|
[2010.08.4-8] VII Ogólnopolski Festiwal Ognia Ostróda |
| Autor |
Wiadomość |
Tequila

Pomogła: 5 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 9:43 pm
|
|
|
widzę, że tym razem wszyscy po Rutinoscorbinie
Rhalf, co Ty tam w lewej ręce trzymasz?! |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
Morgana

Pomogła: 1 raz Skąd: Kraków
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 10:30 pm
|
|
|
| Tequila napisał/a: | | widzę, że tym razem wszyscy po Rutinoscorbinie |
Zakrwawieni i z plamami opadowymi? |
|
|
|
 |
Massacre
|
|
|
|
 |
Tequila

Pomogła: 5 razy Skąd: Kraków ||S*uRRwysyny
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:30 pm
|
|
|
Morgana, wyraźni
Massacre, jak widać nawet jego to zaskoczyło |
_________________ Nie jestem taka zła, jak ludzie myślą. Jestem czuła, wrażliwa. Mam serce pięciolatki.
Trzymam je w lodówce. |
|
|
|
 |
Divus

|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:41 pm
|
|
|
Massacre, Dzielny jest zawsze z kamerą, później wszystko codziennie zgrywa na dysk, a następnie montuje materiał i wrzuca jako wspomnienie festiwalu.
Nie, zaraz, coś tu się nie zgadza.
I tak, za chwilę wszystkim się weźmie na wspominki, jak fajnie było w Ostródzie. ; ) |
_________________ Divus Show |
|
|
|
 |
tulexx

|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 1:19 pm
|
|
|
Ej, co Wy chcecie? Przecież bardzo fajnie puścił te zmontowane filmy z wszystkich Ostród. Więc wszystko się zgadza |
_________________ It's a fez. I wear a fez now. Fezes are cool |
|
|
|
 |
Yameso
******** taki se wymiatacz :P

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:11 pm
|
|
|
Kto chciał ten obejrzał wybrane produkcje Cieszę się że w końcu zobaczyłem Mad Maxa z 3 Ostródy. Była MOC |
_________________ Pierwsza w Polsce strona traktująca o kiju (artykuły/tutoriale/porady) - Kijowa.pl
Nowy KIJ - Darth Vader! |
|
|
|
 |
Biale_konie
******** frasobliwy wymiatacz

|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 12:15 am Re: VII Ogólnopolski Festiwal Ognia - Ostróda, 4-8 sierpnia
|
|
|
| Nikus napisał/a: | Grupa eXodus ma zaszczyt zaprosić wszystkich kuglarzy na siódmą edycję najstarszej i największej imprezy kuglarskiej w Polsce.
Termin: 4-8 sierpnia 2010*
Miejsce: Ostróda
Koszt: 40 zł (35 zł w przedsprzedaży)
Zakwaterowanie: szkoła przy hali sportowej
* jest pewna szansa na przedłużenie festiwalu o jeszcze jeden dzień (start 3 sierpnia)
Nowością jest możliwość wcześniejszej rejestracji internetowej, która daje dodatkowe przywileje dla uczestników. Między innymi, możliwość zakupu festiwalowej koszulki w tym także (po raz pierwszy) koszulek damskich!
Żeby nie zaśmiecać tematu oraz nie kopiować wszystkiego ze strony... zapraszamy właśnie na stronę festiwalową W miarę napływania nowych informacji, będzie ona na bieżąco aktualizowana. Oczywiście będziemy także o tym informować na forum a także na profilu festiwalowym na Facebooku: www.facebook.com/festiwalognia
Finał
Finał, jak i cały klimat festiwalu to szeroko pojęty Horror... zaczynając od tak oczywistych postaci jak zombie, wampiry, duchy po te znane z filmów... np. Laleczka Chucky, Freddy Krueger, Sadako.
------------------------------
Mamy także kilka niespodzianek, ale o tym niedługo... Reszta informacji w najbliższych dniach, zarówno na forum jak i na stronie festiwalowej.
W razie pytań służymy pomocą oraz informacją |
|
_________________ VivaAjatollachAllachAhbar gg5354535 880-537_040
NIE POMAGA |
|
|
|
 |
|
|