|
[2010.08.4-8] VII Ogólnopolski Festiwal Ognia Ostróda |
| Autor |
Wiadomość |
Nikus
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 12:24 pm
|
|
|
Niestety firma w która przygotowuje nam koszulki nie ma ich obecnie. Standardowo do takiego rozmiaru jest dopłata co najmniej +30% (firma . Jeżeli przy zamówieniu okaże się, że mają dostępny taki rozmiar to zamówimy taki dla Ciebie
Tak na marginesie... nadruk będzie większy niż zazwyczaj - tym razem na całym przodzie
Przypominamy, że koszulki można zamawiać tylko do 22 lipca!! Czasu mało a zamówień dużo... śpieszcie się |
_________________ ShowFlame - BIO parafina
eXodus fire performance group |
|
|
|
 |
Haku

Pomogła: 3 razy Skąd: Poznań
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 7:16 pm
|
|
|
| a duże prawdopodobieństwo jest że będzie festiwal od trzeciego? I czy wtedy salę też mamy otwartą dzień wcześniej czy ćwiczymy na korytarzu/podwórku. |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 11:02 pm
|
|
|
Jakby ktoś potrzebował namiarów GPS na miejsce gdzie odbywa się festiwal
N 53° 41' 42,92"
E 19° 57' 24,60"
|
|
|
|
 |
Hiszpan

|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 4:53 pm
|
|
|
Jeżeli ktoś chce to może zamówić u mnie kije , ostatnio tworzę bardzo ladne treningowe , piszcie na pm będę wysyłał zdjęcia ispecyfikacje
pozdrawiam |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=32RA4bODG7E |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
Zaproszone osoby: 75
Pomogła: 33 razy Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 5:01 pm
|
|
|
| Hiszpan, może lepiej zrób zdjęcia i wrzuć do bazaru z info, że przywieziesz na Ostróde? |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
konwencja to umowa, spotkanie to KONWENT |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 4:01 pm
|
|
|
Wczoraj w nocy mieliśmy małą awarię rejestracji. Już wszystko naprawione. Dzięki Yameso za zwrócenie uwagi |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 4:56 pm
|
|
|
| a możę ktoś z forum potrafi grać na harmonijce ustnej i wybiera się na Ostródę ^^'' |
|
|
|
 |
Demooon

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 6:16 pm
|
|
|
ja mam, ale nie potrafię |
_________________ "Wszystko jest możliwe.Niemożliwe zajmuje poprostu więcej czasu..." |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 6:28 pm
|
|
|
To może ktoś jakieś warsztaty zorganizuje Bo się napaliłam na to, a nie wiem jak się za to zabrać, bo albo ze mną albo z harmonijką jest coś nie tak |
|
|
|
 |
Cyrik

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 7:29 pm
|
|
|
tylko nie róbmy proszę z ostródy obozu piosenki grano-śpiewanej |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 7:51 pm
|
|
|
| Cyriku, niech sobie grają czy śpiewają, co poniektórzy inni robią z tego festiwal literacki ;P |
_________________ REKLAMA >> sprzedam PoweriSer - nowe, FV, gwarancja<< Koniec reklamy
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 8:54 pm
|
|
|
| to było jest i będzie normalną rzeczą przy zgrupowaniach ludzi - często przy lekturze ktoś zarzuci jakąś baśń/wyeksponuje swoje talenty wokalne ale nie oznacza, że będzie z takim czymś wychodził na open stage - no ale jak już wychodzi to, żeby suchar z tego nie wyszedł ( bo bywały i takie sytuacje, że były osoby grająco śpiewające ale totalnie nie sucharzyły) |
_________________ internet potwierdzeniem tezy einsteina|||||Nigdy nie przestanie zadziwiać mnie jak bardzo ludzie lubią kicz. |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 9:44 pm
|
|
|
spokojnie, nie wyjdę z harmonijką na openstagu ; P
A gitary też nie biorę.
Może spróbujemy pobić w tym roku rekord ilości osób plujących ogniem? |
|
|
|
 |
Mikuś

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:12 pm
|
|
|
Cyrik, do kogo plujesz ?
[ Dodano: Sro Lip 21, 2010 10:14 pm ]
| Haku napisał/a: | | Może spróbujemy pobić w tym roku rekord ilości osób plujących ogniem? |
Not again |
_________________ Jestem jedynym żonglerem na świecie, który potrafi żonglować tak jak ja :D |
|
|
|
 |
Cyrik

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:20 pm
|
|
|
bardziej pukam mikusiu jak każdy z nas kiedys zapuka do bram niebios |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:32 pm
|
|
|
| Mikuś napisał/a: | Cyrik, do kogo plujesz ?
| Haku napisał/a: | | Może spróbujemy pobić w tym roku rekord ilości osób plujących ogniem? |
Not again |
Czemu? |
|
|
|
 |
Nikus
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:34 pm
|
|
|
| Mikuś napisał/a: |
Not again |
Czemu nie?
W tym roku na pewno nie. Ale w planach na kolejne lata bierzemy to jak najbardziej pod uwagę. |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:35 pm
|
|
|
| a tak liczyłam w tym roku -.- z racji, że w poprzednim nie było.. |
|
|
|
 |
Grace
******** przyjaciel
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:37 pm
|
|
|
Haku, nikt Ci nigdy nie tłumaczył, że plucie ogniem jest niebezpieczne dla zdrowia zarówno poprzez niszczenie zębów itp. nazwijmy to drobniejsze sprawy, jak i możliwość zaksztuszenia, chemicznego zapalenia płuc i innych strasznych rzeczy.
Rekordy może fajnie wyglądają, ale wierz mi, że zmuszanie niektórych ludzi tylko po to, żeby pobić rekord - to nie jest dobry marketing dla imprezy. |
|
|
|
 |
Haku

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:39 pm
|
|
|
| Czytałam wiele postów o tym, nawet widziałam, że ktoś o tym pracę pisać, ale raz na pół roku jak się plunie (przy zaleczonych zębach) to raczej nic się nie stanie. Pozatym kto Tu mówi o zmuszaniu, przecież wszystkie zajęcia są nie obowiązkowe. |
|
|
|
 |
|
|