Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
[2011.07.8-9] II FIREPROOF Festiwal Ognia w Kutnie.

Czy chcielibyście, aby na festiwalu odbyły się warsztaty z poi, kij, hula-hoop?
Tak.
90%
 90%  [ 10 ]
Nie.
9%
 9%  [ 1 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
Fireproof 
...

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 9:58 pm   [2011.07.8-9] II FIREPROOF Festiwal Ognia w Kutnie.

Serdecznie zapraszamy w dniach 8-9 lipca na II FIREPROOF Festiwal Ognia w Kutnie!
Grupy oraz solistów zainteresowanych udziałem w festiwalu prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego, dostępnego na stronie internetowej www.fireproofestiwal.pl lub wysłanie zgłoszenia mailowo na adres: info.fireproof(at)gmail.com.

Zgłoszenia przyjmowane będą do dnia 31 maja 2011 roku. Spośród zgłoszeń wyłonimy 5 grup oraz 5 solistów, którzy wystąpią w części konkursowej festiwalu.

Nagrody dla solistów:
I miejsce – 500 zł
II miejsce – 300 zł
III miejsce – 150 zł

Nagrody dla grup:
I miejsce – 1500 zł
II miejsce – 1000 zł
III miejsce – 700 zł

Oto podstawowe informacje dotyczące II edycji Festiwalu Ognia Fireproof.

Miejsce: Park Miejski im. Romualda Traugutta w Kutnie
Czas trwania: 8-9 lipca 2011

Zakwaterowanie uczestników: Publiczna Katolicka Szkoła Podstawowa im. św. Stanisława Kostki, ul. Papieża Jana Pawła II 2

Uczestnikom zapewniamy:
- zakwaterowanie w szkole,
- możliwość korzystania z hali sportowej,
- zaplecze sanitarne,
- paliwo (5l/grupę, 2l/solistę),
- wyżywienie (śniadania, obiado-kolacje),
- identyfikator.

Co każdy uczestnik powinien ze sobą zabrać?
- śpiwór, karimatę, poduszkę,
- sprzęt do fireshow,
- pozytywne nastawienie

Zabezpieczenie imprezy zapewniają:
Agencja CZA-TA
Drużyny ASG-SPAT Kutno oraz FOX HOUND Kutno

Ważna aktualizacja:

Zagranicznym gościem specjalnym festiwalu będzie grupa ALLSTAFFS !! ! - strona główna artysty.

Jeśli chcesz zobaczyć, gdzie będzie się odbywał festiwal, wejdź na stronę: wirtualny spacer, i na dole wybierz lokalizację, która się nazywa Park Traugutta. Przed sceną odbędą się pokazy.

Program imprezy dostępny na stronie internetowej festiwalu www.fireproofestiwal.pl.

fireproof_plakat_print.jpeg
Plik ściągnięto 43 raz(y) 474,96 KB

Loki 

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 9:46 am   

Jakieś info więcej? Jak ma wyglądać konkurs... jakie są warnuki i bla bla bla? Z góry dzięki :) .
W dodatku krótki czas zgłaszania się jak dla mnie.

Fireproof 
...

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 9:51 am   

Więcej informacji znajduję się na stronie festiwalu, adres znajduje się w głównym poście. Co masz na myśli pisząc jak ma wyglądać konkurs?Warunki, hmm do 18 lat potrzebna jest pisemna zgoda rodziców na udział w festiwalu, jeśli chodzi o grupy to materiał nie może przekraczać 15 minut, zaś dla solistów przeznaczone jest maks 8-10 min, jakbyście mieli jeszcze jakieś konkretne pytania to śmiało. :)Może wygodniej będzie też przez tel. 663-524-486 (PLUS GSM)

Yameso 
taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 8:56 pm   

Są także minimalne wymagania czasowe? Czy jest możliwy przyjazd osób nie biorących udziału w konkursie? I jak wtedy wygląda sprawa z ew kosztami/zakwaterowaniem?

Jako moderator chciałbym zwrócić uwagę, że po to istnieje forum i takie wątki, aby ludzie mogli publicznie rozwiać swoje wątpliwości i uzyskać informacje dot festiwalu. Jest to także korzystne dla innych osób, które przy okazji mogą się dowiedzieć czegoś więcej i nie męczyć Was potem telefonami ;)

Cyrik 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 9:50 pm   

do zobaczenia na miejscu :)

zakładam, że nie można używać azbestu i innych podobnych "cudownych" zamienników prawda ? :)

mój status

Fireproof 
...

Wysłany: Sro Maj 11, 2011 7:13 am   

Oczywiście, że różnego rodzaju cudaki z azbestu i inne zamienniki są zabronione:) Jeśli chodzi o zakwaterowanie to dla uczestników festiwalu zapewniamy darmowy nocleg oraz śniadania i obiado/kolację. Jeśli ktoś chce przyjechać i nie brać udziału w konkursie, wszystko zależy od ilości osób, być może, ale nie obiecuję, że nocleg będzie darmowy zaś jeśli chodzi o wyżywienie to już we własnym zakresie. Wymagania czasowe, których nie można przekroczyć, dla solistów jest to 8 min, zaś dla grup 15 min.

Yameso 

Wysłany: Sro Maj 11, 2011 11:21 am   

Tak ale to jest max limit a ja pytałem czy jest jakieś minimum? ;)

Fireproof 
...

Wysłany: Sro Maj 11, 2011 11:26 am   

O przeprasza Cię za przeoczenie minimum to są 3 minuty. Wiadomo ze 10 sekund w jedną czy też w drugą stronę tragedii żadnej nie zrobią. :) Pozdrawiam

SoloBagdur 

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 3:13 pm   

Powinienem się pojawić. 2l paliwa/ solistę, hmmm dla mnie może być ciężko zmieścić się w tym limicie. Trzeba koniecznie już teraz wpisywać w zgłoszenie czas trwania występu, będę przygotowywał coś nowego w najbliższym czasie i całkowity czas nie jest mi jeszcze znany (choć na pewno będzie to bliżej górnej granicy)

Fireproof 
...

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 2:42 pm   

Solo, o paliwo się nie martw na pewno nikomu nie braknie:), jeśli chodzi o nadsyłanie zgłoszeń to czas jest do końca maja w razie wydłużenia tego czasu będziemy informować wcześniej. Zapraszam również do zobaczenia lokalizacji festiwalu pod adresem: wirtualny spacer.

Shoghunn 

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 3:14 pm   

Mam pytanie: Na jakich zasadach odbędzie się selekcja grup/solistów którzy będą mogli wystąpić w finale konkursu? Trzeba przesłać promo, czy list motywujący pt: "dlaczego właśnie ja powinienem wystąpić w finale?"... Niestety nie udało mi się znaleźć formularza zgłoszeniowego, a na stronie w miejscu, gdzie powinien być znajdują się 3 kropki...

Yameso 

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 3:51 pm   

Shoghunn - http://www.fireproofestiw...p?pg=20&lang=pl

Jak wejdziesz na stronę masz taki duży obrazek "Formularz zgłoszeniowy" ;)

Fireproof 
...

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 6:59 am   

Shoghunn napisał/a:
Mam pytanie: Na jakich zasadach odbędzie się selekcja grup/solistów którzy będą mogli wystąpić w finale konkursu? Trzeba przesłać promo, czy list motywujący pt: "dlaczego właśnie ja powinienem wystąpić w finale?"... Niestety nie udało mi się znaleźć formularza zgłoszeniowego, a na stronie w miejscu, gdzie powinien być znajdują się 3 kropki...

W formularzu, który podał Ci Yameso, masz pole "www", prosimy aby wklejać tam linki do Waszych stron albo do kanałów youtube.com, bądź bezpośrednio do linków z filmami promo. W ramach sprostowania :)

Shoghunn 

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 9:06 pm   

AllStaffs - gościem festiwalu... Ulalala... Miło... Rozumiem, że w przypadku niezakwalifikowania się do konkursu, można przyjechać? Pytanie: Jaka byłaby cena festiwalu dla takich osób z zewnątrz...

Fireproof 
...

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 10:07 pm   

Festiwal jest jak najbardziej darmowy, tak samo jak i warsztaty, trzeba się tylko zaopatrzec w cos do jedzenia, spania itd. Jak najbardziej zapraszamy wszystkich :)

[ Dodano: Sro Cze 01, 2011 7:32 am ]
Dziękujemy serdecznie Wszystkim za zgłoszenia do festiwalu, wyniki zostaną opublikowane do końca tygodnia na forum jak i na oficjalnej stronie festiwalu, z każdą grupą i osobą będziemy się kontaktować telefonicznie:) Pozdrawiamy

[ Dodano: Wto Cze 07, 2011 8:17 pm ]
Z przyjemnością informujemy, iż wybraliśmy grupy oraz solistów, którzy wezmą udział w festiwalu są to:

Grupy:
1. Teatr Tancerzy Ognia AVATAR
2. Na Co Dzień
3. Azis Light
4. Flagrantis
5. Sirrion

Soliści:
1. Maciej "Shoghunn" Czarski
2. Iga "Freya" Zaborska
3. Łukasz "Buła" Słabkowski
4. Jerzy "SoloBagdur" Kozłowski
5. Paweł "Panq" Nosowicz

Shoghunn 

Wysłany: Wto Cze 07, 2011 10:53 pm   

Miło mi będzie spotkać się na konkursie z tak zacnym gronem uczestników, zarówno wśród grup, jak i solistów... Mam nadzieję, że będzie na co popatrzeć...
Mam pytanie: Gość specjalny będzie prowadzić warsztaty, występować jako gwiazda, zasiadać w jury, czy wszystko na raz?

Fireproof 
...

Wysłany: Sro Cze 08, 2011 6:55 am   

Hej, gość zasiądzie w jury poprowadzi warsztaty oraz wystąpi :) Pozdrawiam

Iga 

Pomogła: 14 razy
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 11:03 pm   

Ale będzie fajnie :D
Już się doczekać nie możemy ;)

Nemain 

Wysłany: Czw Cze 09, 2011 9:10 am   

Mam nadzieję, że tam będę chociaż jest to mało prawdopodobne ... .
Liczę jednak, że będę mogła wziąć udział w tej imprezie :-D

Emka 
.

Wysłany: Nie Lip 03, 2011 12:34 pm   

Fajnie, że już za tydzień się widzimy:)

Chciałam poinformować wszystkich zainteresowanych, że podczas festiwalu będzie powstawał projekt finałowy, którego kształt w dużej mierze będzie zależał od wszystkich chętnych uczestników. Także weźcie sprzęt i jakieś ciuchy pokazowe i może zrobimy coś przy czym będziemy się dobrze bawić:D:D

Odpowiedz do tematu