugiej (Zgon! Zgon! Zgon!) - o matko. Zboczki foczki. Stonoga będzie nastepnym razem.
Czajownia - świetne miejsce, klimatyczne, usiąść w spokoju pijąc herbatkę o wyszukanym orientalnym smaku za 1 zł - to jest to
Organizatorzy - tak trzymać, mimo niektórych niedogodności pozostał niedosyt i ja chcem jeszcze
SLOT TV - II część, wyczekiwana przy akompaniamencie wycia i zawodzenia - była najlepszym podsumowaniem, jagoego mogłam się spodziewać. Gratulacje
Dzięki Cinek za Pana Ząbka - szczególnie szacun za nieplanowany humor sytuacyjny
No. |
|
|
|
 |
res
.
|
|
|
|
 |