Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
[17-20.06.2010] VI ALTERGRAWITACJA
Autor Wiadomość
Kotu 

Wysłany: Sro Cze 16, 2010 9:50 pm   

O. A ja właśnie miałem pisać, ze nie mogę przyjechać... PoiBoy też fajny ale to nie to samo co Ronan... Szkoda.

asia sowa 
**

Wysłany: Sro Cze 16, 2010 10:10 pm   

Dżef napisał/a:
Jestem ciekawy... będzie taka sala do żonglowania, czy wszytko będzie na zewnątrz?

SP1 jest otwarta dla nas od 15h w pt. do 15 h w ndz., co wiąże się z tym, że mamy tam salkę otwarą non stop, więc ...salka do żonglowania tak!
pozdrawiam i do zobaczenia już tuż tuż...:)

agni 

Wysłany: Czw Cze 17, 2010 12:09 am   

nie ma tego zlego - w ostatniej chwili odezwal się donas jeszcze jeden zongler contactowy i nie tylko z argentyny - wiec jeszcze jedna fajna osoba ze swita zonglerskiego

staram się zliczyc z ilu krajow przyjada zonglerzy - impreza ma coraz wiekszy zasieg i naprawde jest juz miedzynarodowo- i to nie tylko artysci sa z zagranicy , spora ekipa z berlina przyjezdza na festiwal jako uczestnicy beda ludzie z
francji , belgii, niemiec , wloch , szwecji, argentyny , izraela , wenezueli , peru, .............
jesli chdzi o warsztaty to bedzie mozna się wiele poduczyc , lub pierwszy raz spotkac z takimi dyscyplinami jak :
akrobatyka , flowerstick , trapez , lina vertykalna , chusta tissue, zonglerka najrozniejsza maczugi ,pilki, contact, poi ...i wiele innych...
do zobaczenia na festiwalu

MekoT 

Wysłany: Czw Cze 17, 2010 8:21 am   

ehh z powodu choroby nie bylem u asafa w krakowie, chociaz byl budynek obok, a teraz z innych powodow na altera tez nie moge jechac. szkoda, szkoda.

DD_Clamor 

Wysłany: Czw Cze 17, 2010 11:06 am   

Joanno: napisz dokładnie co z Asafem, kiedy będzie i czy jakieś warsztaty będzie robił, bo dużo osób miało przyjechać tylko ze względu na Ronana, trzeba ich więc jakoś zachęcić :) bo jakby miał przyjechać na godzinę czy dwie przejazdem to raczej słabo ; ]

Mikuś 

Wysłany: Nie Cze 20, 2010 9:49 pm   

W życiu tak się nie nażąglowalem jak w Toruniu :P

bas 

Wysłany: Pon Cze 21, 2010 9:11 am   

A ja tak nie wyleniłem w domu :(

niebieska 
.

Wysłany: Pon Cze 21, 2010 11:19 am   

grunt, że choć przez chwilę się paliło ;]

Bazia 
**

Wysłany: Pon Cze 21, 2010 5:48 pm   

Miło było Was zobaczyć ludziska :) Zapraszam ponownie do Torunia :) Oczywiście jak zwykle służę noclegiem, wanną i poranną kawą z mleczkiem ;)

Szkoda, że tak mało osób przyjechało...

asia sowa 
**

Wysłany: Pon Cze 21, 2010 9:26 pm   

Hejasz...
ajajaj...jakie zamieszanie altergrawitacyjne mam za sobą...
http://picasaweb.google.p...feat=directlink
tutaj macie linka do zdjęć z pierwszego dnia alter2010
uf i pufff..na prawdę wszystko mi się poprzewracało na tej edycji...
eh..duże doświadczenie mam za sobą..bycie jedyną głową takiego smoka nie jest prostą rzeczą i chce was przeprosić wszystkich za zamieszanie i chaos..
w tym roku były bardzo fajne występy uliczne na dwóch scenach, parada niesamowita i gala owadzia..gorzej z częścią warsztatową..okazało się, ze za mało ludzi do ogarniania tematu..
Asaf fajne warsztaty przprowadził, a przynajmniej tak mi się wydaje, bo niestety nie mogłam w nich wziąć udziału, akrobalans, akrobatyka na linie, szarfie, lina..gorzej z żonglerką, bo tak na prawdę artyści byli zainteresowani występami ulicznymi niż częścią warsztatową..
ogromne doświadczenie mam za sobą i wszystkie punkty ujemne i dodatnie przyjmuje na swe barki i przekaże dalej na spotkaniu ewaluacyjnym, by festiwal był coraz lepszy i nie tylko dla miasta, a dla kuglarzy przede wszystkim, a tutaj tak niestety wyszło niechcący...mnie już w przyszłym roku nie będzie raczej w toruniu, ale moja pomoc i serce dla altergrawitacji toruńskiej bije i to mocno...
mam nadzieje, że choć punkty dodatnie dostane za owadzią postawę:)
Ronana mam nadzieje, że sprowadzę jeszcze do Torunia, bo kontakt jest i mam nadzieje, że przyjedzie na III edycję Toruńskich Dni Sztuk Cyrkowych w drugiej połowie roku..
zobaczymy jak to wszystko się potoczy, jak nasze koło żonglerskie i osoby w nim działające pociągnał idee...ale już widzę liderów i nadzieje..:P
także fajnie i kolejna edycja najdłuższego stażem festiwalu kuglarskiego w Polsce za sobą..w drodze ku doskonałości..:)

dżulia 
.

Wysłany: Czw Cze 24, 2010 11:47 am   

Właśnie, chciałam oficjalnie podziękować Bazi i Łobanowi za toruńską gościnę! Pewnie Vergillian też dziękuje, no i jakby co to kaczka pacynka na naszych oczach skoczyła z okna i słuch po niej zaginął...;}

Loban 

Wysłany: Czw Cze 24, 2010 8:15 pm   

W celu obrony przed wszelką kradzieżą, bądź świadomym uszkodzeniem nałożyłem klątwę na kaczkę pacynkę, która będzie Wam niszczyć rutyny i mnożyć dropy przy każdym, ale to każdym tricku w Waszej przyszłości. Kaczka lubi też bardzo chłopców (wiem po sobie), to i radziłbym uważać na przyszłość związku dla posiadaczy owej kaczki ;)

Pozdrawiam i również dziękuję za to, że mogliśmy Was gościć (choć następnym razem bez strat)

Vergillian 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 12:51 pm   

Kaczka przysłała list z Hawajów, napisała cytuję : "kwa!"

I ja dziękuję za przenocowańsko! I za kawę i mleko!

I dziękuję wszystkim artystom za super street show, oraz występy pod namiotem. Daliście czadu!

I organizatorom za zorganizowanie kozackiego festiwalu :-)

Odpowiedz do tematu