|
Nowy użytkownik chce kupić Diabolo |
| Autor |
Wiadomość |
SirMarthes
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 9:41 pm Nowy użytkownik chce kupić Diabolo
|
|
|
Witam,
Po obejrzeniu w dzisiejszym "mam talent" chłopaka, który robi różne sztuczki z diabolo bardzo mi to się spodobało i zainteresowałem się tym. Mam takie oto pytanie: Jakie diabolo kupić, gdzie i za ile? Na początek chciałbym coś taniego bo nie wiem czy to będzie moje hobby czy to tylko przejściowe.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
Milek
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 9:59 pm
|
|
|
| polecam finnesa i circusa na później na początek harlequina vision beach ... diabola kupisz tu na stronie |
|
|
|
 |
Mors
..
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 8:53 pm
|
|
|
Może to źle odświeżać stare tematy, ale może przyda się to innym Ja jako swoje pierwsze diabolo wybrałem Vision. Bardzo je polecam. Dobre w nim jest również to, że pasują do niego wszystkie tuningi do Circusa. Kręcę tym diabolem od kilku miesięcy i nadal bardzo dobrze się spisuje. Polecam je dla początkujących jak i dla średnio zaawansowanych. Po osiągnięciu większej wprawy warto przenieść się na Circusa lub finesse. |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 10:32 pm
|
|
|
| Na dobrą sprawę to nawet "po osiągnięciu większej wprawy" można zostać przy Vision wszystko jest kwestią gustu co można obadać [tutaj]... |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
Misiek0797
**
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 11:10 pm
|
|
|
Jestem poczatkujacych jesli chodzi o diabolo ale na poczatek wybralem vision i jestem z niego bardzo zadowolony wiec jesli ktos chce kupic nie drogie diabolo to vision jes bardzo dobrym wyborem |
|
|
|
 |
ostrymiszka
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 3:03 pm
|
|
|
| Ja na początek wybrałem tanie, bo za cały zestaw z alusami zapłaciłem 70 zł, diabolo funtrix... Pewnie za pół roku- rok wymienię na finesse'a, ale chciałem zobaczyć, czy mi po tygodniu nie przejdzie jaranie diabolem:D Nie przechodzi, tylko coraz więcej codziennie muszę kręcić:D |
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją." |
|
|
|
 |
|
|