|
[2011.05.13-16] Lubelska Konwencja Żonglerska |
| Autor |
Wiadomość |
duchu
.
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 12:28 am [2011.05.13-16] Lubelska Konwencja Żonglerska
|
|
|
Pierwsza Lubelska Konwencja Żonglerska [13-16 maja 2011]
ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ TERAZ ---> Formularz
Carnaval Sztukmistrzów również tym razem pełen będzie artystycznych fajerwerków, przez co na żonglowanie, podobnie jak w ubiegłym roku, może po prostu zabraknąć czasu. Dlatego też Sztukmistrze zapraszają na pierwszą Lubelską Konwencję Żonglerską!
Konwencja odbędzie się jako wydarzenie towarzyszące tegorocznym KULturaliom, tj. dniom kultury studenckiej, których organizatorem jest Samorząd Studentów KUL.
To właśnie dzięki uprzejmości KUL będziemy mieli możliwość ćwiczenia przez 24h na dobę na tym, nowoczesnym obiekcie:
Hala Sportowa KUL na ul. Konstantynów 1G
Nocleg będzie możliwy na terenach zielonych przylegających bezpośrednio do hali. Pamiętajcie zabrać ze sobą namiot! Nocleg na sali nie będzie możliwy.
Toalety oraz prysznice będą dostępne do użytku przy hali.
Program
Piątek, 13 maja
18.00 - rusza rejestracja i otwieramy wejście na salę gimnastyczną
Trening, warsztaty uczestników
Wieczorem: chillout
Sobota, 14 maja
Warsztaty: taniec, extreme card manipulation, ekspresja w ruchu, slackline dla początkujących, żonglerka kontaktowa
W ciągu dnia: czas na warsztaty uczestników - ciąg dalszy,
Wieczorem: ok. 21.00, otwarte variete - chcesz wystąpić? Zgłoś się!
Niedziela, 15 maja
Warsztaty: taniec, extreme card manipulation, ekspresja w ruchu, slackline dla początkujących, akrobatyka
W ciągu dnia: warsztatów ciąg jeszcze dalszy,
Wieczorem: ogniowe open stage na dziedzińcu KUL. Start g. 21:00. wyjście ok. godziny 20.00.
Poniedziałek, 16 maja
W ciągu dnia: Dzień Sztukmistrzów na KUL – od rana otwarte warsztaty prowadzone na dziedzińcu KUL dla studentów uczelni (bardzo ważne jest dla nas abyśmy stawili się tam w dużej sile), a popołudniu igrzyska z nagrodami, również na dziedzińcu
Wieczorem: finał konkursu lubelskich talentów studenckich Open Stage – Twoje 5 minut na scenie (więcej info: tutaj ) i na zakończenie - występ żonglerskiej gwiazdy - Bucket & Co.
UWAGA: nocleg możliwy jest od piątku do wtorku do godziny 10 rano; halę w tym momencie mamy na 100% przez cały piątek, sobotę oraz niedzielę, w poniedziałek ćwiczymy na dziedzińcu KUL.
UWAGA 2: jeśli chcesz poprowadzić warsztaty bądź wystąpić na ogniowym openstage i/lub żonglerskim variete; daj znać! Jakby co, pisać można do mnie lub do Kota
UWAGA 3: program będzie na bieżąco uzupełniany w razie jakichkolwiek zmian/dodatków
UWAGA 4: ruszyła rejestracja - jeśli się zarejestrujesz przed przyjazdem wszystkie Twoje dane będą już na miejscu i będziesz mógł/mogła skorzystać z kolejki dla już zarejestrowanych, co przyspieszy Twoje wejście na konwencję, a nam ułatwi pracę:)
UWAGA 5: warsztaty z akrobatyki są w tym momencie jedynymi, na które będzie się trzeba zapisać na miejscu! Będą one miały miejsce w niedzielę i potrwają ok. 3 godzin.
Szczegółowe informacje typu dojazd, artyści, itp., bliżej konwencji.
Odwiedź też: www.sztukmistrze.pl
Koszt udziału w imprezie to 20 złotych.
Zapraszamy!
P.S. W razie czego moje namiary: szwedjakub@gmail.com , 509 050 342
logo lkż.png
|
 |
| Plik ściągnięto 30 raz(y) 19,15 KB |
|
|
|
|
 |
RurzOWA
|
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 1:38 am
|
|
|
No to Rurzowa, nie moge się doczekać Waszych nowych rozkmin na wachlarze. Shogunn pewnie tym bardziej |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 10:15 am
|
|
|
| Dodam, że Duch wyjeżdża na kilka dni do Wielkiej Brytanii więc lepiej (i stanowczo taniej) na razie pisać do niego maile niż dzwonić. Przy okazji można pytać mnie na mail lub PW albo po prostu zadawać pytania tu a ja lub ktoś z pozostałych organizatorów będziemy starali się systematycznie odpowiadać. W razie czego mail do mnie: Kontakt@JugglingCat.pl |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
ann_a

Pomogła: 1 raz Skąd: Kraków/Sirrion
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 11:59 am
|
|
|
No, nareszcie! Czekałam aż ten temat się pojawi. A więc - dozobaczenia w Lublinie! |
|
|
|
 |
JOGi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 4:37 pm
|
|
|
Termin elegancki. Ma ktoś miejsce wolne w namiocie i wyraża chęć przygarnięcia mnie? |
_________________ Half dance, half juggling, half mime, half magic....I'm a contact juggler, not a mathematician. |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 9:45 am
|
|
|
i ja może się tam znajdę |
|
|
|
 |
Loban

|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 4:00 pm
|
|
|
Coś słaby odzew w tym temacie... Wolne w pracy zrobiłem, droga z kciukiem w górze wytyczona, tylko teraz szukanie sensu |
_________________ Naukowiec Lingwinista Paweł Łobanowski
Kolor niebieski jest mi całkowicie obojętny |
|
|
|
 |
Flying Piano
**

|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 11:51 pm
|
|
|
Cóż, będę na pewno... |
|
|
|
 |
arhii

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 11:56 pm
|
|
|
bardzo fajnie, mam nadzieję ze uda mi się pojawić |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 3:43 am
|
|
|
No ja też będę... Pewnie w obu osobach... |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
duchu
.
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 10:09 pm
|
|
|
Dzięki za odzew. fajnie, że się wybieracie.
Tymczasem zachęcamy do rejestracji na www.sztukmistrze.pl ---> zakładka KONWENCJA |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 4:19 pm
|
|
|
| Siemka, mam pytanie... Planuje ktoś wracać jakimś samochodem do Katowic/Bielska Białej w niedzielę? Czy ewentualnie byłby w stanie podebrać mnie z bratem (do katowic), brata mego (do BB) |
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
Timi
.
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 9:37 pm
|
|
|
| witam, porzebuje noclegu z piatku na sobote i z soboty na niedziele w Lublinie. Potraficie mi pomóc? |
|
|
|
 |
Yameso

|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 8:58 pm
|
|
|
No tak trochę bidnie wygląda ten temat... Pojawi się tam ktoś na tym festiwalu? Sirrion tak czy siak przyjedzie |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
|
|
|
 |
JOGi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 9:42 pm
|
|
|
Przecież napisałem, że będę. Opcja namiotowa jest dalej aktualna jeżeli ktoś ma wolne miejsce... |
_________________ Half dance, half juggling, half mime, half magic....I'm a contact juggler, not a mathematician. |
|
|
|
 |
duchu
.
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 3:57 pm
|
|
|
Hej, uaktualniłem trochę program, szczególnie jeśli chodzi o warsztaty. Zdradzamy też kimże jest 'żonglerska gwiazda' Bucket & Co. |
|
|
|
 |
Yameso

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 9:33 pm
|
|
|
Mam nadzieję że będą jakieś czajniki na miejscu? |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 9:40 pm
|
|
|
| Mam pytanie... Planuje ktoś dojazd do Lublina na godzinę wcześniejszą niż 18? Ja będę koło 14, pewnie coś zjem, wypiję jakieś piwko (bo na Konwencie już nie będzie można) i będę się nudził... Zatem jeśli ktoś będzie wcześniej w Lublinie niech da znać... Zawsze fajnie się ponudzić w parę osób... |
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
Kotu

|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 11:13 pm
|
|
|
Yameso, jakieś czajniki się znajdą Poza tym na miejscu jest automat z kawa, herbata itp. oraz bardzo miły i niedrogi barek.
Shoghunn, w razie czego część z nas będzie na miejscu już od 16 i jak ładnie się do nich uśmiechniesz to na pewno Cie przyjmą do pomocy w noszeniu ;P |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
|
|