|
Diabolo LED??? |
| Autor |
Wiadomość |
Mojżesz
**
|
|
|
|
 |
XfaustX
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 7:48 pm
|
|
|
| raczej nie |
|
|
|
 |
Jezus_PPQ
**

|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 8:32 pm
|
|
|
Samo diabolo jest całkiem niezłę. Guma jest twardsza od tej w circusie, przy upadku z dużych wysokości klapka od układu świecącego trochę się odchyla, więc trzeba docisnąć, żeby znów zaczęło świecić. 3 tryby świecenia. No i wydaje kozackie dźwięki przy grindach na tych kijkach Kijki są długie, ale mają tę wadę, że sznurek wychodzi u nich z boku. A i sam sznurek z miejsca do wymiany. DVD tez bez rewelacji.
http://nk.pl/profile/5180474/gallery/album/8/38
Tak to mniej więcej świeci (zależy od aparatu, ten nie był zbyt dobry).
Reasumując, za tę cenę powinno być nieco lepiej. |
_________________ www.ppq.npx.pl Oficjalka PPQ Team |
|
|
|
 |
Sonfire
.
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:09 am
|
|
|
| Jezus wrzuć fotkę na jakiś hosting - na nk zablokowane dla nieznajomych. |
|
|
|
 |
Jezus_PPQ
**

|
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 11:51 am
|
|
|
| Circus albo Led nie wiem co wybrać |
|
|
|
 |
Jezus_PPQ
**

|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:03 pm
|
|
|
| Circus zdecydowanie. LED nadaje się tylko do występów nocnych (alternatywa od ognia), poza tym jest raczej kiepskim sprzętem. |
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 1:17 pm
|
|
|
dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
Jezus_PPQ
**

|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 2:02 pm
|
|
|
Niezamacam |
|
|
|
 |
NelsonMaster

|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 10:35 pm
|
|
|
| a może finesse 0o |
_________________ Checking for beer in fridge... no Warning: No beer found in fridge! We highly suggest that you rectify this situation immediately. ツ |
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 10:35 am
|
|
|
| nad tym też się zastanawiam.Nie wiem co wybrać.Najbardziej zależy mi na fajnych trikach i szybkim rozpędzaniu a jak sobie czytam na forum to do tego nadaje się najlepiej finess ale o circusie też dużo piszą więc nie wiem.POMOCY!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Bomba245
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 1:07 pm
|
|
|
jak dla mnie sam w sobie circus jest za ciężki i odrazu trzeba go odchudzać... a odchudzenie circusa to koszt ok 70zł za jakiś tunning.
finesse jest lżejsze, więc mniej siada na nadgarstki a przy tym tańsze tunningi są. ja mam 2 finesse i jestem strasznie zadowolony, zarąbiście się prowadzą, długo kręcą;) |
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 3:57 pm
|
|
|
dzięki za pomoc.Trza będzie złożyć zamówienie dzisiaj .a gdzie można kupić jakieś tuningi do diabolo???? najlepiej na jakiejś polskiej stronie. |
|
|
|
 |
MekoT

|
|
|
|
 |
Bomba245
|
|
|
|
 |
Jezus_PPQ
**

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 9:24 pm
|
|
|
Jak dla mnie circus wygrywa Szybko nabiera prędkości, więc nie trzeba go długo dopychać. I wcale nie daje po nadgarstkach, trzeba też do niego dobre kijki Ogółem wdzięczny sprzęt, wybacza sporo błędów. Jedyny minus to taki, że jak już się tym grzmotniesz w głowę, to serio boli I wcale nie jest taki ciężki. |
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 9:46 am
|
|
|
| wiem co to znaczy ból w głowę tyle razy dostałem w łeb kijem albo pojami więc z tym nie będzie problemu.To jeszcze trochę se to wszystko przemyśle i jakiegoś wybiorę. |
|
|
|
 |
Maćq
**
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 12:20 pm
|
|
|
Tak naprawde nie powinieneś narzekać ani na fiessa ani na circusa ja miałem 2circusy to posprzedawałem żeby kupić 3finessy teraz dokupiłem sobie znów circusa i cały czas mam dylemat który z nich jest lepszy. więc to tylko i wyłącznie twój wybór co do tych diabol ale co do tuningów to rzeczywiście do finesek tańsze |
_________________ 1circus set ultralight
3finesse evo1 |
|
|
|
 |
Mojżesz
**
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 6:21 pm
|
|
|
mam ju diabolo circus czerwone ale mam jeszcze jedno pytanie.Wydaje mi się ale mam chyba za długi sznurek(chyba ma to znaczenie jaka długość) ssznurek ma 1,6m a ja mam wzrost taki sam i czy mam go skrócić?????? |
|
|
|
 |
|
|