|
Diabolo w LIDLu |
| Autor |
Wiadomość |
vampirekoszalin
*

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 10:01 am Diabolo w LIDLu
|
|
|
| Przeglądam gazetkę z lidla i jakie jest moje zdziwienie że od dzisiaj mają "zestaw kuglarski dla dzieci" składający się z diabolo i talerzy do rozkręcania na kijach:D cena 44.99 czy jakoś tak. Ktoś może je już testował?:P |
|
|
|
 |
Bomba245
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 3:02 pm
|
|
|
ja kiedyś nad morzem kupiłem w Lidlu samo diabolo z patykami drewanianymi za podajże 19.99zł. Teraz to leży i się kurzy, jednak z początku była fajna zajawka i wiele czasu spędzonego na rozkręcaniu i podżucaniu waga tego diabola jest 10x mniejsza niż diabolo play mini mimo iż jest wyższe od finesse'a |
|
|
|
 |
sabinosa
|
Wysłany: Sob Cze 18, 2011 10:35 pm
|
|
|
A ja właśnie dzisiaj je kupiłam we francuskim lidlu Jest fajne, ale jakoś dziwnie ślizga się po sznurku tak że go czasami wgl nie rozkręca. To normalne ? |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 11:05 am
|
|
|
| Nie to nie jest normalne... nie wiem jak te we francuskim lidlu ale to u nas na zbyt wytrzymale nie wygladalo wiec radze go zbyt wysoko nie podrzucac nad twarda powierzchnia do tego tragiczny sznurek do prania byl przy kijkach wiec radze wymienic na lepszy... |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
sabinosa
|
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 5:30 pm
|
|
|
| A jadnak tak nie jest. To yła moja wina xD A diabolo nawet fajne na początek. Szybko się na nim uczy. |
|
|
|
 |
haosone

|
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 11:53 pm
|
|
|
Tak to ze się na nim szybko uczy to na pewno zasluga magicznego diabolo z lidla powodzenia i dalszego progresu... Jak by ci się nudzilo to mozesz zapodac jakies zdjecia tego diabolo |
_________________ I am chaos... haosone... everything arised from me... but I myself am nothing... am I? |
|
|
|
 |
|
|