Forum kuglarskie Strona Główna
Szukaj  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
34cm a 41cm...
Autor Wiadomość
Flying Piano 
**

Wysłany: Nie Lut 13, 2011 9:50 pm   34cm a 41cm...

Ostatnio, po ułamaniu się pałeczek raptem dwudniowych dostałem 50% rabatu na następne, i wybrałem sobie nowo pojawioine na żonglerce, mianowicie o te:

http://zonglerka.pl/store/show/CK89l

Miałem je przyjemność przed chwilą wypróbować w pokoju (jeszcze nie na zewnątrz/w hali), i wyglądają dość śmiesznie, zwłaszcza podoba mi się zamontowanie sznurka, dzięki czemu schodzi go zgrubsza mniej :-D

Mam tylko pytanie, gdyż jedyny ich model ma 34 cm, a ja od zarania dziejów używam 41, czy to jest tylko kwestia przestawienia się, czy może faktycznie mają jakieś mniejsze możliwości?
Z tego co na razie wyłapałem to na pewno trudniej będzie się łapać je po genocide'ach, no i występowo chyba będą mniej widoczne (choć dwu-kolorowość może być pomocna). Jakie macie odczucia przy tej długości?

Frasiu86 
...

Wysłany: Pon Lut 14, 2011 2:26 pm   

witaj. ja mam wlasnie te kijki i jestem z nich zadowolony.. ja je mialem wczesniej troche bo sprowadzilem sobie z londynu, ciesze się ze moja propozycja zostala pozytywnie rozpatrzona w sklepie zonglerka.pl i te wlasnie kijki sprowadzili .. otoz sa lekkie z dobrego materialu no i mega plus nie tracisz sznurka.. osobiscie nie widzialem zeby byl model na 41 cm . co do 34 cm ja z kolejii zawsze na tych krotszych krecilem jestem przyzwyczajony i u Ciebie tez bedzie to raczej kwestia przyzwyczajenia.. pozdrawiam.

vampirekoszalin 
*

Wysłany: Wto Lut 15, 2011 10:26 am   

osobiście kijków 41 nie lubię, bo są zbyt elastyczne i czuję jakbym przywiązał sznurek do żelków:P sądzę że geonocide powinno się łapać łatwiej (vertical) bo są lżejsze i szybsze

BialyWZW 

Wysłany: Pon Mar 21, 2011 10:32 am   

35 fiber i szał jest ;-)

Odpowiedz do tematu