|
[17-20.06.2010] VI ALTERGRAWITACJA |
| Autor |
Wiadomość |
Kotu

|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 9:50 pm
|
|
|
| O. A ja właśnie miałem pisać, ze nie mogę przyjechać... PoiBoy też fajny ale to nie to samo co Ronan... Szkoda. |
_________________ www.JugglingCat.pl - nowe miejsce w sieci, w którym pogłębisz swoje pasje związane z kuglarstwem, fireshow oraz żonglerką! |
|
|
|
 |
asia sowa
**

|
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 10:10 pm
|
|
|
| Dżef napisał/a: | | Jestem ciekawy... będzie taka sala do żonglowania, czy wszytko będzie na zewnątrz? |
SP1 jest otwarta dla nas od 15h w pt. do 15 h w ndz., co wiąże się z tym, że mamy tam salkę otwarą non stop, więc ...salka do żonglowania tak!
pozdrawiam i do zobaczenia już tuż tuż...:) |
_________________ www.altergrawitacja.pl |
|
|
|
 |
agni

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 12:09 am
|
|
|
nie ma tego zlego - w ostatniej chwili odezwal się donas jeszcze jeden zongler contactowy i nie tylko z argentyny - wiec jeszcze jedna fajna osoba ze swita zonglerskiego
staram się zliczyc z ilu krajow przyjada zonglerzy - impreza ma coraz wiekszy zasieg i naprawde jest juz miedzynarodowo- i to nie tylko artysci sa z zagranicy , spora ekipa z berlina przyjezdza na festiwal jako uczestnicy beda ludzie z
francji , belgii, niemiec , wloch , szwecji, argentyny , izraela , wenezueli , peru, .............
jesli chdzi o warsztaty to bedzie mozna się wiele poduczyc , lub pierwszy raz spotkac z takimi dyscyplinami jak :
akrobatyka , flowerstick , trapez , lina vertykalna , chusta tissue, zonglerka najrozniejsza maczugi ,pilki, contact, poi ...i wiele innych...
do zobaczenia na festiwalu |
_________________ ,Cyrk jest ostatnim schronieniem czystej sztuki" |
|
|
|
 |
MekoT

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 8:21 am
|
|
|
| ehh z powodu choroby nie bylem u asafa w krakowie, chociaz byl budynek obok, a teraz z innych powodow na altera tez nie moge jechac. szkoda, szkoda. |
_________________ //mekot.
//790814707 |
|
|
|
 |
DD_Clamor

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 11:06 am
|
|
|
Joanno: napisz dokładnie co z Asafem, kiedy będzie i czy jakieś warsztaty będzie robił, bo dużo osób miało przyjechać tylko ze względu na Ronana, trzeba ich więc jakoś zachęcić bo jakby miał przyjechać na godzinę czy dwie przejazdem to raczej słabo ; ] |
_________________ ! ! ! ! ! L I F E ' S __ G O O D ! ! ! ! ! |
|
|
|
 |
Mikuś

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 9:49 pm
|
|
|
W życiu tak się nie nażąglowalem jak w Toruniu |
_________________ Jestem jedynym żonglerem na świecie, który potrafi żonglować tak jak ja :D |
|
|
|
 |
bas

|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 9:11 am
|
|
|
| A ja tak nie wyleniłem w domu :( |
|
|
|
 |
niebieska
.

|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 11:19 am
|
|
|
grunt, że choć przez chwilę się paliło |
_________________ ...moje serce chore, chore na śmierć... |
|
|
|
 |
Bazia
**
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 5:48 pm
|
|
|
Miło było Was zobaczyć ludziska Zapraszam ponownie do Torunia Oczywiście jak zwykle służę noclegiem, wanną i poranną kawą z mleczkiem
Szkoda, że tak mało osób przyjechało... |
_________________ Jestem sobie duży miś, słodki miś |
|
|
|
 |
asia sowa
**

|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 9:26 pm
|
|
|
Hejasz...
ajajaj...jakie zamieszanie altergrawitacyjne mam za sobą...
http://picasaweb.google.p...feat=directlink
tutaj macie linka do zdjęć z pierwszego dnia alter2010
uf i pufff..na prawdę wszystko mi się poprzewracało na tej edycji...
eh..duże doświadczenie mam za sobą..bycie jedyną głową takiego smoka nie jest prostą rzeczą i chce was przeprosić wszystkich za zamieszanie i chaos..
w tym roku były bardzo fajne występy uliczne na dwóch scenach, parada niesamowita i gala owadzia..gorzej z częścią warsztatową..okazało się, ze za mało ludzi do ogarniania tematu..
Asaf fajne warsztaty przprowadził, a przynajmniej tak mi się wydaje, bo niestety nie mogłam w nich wziąć udziału, akrobalans, akrobatyka na linie, szarfie, lina..gorzej z żonglerką, bo tak na prawdę artyści byli zainteresowani występami ulicznymi niż częścią warsztatową..
ogromne doświadczenie mam za sobą i wszystkie punkty ujemne i dodatnie przyjmuje na swe barki i przekaże dalej na spotkaniu ewaluacyjnym, by festiwal był coraz lepszy i nie tylko dla miasta, a dla kuglarzy przede wszystkim, a tutaj tak niestety wyszło niechcący...mnie już w przyszłym roku nie będzie raczej w toruniu, ale moja pomoc i serce dla altergrawitacji toruńskiej bije i to mocno...
mam nadzieje, że choć punkty dodatnie dostane za owadzią postawę:)
Ronana mam nadzieje, że sprowadzę jeszcze do Torunia, bo kontakt jest i mam nadzieje, że przyjedzie na III edycję Toruńskich Dni Sztuk Cyrkowych w drugiej połowie roku..
zobaczymy jak to wszystko się potoczy, jak nasze koło żonglerskie i osoby w nim działające pociągnał idee...ale już widzę liderów i nadzieje..:P
także fajnie i kolejna edycja najdłuższego stażem festiwalu kuglarskiego w Polsce za sobą..w drodze ku doskonałości..:) |
_________________ www.altergrawitacja.pl |
|
|
|
 |
dżulia
.
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 11:47 am
|
|
|
| Właśnie, chciałam oficjalnie podziękować Bazi i Łobanowi za toruńską gościnę! Pewnie Vergillian też dziękuje, no i jakby co to kaczka pacynka na naszych oczach skoczyła z okna i słuch po niej zaginął...;} |
_________________ W celu konsumpcji miąższu orzecha kokosowego należy rozbić twardą łupinę. |
|
|
|
 |
Loban

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 8:15 pm
|
|
|
W celu obrony przed wszelką kradzieżą, bądź świadomym uszkodzeniem nałożyłem klątwę na kaczkę pacynkę, która będzie Wam niszczyć rutyny i mnożyć dropy przy każdym, ale to każdym tricku w Waszej przyszłości. Kaczka lubi też bardzo chłopców (wiem po sobie), to i radziłbym uważać na przyszłość związku dla posiadaczy owej kaczki
Pozdrawiam i również dziękuję za to, że mogliśmy Was gościć (choć następnym razem bez strat) |
_________________ Naukowiec Lingwinista Paweł Łobanowski
Kolor niebieski jest mi całkowicie obojętny |
|
|
|
 |
Vergillian

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 12:51 pm
|
|
|
Kaczka przysłała list z Hawajów, napisała cytuję : "kwa!"
I ja dziękuję za przenocowańsko! I za kawę i mleko!
I dziękuję wszystkim artystom za super street show, oraz występy pod namiotem. Daliście czadu!
I organizatorom za zorganizowanie kozackiego festiwalu |
_________________ Twoja stara robi 31 i mówi że żongluje |
|
|
|
 |
|
|