|
[19-22.01.2012] Cirque Du Soleil, Gdańsk |
| Autor |
Wiadomość |
ann_a

Pomogła: 1 raz Skąd: Kraków/Sirrion
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 12:27 am
|
|
|
Co prawda wróciłam bez torebki... ale wsparciem mi był i jest POCIESZYCIEL
Przedstawienie - coś niesamowitego. Pewnie znajdą się głosy mówiące, że całość była "średnia" - ale dla mnie to jedna z ciekawszych rzeczy, jakie widziałam Starałam się zwracać uwagę na każdy szczegół, i nie zawiodłam się.
Za imprezę w Xkwadracie dzięki wszystkim i buźki dla Was wariaty :* a Rafałowi jeszcze raz dzięki za ogarnięcie miejscówy, która na te kilka godzin należała do nas
Mam nadzieję, że jak wpadniecie na SLOTa to spadnie troszkę chociaż śniegu na te 5 minut, żebym mogła niektórym oddać za śnieg za koszulką i zrewanżować za przemoczone w bitwie ciuchy |
|
|
|
 |
Shoghunn

|
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 5:23 pm
|
|
|
Jak po każdym festiwalu...
Podziękowania:
Mikusiowi - Za nocleg i mapkę okolicy...
Tintale i Hellyemu - Za oprowadzenie po Gdyni ...
Sirrionom i Morganie - Za podróż w jedną i pół strony...
Ann_ie - Za to że się nie spóźniliśmy na pociąg i za resztę...
Rafałowi - Za imprezę w x2...
Hellyemu - Za to że jemu też się co chwilę browar psuł...
Morganie - Za taniec ;P... Już trochę mniej się Ciebie boję...
Kefasowi - Za pomoc w naprawianiu zepsutych piweczek...
Divusowi - Za przechowanie nas po podróży, kawę i zachęcenie do streeta...
Julkowi - Za pozytywne powitanie w Trójmieście i całokształt...
Całej Reszcie - Za całą resztę...
Do zobaczenia wkrótce... |
_________________ I'm the Lizard King, I can do anything!
SHO(w)GUN Art |
|
|
|
 |
kłapo

|
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 8:16 pm
|
|
|
cieszę się, że wszyscy tak gromadnie przybyli (aczkolwiek spodziewałam się jeszcze Basa i Dotyka!), z różnych zakątków Polski. Rozpoczęliśmy sezon, jak to ujął trafnie Divus
Mam nadzieję, że Cirque du Soleil wpadnie jeszcze (z innymi przedstawieniami) - to było cudowne (rzadko się szczerze smieje na wszelkich cyrkowo-kuglarskich przedstawieniach, podobnie jak rzadko na prawdę nie mogę oddychać z uznania, albo ze strachu, ze ktos zaraz spadnie z trapezu ;p), aczkolwiek trochę nierówne i bez wyraźnej puenty. Nie będę się jednak czepiać, bo i tak to jedno z najlepszych show jakie widziałam, no i cieszę się z samego faktu, że przyjechali do PL
dzielę się w razie czego:
WYWIAD z dwoma polskimi akrobatami z CdS
RECENZJA Saltimbanco |
_________________ flagrantis.pl; BG: Jeśli ktoś nie zauważył jeszcze, że fireshow to branża rozrywkowa, to czas najwyższy się ogarnąć. |
|
|
|
 |
Rafał Syzyf
**
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 11:59 pm
|
|
|
Muszę przyznać, że to był niesamowity weekend .
Dzięki niemu poznałem magię Cirque du Soleil (na początku przez internet, który przeczesywałem nie mogąc się doczekać przedstawienia ;D; a później na żywo - fajnie jest móc porównać te dwie formy).
Myślę, że ich przyjazd dal wielu z nas niezły zastrzyk motywacji!
Ciesze się, że tak wielu z was zdecydowało się wpaść na imprezę po przedstawieniu! Przez chwilę poczułem się jak na którymś z naszych festiwali!
Mam nadzieję, że zobaczymy się już niedługo! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|