|
Pochwal się swoim diabolo :) |
| Autor |
Wiadomość |
Jezus_PPQ
**

|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 11:17 pm
|
|
|
| Mors, jak się macha Visionem? W porównaniu do np. Circusa albo finesse? Zastanawiam się nad zakupem ze względu na wygląd, a nie chcę pieniędzy w błoto wyrzucić. |
_________________ www.ppq.npx.pl Oficjalka PPQ Team |
|
|
|
 |
fluo
**

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 11:11 am
|
|
|
| Wiżynynem kręci się bardzo porządnie, jest odrobinę mniej stabilny i wolniej się rozpędza niż np. finesse, ale ze względu na cenę i wygląd, można mu to wybaczyć, bo nie przeszkadza to jakoś szczególnie. Mam 2. |
_________________ Młody brat Shoghunna |
|
|
|
 |
Mors
..
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 1:01 pm
|
|
|
Macha się dobrze. Co prawda mam go dopiero od 4 dni, ale mogę powiedzieć ze kręci się prawie jak circus. Podrzuty i grindy idą łatwo, na stick'u trzyma się bardzo równo Jak dla mnie jedyną różnicą jest waga... Vision jest trochę lżejszy, lecz nie czuć tego tak bardzo...
Z finesse nie miałem kontaktu. |
|
|
|
 |
Jezus_PPQ
**

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2010 6:02 pm
|
|
|
| Długo trzyma prędkość? Bo to dla mnie najważniejsze |
_________________ www.ppq.npx.pl Oficjalka PPQ Team |
|
|
|
 |
Mors
..
|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 5:42 am
|
|
|
Długo nie trzeba często rozkręcać |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Sob Sty 01, 2011 11:33 am
|
|
|
ta diabolo co się samo kreci...
a ja nie mam diabolo i placze po nocach |
|
|
|
 |
Frasiu86
...

|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 10:25 am
|
|
|
| Hej, posiadam 4 circusy, 3x tuning TWIST i karbonowe Diabolo Handsticks od Babache'a .. |
|
|
|
 |
vampirekoszalin
*

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 10:53 am
|
|
|
Wymyśliłem tuning do circusa, który ułatwia kręcenie na excaliburze. Potrzebny jest GIANT SET. Jako środek używacie pół z normalnego i pół z gianta, skręcacie to śrubą od gianta, tyle że po stronie "giantowej" używacie tylko dużej podkładki, a po normalnej 3 dużych i 4 małych. Bardzo fajnie schodzi na excalibura, kiedy zaczyna się prostować, wystarczy jedno szarpnięcie żeby znowu stał w pionie. Polecam używać z długimi fiberglasowymi kijkami. Są tak miękkie że rozkręcanie robi się 2cm ruchami nadgarstka ;D
[ Dodano: Sro Lut 09, 2011 10:56 am ]
a z chwalenia się to mam właśnie tego exc. circusa, circusa na twist'cie, świecące, fin g4 z firesetem i harleq ms B. kijni to 2 zestawy metalowych, micro i carbon i glass. teraz szukam porządnego monobolo wiecie gdzie można kupić? |
|
|
|
 |
|
|