|
34cm a 41cm... |
| Autor |
Wiadomość |
Flying Piano
**

|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 9:50 pm 34cm a 41cm...
|
|
|
Ostatnio, po ułamaniu się pałeczek raptem dwudniowych dostałem 50% rabatu na następne, i wybrałem sobie nowo pojawioine na żonglerce, mianowicie o te:
http://zonglerka.pl/store/show/CK89l
Miałem je przyjemność przed chwilą wypróbować w pokoju (jeszcze nie na zewnątrz/w hali), i wyglądają dość śmiesznie, zwłaszcza podoba mi się zamontowanie sznurka, dzięki czemu schodzi go zgrubsza mniej
Mam tylko pytanie, gdyż jedyny ich model ma 34 cm, a ja od zarania dziejów używam 41, czy to jest tylko kwestia przestawienia się, czy może faktycznie mają jakieś mniejsze możliwości?
Z tego co na razie wyłapałem to na pewno trudniej będzie się łapać je po genocide'ach, no i występowo chyba będą mniej widoczne (choć dwu-kolorowość może być pomocna). Jakie macie odczucia przy tej długości? |
|
|
|
 |
Frasiu86
...

|
Wysłany: Pon Lut 14, 2011 2:26 pm
|
|
|
| witaj. ja mam wlasnie te kijki i jestem z nich zadowolony.. ja je mialem wczesniej troche bo sprowadzilem sobie z londynu, ciesze się ze moja propozycja zostala pozytywnie rozpatrzona w sklepie zonglerka.pl i te wlasnie kijki sprowadzili .. otoz sa lekkie z dobrego materialu no i mega plus nie tracisz sznurka.. osobiscie nie widzialem zeby byl model na 41 cm . co do 34 cm ja z kolejii zawsze na tych krotszych krecilem jestem przyzwyczajony i u Ciebie tez bedzie to raczej kwestia przyzwyczajenia.. pozdrawiam. |
|
|
|
 |
vampirekoszalin
*

|
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 10:26 am
|
|
|
| osobiście kijków 41 nie lubię, bo są zbyt elastyczne i czuję jakbym przywiązał sznurek do żelków:P sądzę że geonocide powinno się łapać łatwiej (vertical) bo są lżejsze i szybsze |
|
|
|
 |
BialyWZW

|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 10:32 am
|
|
|
35 fiber i szał jest |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
|